Аврам Гојић Posted March 4, 2013 Posted March 4, 2013 ne secam se te tepih livade. secam se lovackih ceka, medvedjih jama, i onog vidikovca sa koga se vidi brana i pola Srbije.secam se i putujuceg trgovca glupostima koji je dolazio kombijem. kupio sam kod njega pistaljku veoma visokog registra, za dozivanje pasa ili tako nesto.
ajgor Posted March 4, 2013 Posted March 4, 2013 ima nekoga da nije bio na tari? u ribnikaru, nije bilo moguće dobiti saglanost većine roditelja sve do 4. osnovne, i tek tada odosmo... ništa maskenbal, mi imali disko u hotelu.lumperaj, beše.Ima. Moja generacija, trećepozivci, nismo stizali dalje od Brusa, valjda tada Mitrovac nije bio još ni sagrađen :)
mlatko Posted March 4, 2013 Posted March 4, 2013 nego, a šta um gottes willen sve ovo radi na topiku "gde da nađem? kako se zove?" pokušavamo autoanalizom da shvatimo gde su završile šolje bez drškii moju generaciju su zakačila sranja 90-ih pa nismo išli daleko.. deliblatska, testera (uvek sam se pitao zašto se tako zove)a za onaj jedini daleki (Ivanjica mislim) moji nisu imali para pa sam izostao
basketas Posted March 4, 2013 Posted March 4, 2013 Gde da nadjem vanilu za ormar a da me ne oderu!U H. centru je ona kesica oko 250rsd!?
Hamlet Strašni Posted March 4, 2013 Posted March 4, 2013 Sa drškom ili bez.Probaj na Tari.:-)Izvinjavam se, morao samПослато са GT-I9100 користећи Тапаток 2
Amelija Posted March 4, 2013 Posted March 4, 2013 pokušavamo autoanalizom da shvatimo gde su završile šolje bez drškiaaah, metalne šolje iz osnovne školeu kojima su nam davali neki bljutavi čajili mleko za doručaka i bila sam jednom optužena da sam divljala i rušila te šolje, čega se ja naravno uopšte ne sećam
boshoku Posted March 4, 2013 Posted March 4, 2013 (edited) ih, užina je bila vrhekstatična: nekaki, ubogi sendviči, tekućina u tim zatvorskim šoljama, i eurokrem, mini pakovanje...on the bright side: mislim da smo morali i da nosimo (prvih par razreda), kecelje (il kako se to zvalo). :licedlan:edit: do duše, posle sam u petoj, kupovao baletanke za fizičko, tako da je sve gore navedeno, jedan mačiji kašalj Edited March 4, 2013 by boshoku
kud u maglu Simoviću Posted March 4, 2013 Posted March 4, 2013 ja da sam neka vlast vratio bi kecelje tj. uniforme u školenikad bio u Mitrovcu, al smo zato pohodili Jelsu gde smo ušli sa sladoledom u crkvu, pa nas nahvatao neki pop i propitivao nas jel verujemo u boga i objašnjavao nam kako isti postoji
boshoku Posted March 4, 2013 Posted March 4, 2013 ne možes sa, nowdays, šmensi telefonima, i inim geđetima, više tako kamuflirati, diskrepancije glede imućstva.
Аврам Гојић Posted March 4, 2013 Posted March 4, 2013 (edited) pokušavamo autoanalizom da shvatimo gde su završile šolje bez drški nego, da li je neko bio u decjem odmaralistu Jakljan? to je bilo ruzno, oronulo mesto, sa losom drvenarijom...tamo sam se razboleo pa su me stavili u izolator sa nekom dosta zlom decom, a kada sam izasao iz izolatora svakog dana sam se vukao da primim injekciju. u moru je bilo je meduza koliko hoces.uopste, nisam bas uzivao u tim rekreativnim nastavama sve dok nisam malo stasao i dorastao nekim zivotnim iskusenjima i dilemama, kao sto je ona - sta raditi kada ti ukradu senf iz torbe, koji si poneo jer imas nezdravu opsesiju senfom i krisom si kupio sest teglica estragona da ga stavljas u sve. Edited March 4, 2013 by Marko M. Dabovic
kud u maglu Simoviću Posted March 4, 2013 Posted March 4, 2013 (edited) Je l ste ga uzjahali?ne:(pre će biti da je hteo on nasedit:imam druga koji radi u predškolskom 11. april, razvozi im hranu, ako on ne zna ne zna niko Edited March 4, 2013 by kud u maglu Simovicu
boshoku Posted March 4, 2013 Posted March 4, 2013 ukradu senf iz torbemilica aleksić je jedan zlotvor! pu, stvarno ne verujem...
Recommended Posts