Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

gde da nadjem? kako se zove?

Featured Replies

Hoćeš da intervjuišeš Sejda Bajramovića, garant.
provaljen :(
  • Replies 8.3k
  • Views 831.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ja samo masno tkivo i imam

• Imaju i na Instagramu likovi koji štampaju otirače motivima po izboru. Bila cena tipa 1800-2000, drugarica štampala "Nevakcinisanima zabranjen ulaz" 

• Kao oni što na kp umesto cene stave "kontakt". To sve preskačem jer mi prave dodatni posao i neprijatnost jer ne volim da komuniciram bez potrebe ni sa kim. 

Posted Images

Ima li se u Beogradu pazariti lajbahovština u obliku majica il' se mora naručivati direktno od njih?

Gde u Beogradu mogu da se kupe gusle?

Da odgovorim na svoje pitanje, Narodna radinost, Jug Bogdanova 2. Mada je bolje ici preko coveka koji ih pravi, 50% je jeftinije.

šta planiraš sa njima ako nije tajna? 1) da pišeš epove o Tomi i Boti2) da ih iskoristiš u electro-folk bendu3) da ti vise na zidu

Naručite odmah Sa izvora.

Edited by kapetanm

Jel zna neko radnju koja prodaje neskupe a kvalitetne lampe.Dizajn mi stvarno nije bitan, što jednostavnije to bolje. A konkretno me zanima onaj model sa "uvelom lalom".Gledao sam za sada u Home Centru (nikakav izbor) i u Heliousu u Cvijićevoj (Ružne i skupe).

Neskupe tog tipa imaš i u ovim supermarketima, Roda C&C recimo, verovatno i Metro.

ja kupio neskupu u Idei

Ima u Tempu - nešto manje od 2500 din.

Zapamtila sam- u Metrou 1519 din na sniženju. Str.14Baš su grozne! Al' možda je i ja kupim, ako ne budem mogla da biram. Daviću vas povremeno na ovoj temi. U vezi ove elektrike- da li ona ograničenja u lampama (npr. max 40 W) važi samo za obične sijalice, ali ne i za štedljive ne - npr. mogla bi štedljiva od 20W (zamena za običnih cca 100W) iako je ograničenje 40W?

Edited by halloween

Može.

ima i neka prodavnica gde prodaju gotovo samo lampe u takovskoj na uglu sa 27. marta