Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

gde da nadjem? kako se zove?

Featured Replies

Nije u zivotu vise uopste. Ima na Tosinom bunaru nova firma u kojoj rade ljudi iz Dragica, prave do jaja kombat stvari. Zove se inex luss ili tako nesto.

• Replies 8.3k
  • Views 831k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ja samo masno tkivo i imam

• Imaju i na Instagramu likovi koji štampaju otirače motivima po izboru. Bila cena tipa 1800-2000, drugarica štampala "Nevakcinisanima zabranjen ulaz" 

• Kao oni što na kp umesto cene stave "kontakt". To sve preskačem jer mi prave dodatni posao i neprijatnost jer ne volim da komuniciram bez potrebe ni sa kim. 

Posted Images

ako može malo detaljnije bio bih zahvalan:)

Gde ima da se kupi ovako nesto i koliko kosta?50a993659877892b8255a90e019d3368.jpglittle-tikes-adjust-n-jam-basketball-set-40-p.gif

oces i ti da zakucavas?

Gde ima da se kupi ovako nesto i koliko kosta?
80 evara i dobar je (čvrst), drugar kupio klincima za ng
ako može malo detaljnije bio bih zahvalan :)
evo!http://www.inexluss.com/nisam kupovao tu ali sam video nekoliko stvari, moj jedan drugar, paintball fanatik,oprema se kod njih. cene su skroz OK koliko sam shvatio.

Edited by Marko M. Dabovic

A to u zgradi bivšeg inexa, kod poreske, bivšeg sdk

80 evara i dobar je (čvrst), drugar kupio klincima za ng
Veliko je bas a i skup mi ipak sam volonter. Ima li nesto manje za klinca od tri godine?

Imas kod Pertinija plastikanere za 40-tak ojra...Mada, za klinca od tri godine najbolje kupi tablu sto se kaci na vrata...

molba velika:ima li nekog ko je bio na utakmici dinamo zvezda 13. maja 1990? ako da, molim da mi se javi na pm.hvala unapred.

Imas kod Pertinija plastikanere za 40-tak ojra...Mada, za klinca od tri godine najbolje kupi tablu sto se kaci na vrata...
E to vec odgovara. Vec je polomio dva sto se kace na vrata :-)Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

treba mi hitno knjiga nebojse popova (kao priredjivac) - srpska strana rata koju je originalno objavio samizdat b92 pre nekih 17 godinaknjige nema kod njih, ni kod dejana ilica... mozda ima u nekoj knjizari ali sad to treba tabanati.da li neko ima slucajno kod sebe i zeli da se resi uz razumnu nadoknadu ili je video negde u skorije vreme?

nadjeno, puno hvala darodavki ;)

Jel postoji u Bgd neki jeftin nameštaj osim Forma Ideale i Kika?