maheem Posted January 16, 2012 Posted January 16, 2012 Ideja gde da nadjem asparagus=šparglu u Beogradu? Svež, u tegli, u konzervi...PM-uj banatjanina ili Gazzu :(a dok čekaš na odgovor pročešljaj ovaj topik, možda se već spominjalo:http://www.parapsihopatologija.com/forums/index.php?showtopic=911&st=0
MayDay Posted January 16, 2012 Posted January 16, 2012 ima u ideama u tegli. kupovala ja sad u decembru.a ako negde ima svez, mora da bude na kalenicu.
pixy Posted January 16, 2012 Posted January 16, 2012 Hvala za info - IDEA je imala u teglama. Nisam pre toga našao ništa u DISu, Rodiću i SuperVeru.
nera Posted January 17, 2012 Posted January 17, 2012 Imate li neki predlog gde potraziti zenske majice dugih rukava u raznim bojama a moze i modelima a da nisu skuplje od 1000 dindzi... Pregledala sam vise puta po radnjama tipa TimeOut, Zara, i sl. ali uglavnom nista ne nadjoh... Ako znate neku no name lokalnu radnju i to znaci... i da, u Bg-u mi treba...
Pera Zeka Posted January 17, 2012 Posted January 17, 2012 bila neka ponuda bas tako neceg sto trazis preko TC Grupovina...i cifre su bile smesne, oko 600 dingera...potrazi na netu, tregistruj se i videces ponude unazad, bilo pre metar dana mozda
nera Posted January 17, 2012 Posted January 17, 2012 @ Pera ZekaHvala, no nema vise te ponude kod njih, ali mozda bude opet...
Alphons Posted January 17, 2012 Posted January 17, 2012 Imate li neki predlog gde potraziti zenske majice dugih rukava u raznim bojama a moze i modelima a da nisu skuplje od 1000 dindzi... Pregledala sam vise puta po radnjama tipa TimeOut, Zara, i sl. ali uglavnom nista ne nadjoh... Ako znate neku no name lokalnu radnju i to znaci... i da, u Bg-u mi treba...Ima u new yorkeru. Predlazem da pogledas i muske, malo su razlicite pa ako nadjes velicinu, super. Cena im je tu negde oko 1000 din.
nbg4ever Posted January 17, 2012 Posted January 17, 2012 U Legendu su isto snizene na 1000din, bar neke. I u Springfildu je slicna cena. Pogledaj i po autletima (Roda, Immo,...). Naravno, ovo vazi za muske.
sailorman Posted January 17, 2012 Posted January 17, 2012 Gde ima da se kupi vaga za merenje tjelesne mase? Mislim, u kojoj vrsti prodavnice, a moze i tacno mesto ako neko zna za NS. Sto jeftinije to bolje, ofkors.
Aće Posted January 17, 2012 Posted January 17, 2012 (edited) merkator, merkur, metro, rodic, tempo, tehnomarket, pijaca.i noveli oni i gorenja sto prodaju sporete, frizidere i sl. Edited January 17, 2012 by garoviks
sailorman Posted January 17, 2012 Posted January 17, 2012 merkator, merkur, metro, rodic, tempo, tehnomarket, pijaca.Thanks! Da li slucajno znas okvirnu cenu?
Aće Posted January 17, 2012 Posted January 17, 2012 2000-10000 din. sad su sve neke elektronske, staklene, niklovane, mamine mame. clatronic, kurcosonic i sl su najjeftinije, tefal i soehnle i sl kostaju kao da uz njih daju i onog dedicu sa zvoncetom sto je merio pre po zmaj jovinoj.
Vapad Posted January 17, 2012 Posted January 17, 2012 Mislim da obična mehanička (do 120kg a i šta će tebi više) može i oko 800-1200din da izađe. Tehnomarket je relativno skup, osim ako ne tražiš one digitalne, staklene, lepe na oko, što pamte deset lica i moraš da im ukucaš pol, godine i visinu, pa da ti još mere i procenat masti i šta sve ne još, te su skuplje.Pogle ovde
ivy Posted January 17, 2012 Posted January 17, 2012 Gde ima da se kupi vaga za merenje tjelesne mase? Mislim, u kojoj vrsti prodavnice, a moze i tacno mesto ako neko zna za NS. Sto jeftinije to bolje, ofkors.nema nijedna sa toliki rejndžom kilograma koji tebi treba
Recommended Posts