Jump to content
IGNORED

gde da nadjem? kako se zove?

MaryPoppins

Recommended Posts

Posted

Gde imaju da se kupe kalendari dimenzija cca 100 cm dužine i 5 cm širine, koji se okače na zid kao traka sa plastičnim “prozorčićem” kao pokazivačem datuma ( krupno odštampanim po meri starijih ljudi) ?

Posted
Gde imaju da se kupe kalendari dimenzija cca 100 cm dužine i 5 cm širine, koji se okače na zid kao traka sa plastičnim “prozorčićem” kao pokazivačem datuma ( krupno odštampanim po meri starijih ljudi) ?
Ako imaš nekog poznanika koji radi u Auto moto savezu, traži da ti ga pokloni.Oni tradicionalno štampaju baš takve kalendare.
Posted (edited)
trazi se stega za prsut ili kako li se vec ovo zove biggrin.gifHam_stand_Pravokot_Stand_for_Prosciutto_Ham.jpg
Ne znam gde ima da se kupi, tast pozajmljuje od komsija, ali se valjda zove mendjule Edited by Hamlet Strašni
Posted

Treba mi instrumentalna verzija decije pesme "Deda Mraze, deda mraze"

Posted

Ima li ovo još negde da se kupi? Ne u kombinaciji s jebenom čokoladom, već baš ovo, čista vanila?300.JPG

Posted

cenim da je ovde sustina u formi, a ne u sadrzaju, pa mislim da i nesto drugo sem vanile moze da radi posao...

Posted

Bome je u sadržaju. Help!!! To je jedini miris koji podnosim.

Posted

jel mogu da se nađu one kesice začina za kuvano vino, izgledaju isto kao kesice čaja (viđala ih samo u kafanama, ne videh da se prodaju u supermarketima) :huh:

Posted
jel mogu da se nađu one kesice začina za kuvano vino, izgledaju isto kao kesice čaja (viđala ih samo u kafanama, ne videh da se prodaju u supermarketima) :huh:
im ih u svim maksijima, ali leti. ja ih kupujem u avgustu jer ih nikada nisam nasao zimi. sacekaj da dodje prolece pa nakupuj gomilu.
Posted
par karanfilica i parce stapica cimeta ce zavrsiti posao...
Posted
im ih u svim maksijima, ali leti. ja ih kupujem u avgustu jer ih nikada nisam nasao zimi. sacekaj da dodje prolece pa nakupuj gomilu.
hvala
Posted

Ideja gde da nadjem asparagus=šparglu u Beogradu? Svež, u tegli, u konzervi...