Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

gde da nadjem? kako se zove?

Featured Replies

ako kupis RR Phantom dobijes jedan gratis koji izvlacis iz vrata

• Replies 8.3k
  • Views 831k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ja samo masno tkivo i imam

• Imaju i na Instagramu likovi koji štampaju otirače motivima po izboru. Bila cena tipa 1800-2000, drugarica štampala "Nevakcinisanima zabranjen ulaz" 

• Kao oni što na kp umesto cene stave "kontakt". To sve preskačem jer mi prave dodatni posao i neprijatnost jer ne volim da komuniciram bez potrebe ni sa kim. 

Posted Images

Ja imamHP_C4742-60101%20001.jpgi sada sam je doneo na posao i sa nje vam pišem, a kući sam uzeo dell scull trail sa čitačem digitalne karte koja je isto masivna, inače kupio sam je na starom PA buvljaku za ravno sto dinara. Ako naiđe nešto u tom stilu javnem, mada kad otopli tek, idući vikend verovatno.

Edited by Vapad

Buvljak Vaso.A bila je nekad u Grobljanskoj™ malo pre groblja radnjica-servis jedan od prvih koji je prodavao rabljene brendove za sitne pare. Možda ima. Vidi i po starim drž ustanovama gde bacaju stvari

...

Edited by renne

sad ste me naterali da zelim te tastature :cry:a sto bi me iskuce izbacili, to nishta <_<

Ček, zar ti nemaš već ovakvuПослато са GT-N7100 користећи Тапаток 2

Imao sam slicnu ali je preminula,

.

da obećam ne mogu ništa, ali sutra ću prekopati magacin murkanse škole u munzeu pa ako ima nešto ispravno javljam ti

Otici cu i ja na buvljak, to mi deluje kao safe bet.

I na računarskom groblju u mojoj firmi ima verovatno koja ista ovakva, makar je moja bila dugi niz godina takva. Pregledaću iduće sedmice pa ako nadjem , sledi otkopavanje i oživljavanje :) Nedavno smo elektronskom otpadu predali 2 kontejnera raznih stvari, da sam znala da i za ovo ima mušterija bogami bih se potrudila da sortiram i sačuvam ovako, lopatama utovareno :(

gde da nadjem lepe duboke velike solje u bgd-u?

Imaju neke baš duboke i velike ubOdei, pola litre stajeПослато са GT-N7100 користећи Тапаток 2

Imaju neke baš duboke i velike ubOdei, pola litre stajeПослато са GT-N7100 користећи Тапаток 2
gde je to, sta je to? takve mi i trebaju!

da li na bioskopu 20. Oktobar jos uvek stoji natpis "Danas nema predstava, dodji juce"?Treba mi recentna informacija, hvala svima, hvala ziriju, roditeljima, ganut sam :)