halloween Posted January 8, 2012 Posted January 8, 2012 Gde imaju da se kupe kalendari dimenzija cca 100 cm dužine i 5 cm širine, koji se okače na zid kao traka sa plastičnim “prozorčićem” kao pokazivačem datuma ( krupno odštampanim po meri starijih ljudi) ?
vinska musica Posted January 8, 2012 Posted January 8, 2012 Gde imaju da se kupe kalendari dimenzija cca 100 cm dužine i 5 cm širine, koji se okače na zid kao traka sa plastičnim “prozorčićem” kao pokazivačem datuma ( krupno odštampanim po meri starijih ljudi) ?Ako imaš nekog poznanika koji radi u Auto moto savezu, traži da ti ga pokloni.Oni tradicionalno štampaju baš takve kalendare.
Hamlet Strašni Posted January 8, 2012 Posted January 8, 2012 (edited) trazi se stega za prsut ili kako li se vec ovo zove Ne znam gde ima da se kupi, tast pozajmljuje od komsija, ali se valjda zove mendjule Edited January 9, 2012 by Hamlet Strašni
Frank Pembleton Posted January 10, 2012 Posted January 10, 2012 Treba mi instrumentalna verzija decije pesme "Deda Mraze, deda mraze"
Dankan Ajdaho Posted January 11, 2012 Posted January 11, 2012 Ima li ovo još negde da se kupi? Ne u kombinaciji s jebenom čokoladom, već baš ovo, čista vanila?
Pera Zeka Posted January 11, 2012 Posted January 11, 2012 cenim da je ovde sustina u formi, a ne u sadrzaju, pa mislim da i nesto drugo sem vanile moze da radi posao...
Dankan Ajdaho Posted January 12, 2012 Posted January 12, 2012 Bome je u sadržaju. Help!!! To je jedini miris koji podnosim.
maketh Posted January 15, 2012 Posted January 15, 2012 jel mogu da se nađu one kesice začina za kuvano vino, izgledaju isto kao kesice čaja (viđala ih samo u kafanama, ne videh da se prodaju u supermarketima)
Аврам Гојић Posted January 15, 2012 Posted January 15, 2012 jel mogu da se nađu one kesice začina za kuvano vino, izgledaju isto kao kesice čaja (viđala ih samo u kafanama, ne videh da se prodaju u supermarketima) im ih u svim maksijima, ali leti. ja ih kupujem u avgustu jer ih nikada nisam nasao zimi. sacekaj da dodje prolece pa nakupuj gomilu.
Čutura Posted January 15, 2012 Posted January 15, 2012 jel mogu da se nađu one kesice začina za kuvano vino, izgledaju isto kao kesice čaja (viđala ih samo u kafanama, ne videh da se prodaju u supermarketima) par karanfilica i parce stapica cimeta ce zavrsiti posao...
maketh Posted January 16, 2012 Posted January 16, 2012 im ih u svim maksijima, ali leti. ja ih kupujem u avgustu jer ih nikada nisam nasao zimi. sacekaj da dodje prolece pa nakupuj gomilu.hvala
pixy Posted January 16, 2012 Posted January 16, 2012 Ideja gde da nadjem asparagus=šparglu u Beogradu? Svež, u tegli, u konzervi...
Recommended Posts