Jump to content
IGNORED

gde da nadjem? kako se zove?

MaryPoppins

Recommended Posts

Posted

to mora da ima kod onog poslednjeg bombondzije u gradu, u gavrila principa sa leve strane kad ides od ekonomskog, blize jug bogdanovoj.apotekarice, hvala.

Posted
đe ima ovo? ...da lutam po bonbondžijama.
1) na tezgama ispred starog merkatora. a imaju i srcad :heart:2) u poslasticharnici u novom merkatoru, nedje oko sredine, s one strane de je apoteka
Posted
đe ima ovo? da lutam po bonbondžijama.
Na rumskom vašaru ovoga ima ko alve. A i alve ima ko alve.
Posted
jeste, al mora da cheka 3ci. a to je sledece godine :P
Posted
Ima i u Zajecar na vashar, a alve ( i ceten i ona bela sa orasi sto krunice od 300 evra samo tako syebava) u Balkanskoj,na kraju ulice (od Moskve sa desne strane).
Posted

Gde u Beogradu ili Novom Sadu moze da se kupi ovakav ili slican ram za fotografije?Hvala :)

Posted

Venecijaneri u boji u Beogradu... Gde to da gledam i pazarim?Starija ćera bi narandžaste, a mlađa svetloplave... (U obzir bi došle i neke zabavne normalne zavese na šniranje u sličnim bojama... Kažu samo da ne vraćam ponovo ove babine zavese na prozore, njihovih soba...)Koliko to košta po jednom klasičnom trokrilnom prozoru sobe, onako odokativno?

Posted

Cena venecijanera se računa po metru kvadratnom. Koliko mogu da se setim, pre izvesnog vremena (ima više od godinu dana), cena je bila 10 evra po kvadratu, mada je sada možda i skočila. Ja sam, čini mi se, tražila preko nekih oglasa (verovatno su halo oglasi bili u pitanju, ima ih i na internetu - samo se ukuca venecijaneri u pretraživač).

Posted

hajde da pitam i ovde posto na googleu ne nalazim zadovoljavajuce informacije ):zna li neko gde u Beogradu mogu da se nadju Pastellijevi beli (zubarski (: ) mantili? svaka pomoc je dobrodosla (:hvala (:

Posted
Gde u Beogradu ili Novom Sadu moze da se kupi ovakav ili slican ram za fotografije?Hvala :)
Ja sam takav ram dobio kao poklon. Znam da je kupljen u IKEA-i (i to iz Svedske)Dobih ga davno (ima godinu dana) i jos nemam ideju kako/gde da ga okacim :huh:
Posted (edited)

Da li je u Begedeu moguće naći PVC stolariju (prozore) koji nisu beli, a po mogućstvu jesu crveni?Ovako nešto:dark_red.gif

Edited by kovik
Posted
Da li je u Begedeu moguće naći PVC stolariju (prozore) koji nisu beli, a po mogućstvu jesu crveni?
nisam od pomoci, samo plashim: ja chula da ima, al da koshta djavo ipo vishe od belih prozora.
Posted

oću da kupim neku pristojnu plazma tv. ima li preporuka?(u ponudi su većma lcd, neću to)

Posted

Postoji dobar razlog zašto su u ponudi uglavnom lcd. A ti kako 'oćeš...