jms_uk Posted May 23, 2013 Posted May 23, 2013 Zakleo bih se da je 2010. bilo svega 3-4 EUR.Ja platih nesto preko €8, u junu te godine.
I*m with the pilots Posted June 5, 2013 Posted June 5, 2013 (edited) Koja je ~cena povratne buske karte od Bovea do Pariza? Da li to mora da se uzme unapred kod Wizza sad? Drug bi trebalo da putuje uskoro i rece da je na sajtu dosao do kontradiktornih informacija glede cene prevoza.(Ja sam isla 2009. Ryanairom iz Bratislave i nisam morala nista unapred da uzimam, vec na licu mesta i cena je bila 15e po pravcu, svejedno da li odmah povratna ili ne.) Edited June 5, 2013 by I*m with the pilots
I*m with the pilots Posted June 6, 2013 Posted June 6, 2013 Hvala MayDay, pomislih da se nesto promenilo i da sad mora da se uzme preko sajta.
MayDay Posted June 6, 2013 Posted June 6, 2013 Ne, ne, na licu mesta. A cena je 16e. Ja sad za sat krećem ka tamo.
Ravanelli Posted June 6, 2013 Posted June 6, 2013 uzeo sam lonely planet za pariz i print i pdf verzijuako neko oće pdf mogu šerovat
Tsai Posted July 8, 2013 Posted July 8, 2013 Strasbourg-St Denis, Oberkampf, Gare du Nord, Bastille, PigalleSever forever ;)
panta rhei Posted October 30, 2013 Posted October 30, 2013 neki predlog hotela za decembar, mozda i novu godinu?
Indy Posted November 11, 2013 Author Posted November 11, 2013 "da li znate zasto uvek dobijate sto pored toaleta"?
Roger Sanchez Posted November 11, 2013 Posted November 11, 2013 neki predlog hotela za decembar, mozda i novu godinu?budget? Solar
panta rhei Posted November 11, 2013 Posted November 11, 2013 hvala. fleksibilan, jeftino a dobro :) . u principu 4* a moze i manje. nego se nesto iskomplikovalo, tako da cu izgleda imati malo vremena za rezervaciju, a onda tesko da cu moci mnogo da biram.
Ravanelli Posted November 12, 2013 Posted November 12, 2013 erhmmmmm airbnb.com ?zašto još postoje hoteli? :P
MayDay Posted November 14, 2013 Posted November 14, 2013 Sad sam bacila pogled na topik od početka. Ladno Kurdi voli Le Fumoir. Kako ja volim da sednem za šank tamo. 2BorrisTo u vezi sa tim Crnogorcem i bato muševima. Pre jedno deset i više godina neki ljakse se pojavio u mom selu u Boki, onako čupav, Sejo Kalač stil. Sa nekim kabriom, ne pamtim ja šta je u pitanju. Hteo da se druži sa nama, a nama bio sav smešan. Ispostavi se da je haver prevezao vodom jedan bateau mouche od Pariza do Tivta vodenim putem. To je trajalo više od mesec dana jer je uz mediteransku obalu vozio samo kad je oseka i kad nema talasa. Izvesni Rade. Posle sam se ja preselila ovde i čujem da je taj Rade stvarno gazda ovde. Ta priča preko tasta. Nisam išla da mu se javim. :D
borris_ Posted November 15, 2013 Posted November 15, 2013 To je Rade. :D.Nije on gazda, gazda je zena (cerka osnivaca bateaux Mouches kompanije). Kada budes isla mozda i ne bude vise tamo....
Recommended Posts