aram Posted November 21, 2012 Posted November 21, 2012 Mau i ostali, ajd malo reklamirajte naseg coveka, tj. njegovu devojku.oboje su ozbiljni kuvari, ostale suvlasnice ne znam...Restaurant Soul Kitchen, 33 Rue Lamarck
John Coltrane Posted May 22, 2013 Posted May 22, 2013 Ima li neko pojma gde ima jeftinijih karata za Pariz. Ne mora samo CDG.
Аврам Гојић Posted May 22, 2013 Posted May 22, 2013 Wizzair, naravno, od Bovea do Pariza je udobnih sat i po.
MayDay Posted May 22, 2013 Posted May 22, 2013 Jeftino samo iz Pariza, a kad se ide iz Begiša ispadne skoro 200e zbog velike tražnje. Onda bolje ići Montenegrom, za 200e, ne plaća se kofer i staje na CDG.
John Coltrane Posted May 22, 2013 Posted May 22, 2013 Moram imati Easy Jet jer letim za Biaritz mislim da ne ide sa Bovea nego sa onog treceg Orly (uz CDG naravno).Pre 2 godine sam preko jedne beogradske agencije nasao povratnu kartu za oko 160evra, Lufthanza sa presedanjem u Nemackoj-ne mogu da verujem da su cene karte iste ili skuplje i dalje (a novine i tv puni reklama o nekim jefitnocama) .
John Coltrane Posted May 22, 2013 Posted May 22, 2013 zavisi kad se uzima karta, ne?Zavisi ali nije presudno obzriom da je leto sezona (mislim za Pariz je uvek sezona). Tako sam ja popasao duplo skuplju kartu jer sam leteo 14.jula
MayDay Posted May 22, 2013 Posted May 22, 2013 zavisi kad se uzima karta, ne?Zaboravila sam da napomenem da mislim na naredna 2-3 meseca.Džone, sa CDG do Orlija nema direktan prevoz, ali računaj da treba barem sat i po.
John Coltrane Posted May 22, 2013 Posted May 22, 2013 Ma to je to, CDG je jedina opcija a i najblizi je gradu ako budem imao dugacku pauzu ili ovi prijatelji budu u Parizu kad i mi.
jms_uk Posted May 22, 2013 Posted May 22, 2013 Džone, sa CDG do Orlija nema direktan prevozZar AirFrance bus [linija 3] ne ide vise?
MayDay Posted May 23, 2013 Posted May 23, 2013 Zar AirFrance bus [linija 3] ne ide vise?Ide! Ja sam je potpuno smetnula sa uma, a ceo zivot koristim liniju 4 koja ide do Austerlitz, nakon sto stane na Gare de Lyon. Kreten sam, izvinjavam se.Iz glave sam pricala, a znam da jedna linija ide sa CDG do Trijumfalne kapije i mislila sam da je to to, a zapravo ima jos jedna.
John Coltrane Posted May 23, 2013 Posted May 23, 2013 Koje su cene tih prevoza od CDG do Ajfela (npr. metro, cenim da su autobusi mnogo skuplji)
Belaj Posted May 23, 2013 Posted May 23, 2013 Koje su cene tih prevoza od CDG do Ajfela (npr. metro, cenim da su autobusi mnogo skuplji)9.50 EUR, kaže google http://parisbytrain....paris-by-train/. Zakleo bih se da je 2010. bilo svega 3-4 EUR.
MayDay Posted May 23, 2013 Posted May 23, 2013 Nema metro, nego RER voz, linija B, koja te vozi do Gare du Nord, gde bi trebalo da sidjes i pod zemljom da se presaltas do linije metroa broj 2 i da ides do Charles de Gaulle - Etoile. Tu imas Trijumfalnu Kapiju, a ako bas hoces pravo do Ajfela, onda je najbolje da se tu na toj istoj stanici prebacis na liniju 6 i odes do stanice Bir - Hakeim. Tu je toranj. Sve to ispada 9.50 evra jer ne napustas stanicu.Ovi AF busevi su 17 evra, a postoji i Roissy autobus koji za nekih 10 evra ja mislim vozi do stare Opere sa CDG.
Recommended Posts