Jump to content
IGNORED

Alternativni soping vodic kroz Beograd

morgana

Recommended Posts

Posted

ove cipe sto sam ja video su u hagu 130 evara. :) ne bi ih teglio odavde ako su u bg-u tu negde po ceni.

Posted

Obesi sliku. Pogledacu pa cu ti reci posto su ovde.

Posted
tenkju darling! :P 2.jpg
njihove cipelo-patike su oko 10-12 'iljada....
Posted

Avangardia uvek ima dobre popuste kad nastupe rasprodaje, plus, nije iskljuceno da se u novogodisnjim izdanjima pojedinih zenskih magazina (sto je slucaj poslednje dve godine) pojave kuponi za dodatni popust. Nego, nesto mi mnogo kilave s pocetkom rasprodaja - valjda cekaju da srbi-narod-nebeski podivlja kad dobije trinaestu platu, sta li...

Posted

eheh, ko ce se oslanjati na popuste i zenske casopise. kupih danas ove:pic_large.jpg80 eurona ustede, moze neka africka drzava da se prehrani za te pare, spasu pande od izumiranja, ili da se saviju i podmetnu pod nogu od stola ako se klima.

Posted

rontajuci po nekim starim vizit kartama naleteh i na ove -www.theshowroom.co.yupa eto koga zanima moze da pogleda, ako to uopste jos i postoji...

• 2 weeks later...
Posted

s njom sam uradila prvi intervju u zivotu pre ravno 14 godina :ph34r: (za godine, ne za roksandu, koja je u to vreme, btw, vreme dizajnirala sesire)ne mogu bash da kazem da sam je lansirala, ali eto ^_^

Posted

ali si lansirala jos jedan biser :naughty:

Posted
ali si lansirala jos jedan biser :naughty:
ponekad* pozelim da te lansiraju u kinshasu na jedno metar dana da se malo odmorim od tvojih nadahnutih postova*cuj, ponekad
Posted

evo jos jednom mode za poneti, ovaj put prednovogodisnje izdanje 28.12.2007. od 18 do 21h opet u Velikoj galeriji SKCamzp.jpg

Posted
evo jos jednom mode za poneti, ovaj put prednovogodisnje izdanje 28.12.2007. od 18 do 21h opet u Velikoj galeriji SKCamzp.jpg
hajde okaci poneku fotku sa eventa, i za nas koji ne mozemo da dodjemo :)
Posted

ali te fotke su tako male, nista se ne vidi :( ovako nekako recimo bi bilo efektnije bar ja mislim - 6a8clt0.jpgmozda da uslikate te stvari onako svaku posebno pa da postavite na sajt, od svakog dizajnera po nekoliko?sto ne napravite i on-line shop?jel imate neko stalno prodajno mesto u gradu?super je ideja ali poradite jos malo na prezentaciji, pa ne zove nam se faks dzabe fakultet primenjenih umetnosti :wink: