*edited by mod Posted April 8, 2012 Posted April 8, 2012 liči?licno sam to kupila negde, ali ne znam da li u veru ili u tempu. znam da sma na oba mesta kupovala neko, do tada mi nepoznato, voce, ali sad koje gde, ne znam. u sv. sl. ima da se kupi.Ja vidm to sa vremena na vreme u onim Maxi Pijacama. Bilo je skoro u onoj u Sindjelicevoj ali nemam pojima kolika je cena.
Đipalo Junuz Posted April 8, 2012 Posted April 8, 2012 Može li neko da preporuči vodoinstalatera, NBgd-Zemun, našao sam ih nekoliko na netu, pokrivaju ceo grad ali ne znam nikoga ko ima iskustvo iz prve ruke... Treba mi zamena nekoliko ventila, nekoliko kolena na vidljivim cevima, tako neke stvarčice oko koji ne bih da čačkam sam... Blagodarim :)
Matilda Ivancic Posted April 9, 2012 Posted April 9, 2012 sta se i da li se nosi kao dar na pijanku koju organizuje sretni otac u kafani jer mu je zena rodila
gospa buba Posted April 9, 2012 Posted April 9, 2012 sta se i da li se nosi kao dar na pijanku koju organizuje sretni otac u kafani jer mu je zena rodilanezgodno, ne ide da se nosi pice u kafanu. a drugi aksesoari isto nemaju smisla, u odsustvu gospoje. a ni pare da mu dajesh, propice...stvarno nezgodno
Frank Pembleton Posted April 9, 2012 Posted April 9, 2012 sta se i da li se nosi kao dar na pijanku koju organizuje sretni otac u kafani jer mu je zena rodilaU kafanu nista, kuci nosi...Ili mozes flasu pica...
Frank Pembleton Posted April 10, 2012 Posted April 10, 2012 košulju?Mislis one koju ce da pocepaju ;) ?
shimpu Posted April 10, 2012 Posted April 10, 2012 gde u beogradu ima da se kupi bambi plisana igracka...ne mora bambi, moze bilo kakvo lane...ne trebaju mi one online prodavnice nego bas da odem i kupim
Töölönlahti Posted April 10, 2012 Posted April 10, 2012 (edited) dexy.co.rs... biraj Disney pliš u meniju za brendove, drže i Bambija. Prodavnica u gradu imaju nekoliko, imaš tamo spisak.edit:typo Edited April 10, 2012 by Oxymoron
foto Posted April 11, 2012 Posted April 11, 2012 Mislis one koju ce da pocepaju ;) ?ma jok. taman kada se zavrsi sa cepanjem kosulje i majice i novopeceni tata ostane da glumi polugolog tarzana u kafani on treba da nastupi sa svojim prezentom i da ga sacuva od ukocenih ledja. novi tata ce mu biti zahvalan zbog toga.
shimpu Posted April 11, 2012 Posted April 11, 2012 dexy.co.rs... biraj Disney pliš u meniju za brendove, drže i Bambija. Prodavnica u gradu imaju nekoliko, imaš tamo spisak.edit:typosuper hvala
notenoughreasonsforclaire Posted April 13, 2012 Posted April 13, 2012 Brudera interesuje kačket, kadar pogledati dole. Snapback, takozvana "new era". Ako može, bilo bi lepo da bude što jednostavniji (čitaj: sa što manje ili bez natpisa), jer bi buraz šio već nešto... Ima li ovoga u/po Beogradu?
New Order Posted April 14, 2012 Posted April 14, 2012 Da li neko zna gde se u Bg-u moze nabaviti neki detektor za metal, trazim nesto zakopano u zemlji, a nije nikakvo blago :D
Killiana Posted April 14, 2012 Posted April 14, 2012 jel zna neko gde imaju da se kupe kugle od stiropora?kao lopte, treba mi za kostim.
Recommended Posts