Jump to content
IGNORED

gde da nadjem? kako se zove?

MaryPoppins

Recommended Posts

Posted

ne secam se te tepih livade. secam se lovackih ceka, medvedjih jama, i onog vidikovca sa koga se vidi brana i pola Srbije.secam se i putujuceg trgovca glupostima koji je dolazio kombijem. kupio sam kod njega pistaljku veoma visokog registra, za dozivanje pasa ili tako nesto.

Posted
ima nekoga da nije bio na tari? u ribnikaru, nije bilo moguće dobiti saglanost većine roditelja sve do 4. osnovne, i tek tada odosmo... ništa maskenbal, mi imali disko u hotelu.lumperaj, beše.
Ima. Moja generacija, trećepozivci, nismo stizali dalje od Brusa, valjda tada Mitrovac nije bio još ni sagrađen :)
Posted
nego, a šta um gottes willen sve ovo radi na topiku "gde da nađem? kako se zove?" :lolol:
pokušavamo autoanalizom da shvatimo gde su završile šolje bez drškii moju generaciju su zakačila sranja 90-ih pa nismo išli daleko.. deliblatska, testera :huh: (uvek sam se pitao zašto se tako zove)a za onaj jedini daleki (Ivanjica mislim) moji nisu imali para pa sam izostao
Posted

Gde da nadjem vanilu za ormar a da me ne oderu!U H. centru je ona kesica oko 250rsd!?

Posted

Sa drškom ili bez.Probaj na Tari.:-)Izvinjavam se, morao samПослато са GT-I9100 користећи Тапаток 2

Posted
pokušavamo autoanalizom da shvatimo gde su završile šolje bez drški
aaah, metalne šolje iz osnovne školeu kojima su nam davali neki bljutavi čajili mleko za doručaka i bila sam jednom optužena da sam divljala i rušila te šolje, čega se ja naravno uopšte ne sećam
Posted (edited)

ih, užina je bila vrhekstatična: nekaki, ubogi sendviči, tekućina u tim zatvorskim šoljama, i eurokrem, mini pakovanje...on the bright side: mislim da smo morali i da nosimo (prvih par razreda), kecelje (il kako se to zvalo). :licedlan:edit: do duše, posle sam u petoj, kupovao baletanke za fizičko, tako da je sve gore navedeno, jedan mačiji kašalj

Edited by boshoku
Posted

ja da sam neka vlast vratio bi kecelje tj. uniforme u školenikad bio u Mitrovcu, al smo zato pohodili Jelsu gde smo ušli sa sladoledom u crkvu, pa nas nahvatao neki pop i propitivao nas jel verujemo u boga i objašnjavao nam kako isti postoji

Posted

Je l ste ga uzjahali?

Posted

ne možes sa, nowdays, šmensi telefonima, i inim geđetima, više tako kamuflirati, diskrepancije glede imućstva.

Posted (edited)
pokušavamo autoanalizom da shvatimo gde su završile šolje bez drški
:lolol: nego, da li je neko bio u decjem odmaralistu Jakljan? to je bilo ruzno, oronulo mesto, sa losom drvenarijom...tamo sam se razboleo pa su me stavili u izolator sa nekom dosta zlom decom, a kada sam izasao iz izolatora svakog dana sam se vukao da primim injekciju. u moru je bilo je meduza koliko hoces.uopste, nisam bas uzivao u tim rekreativnim nastavama sve dok nisam malo stasao i dorastao nekim zivotnim iskusenjima i dilemama, kao sto je ona - sta raditi kada ti ukradu senf iz torbe, koji si poneo jer imas nezdravu opsesiju senfom i krisom si kupio sest teglica estragona da ga stavljas u sve. Edited by Marko M. Dabovic
Posted (edited)
Je l ste ga uzjahali?
ne:(pre će biti da je hteo on nasedit:imam druga koji radi u predškolskom 11. april, razvozi im hranu, ako on ne zna ne zna niko Edited by kud u maglu Simovicu
Posted
ukradu senf iz torbe
milica aleksić je jedan zlotvor! pu, stvarno ne verujem...