Jump to content
IGNORED

gde da nadjem? kako se zove?

MaryPoppins

Recommended Posts

Posted
ali to su bila vremena... malobrižnost.. tj sitne brige
pa to. posle na taš, igramo se daltona i taličnog, izmusavimo, a onda pravac crveni pkb kiosk koji se nalazio na uglu bulevara, i ulice svetog marka: par viršli sa senfom, hvala. o tempora...
Posted
btw cmrlj ako nije tajna u kom vremenskom periodu si bila član? (tj možda si još uvek :-))
nisam vise, nekad sam bila clanica.razni horovi su isli na isto mesto, ja bila tamo devedeset prve.
Posted
ih, užina je bila vrhekstatična: nekaki, ubogi sendviči, tekućina u tim zatvorskim šoljama, i eurokrem, mini pakovanje...on the bright side: mislim da smo morali i da nosimo (prvih par razreda), kecelje (il kako se to zvalo). :licedlan:edit: do duše, posle sam u petoj, kupovao baletanke za fizičko, tako da je sve gore navedeno, jedan mačiji kašalj
Tacno sam znao da si isao u petu.
Posted

moja profesorka fizickog u srednjoj skoli terala devojcice da nose one bele gace sto su kao zenski sorts. ja imala neki beli adidas muski, odbila da kupujem gace, pa me naterala da zasijem lastis za nogavice da mi se ne vidi nista unutra. nije joj nista znacilo sto je sorts imao postavu.

Posted
maskareli, 5. k'o vrata, a bio ne-društveni smer... car.sad' popustih, dramatično... :bedak:
Posted

ja sam bošoku, ljutkova ćerka.

Posted
ja sam bošoku, ljutkova ćerka.
De si bre do sad, žigerice si mi moje izela od sikiracije! I gde te nadjoh, na "gde da nadjem" :ohmy:Za oca ništa nemoj da me pitaš , pričaću ti kad porasteš :blush:
Posted

bah, slepi klon...znam da si me uvek volela, ljuta madre, ali okružujuće imanje od 0,00005 afla-jutara, ne beše odgovarajući spram tvojih želja za moju budućnost, pa si me morala prodati romovima, prolazećim...ja sam dobro, ne brini; bakar na nasdaq-u, se fino kotira.

Posted
maskareli, 5. k'o vrata,
hehehe. baletani iz pete.ja iz prve. nastaviću ipak da se družim s vama. malo. :fantom:
Posted

ljaljane, borčansko-dorćolsko-novobeogradski, samo ako ti dozvolimo... možda ne, čak i tad'.

Posted
De si bre do sad, žigerice si mi moje izela od sikiracije! I gde te nadjoh, na "gde da nadjem" :ohmy:Za oca ništa nemoj da me pitaš , pričaću ti kad porasteš :blush:
bah, slepi klon... znam da si me uvek volela, ljuta madre, ali okružujuće imanje od 0,00005 afla-jutara, ne beše odgovarajući spram tvojih želja za moju budućnost, pa si me morala prodati romovima, prolazećim... ja sam dobro, ne brini; bakar na nasdaq-u, se fino kotira.
:lol: važno je da smo sad svi tu i da ja nisam ja.
Posted
hehehe. baletani iz pete.ja iz prve. nastaviću ipak da se družim s vama.
svi ste vi u kompletu buranija :fantom:
Posted

dok si ti, šta? grašak? e živote...

Posted

gde mogu da kupim broj Vremena od 28.02.2013?

Posted

jel još u životu Mile Dragić u Njegoševoj?ako nije molim za prebivalište