Alphons Posted April 14, 2012 Posted April 14, 2012 Brudera interesuje kačket, kadar pogledati dole. Snapback, takozvana "new era". Ako može, bilo bi lepo da bude što jednostavniji (čitaj: sa što manje ili bez natpisa), jer bi buraz šio već nešto... Ima li ovoga u/po Beogradu?pre je bio solidan izbor u Glou-u, TC Ušće, ali sada ne znam.Ali ako mu treba što jednostavniji NewYorker mu je sigurica, imaju solidan izbor takvih jednobojnih, bez aplikacija i bilo čega, a čini mi se da nisu ni mnogo skupi.
Matilda Ivancic Posted April 15, 2012 Posted April 15, 2012 na koji nacin se uklanja teflonski premaz s metala?
kud u maglu Simoviću Posted April 15, 2012 Posted April 15, 2012 Da li neko zna gde se u Bg-u moze nabaviti neki detektor za metal, trazim nesto zakopano u zemlji, a nije nikakvo blago :Dranije sam se raspitivao o detektorima i ovi su delovali najozbiljnije, iz Čačka su
Lezilebovich Posted April 16, 2012 Posted April 16, 2012 S obzirom da ću zbog posla provoditi dosta vremena u Podgorici u sledećih pola godine, dajte neke predloge za mesto gde popiti pivo ili kafu, gde jesti (za sada znam za Anovi i neku pečenjaru Gurman) ...
Sestre Bronte Posted April 17, 2012 Posted April 17, 2012 na koji nacin se uklanja teflonski premaz s metala?mehanički, peskarenje, struganje, sve zavisi kolika je površina
ivy Posted April 17, 2012 Posted April 17, 2012 (edited) jel postoji za Western Union neka jedinstvena skala provizije? da unapred mogu znam koliko će koštati da mi stigne novac iz amerike Edited April 17, 2012 by ivy
New Order Posted April 17, 2012 Posted April 17, 2012 ranije sam se raspitivao o detektorima i ovi su delovali najozbiljnije, iz Čačka suHvala, ti ih nisi uzeo na kraju?
nera Posted April 17, 2012 Posted April 17, 2012 Ivy,na njihovom sajtu bi ima ta informacija, tj. imas opciju 'estimate price' pa ubacis podatke i vidis kolika je provizijaMene interesuje zna li neko gde ima soda bikarbona da se kupi? Gledam vec dva meseca u Rodi, Maxiju, Lilly-ju, DM-u... i nigde nema, ni one kesice niti vece pakovanje...
ToniAdams Posted April 17, 2012 Posted April 17, 2012 pa jebemu leb ako nisam vido u lokalnoj radnji.kupim sutra ako ima, pa doturam nekako.
cmrlj Posted April 17, 2012 Posted April 17, 2012 (edited) Mene interesuje zna li neko gde ima soda bikarbona da se kupi? Gledam vec dva meseca u Rodi, Maxiju, Lilly-ju, DM-u... i nigde nema, ni one kesice niti vece pakovanje...zar se to ne prodaje po svim semenkarama, recimo ovde?! Edited April 17, 2012 by cmrlj
Sestre Bronte Posted April 17, 2012 Posted April 17, 2012 (edited) ma ima svuda soda bikarbona, skoro sam je kupio u maxijuima i po zdravim hranama, manjim prodavnicamaevo i ovde:http://shop.maxi.rs/products-list-17863-soda-bb Edited April 17, 2012 by Zugurosh
placenik Posted April 18, 2012 Posted April 18, 2012 Ja sam kupovo u Rodicu u nekom noname pakovanju...
Bat Bat Posted April 18, 2012 Posted April 18, 2012 pita drugar iz Slovenije gde u Bgu da nadje prodavnicu polovnih cd-ova i dvd-eva? kaze da je video prosli put...meni nesto nista ne pada na pamet
Dr Arslanagić Posted April 19, 2012 Posted April 19, 2012 Zna li neko majstora drvodelju koji bi mogao da mi izradi gavrana u prirodnoj veličini? Ili zna neko gde ima da se kupi plastični gavran?
ivy Posted April 21, 2012 Posted April 21, 2012 gde može da se gleda večerašnja utakmica Barselona-Real ako nemam Arenu?
Recommended Posts