bup Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 ove cipe sto sam ja video su u hagu 130 evara. :) ne bi ih teglio odavde ako su u bg-u tu negde po ceni.
darling Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 Obesi sliku. Pogledacu pa cu ti reci posto su ovde.
nexus13 Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 tenkju darling! :P njihove cipelo-patike su oko 10-12 'iljada....
apotekarica Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 Avangardia uvek ima dobre popuste kad nastupe rasprodaje, plus, nije iskljuceno da se u novogodisnjim izdanjima pojedinih zenskih magazina (sto je slucaj poslednje dve godine) pojave kuponi za dodatni popust. Nego, nesto mi mnogo kilave s pocetkom rasprodaja - valjda cekaju da srbi-narod-nebeski podivlja kad dobije trinaestu platu, sta li...
bup Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 eheh, ko ce se oslanjati na popuste i zenske casopise. kupih danas ove:80 eurona ustede, moze neka africka drzava da se prehrani za te pare, spasu pande od izumiranja, ili da se saviju i podmetnu pod nogu od stola ako se klima.
Leia Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 rontajuci po nekim starim vizit kartama naleteh i na ove -www.theshowroom.co.yupa eto koga zanima moze da pogleda, ako to uopste jos i postoji...
morgana Posted December 24, 2007 Author Posted December 24, 2007 (edited) roksanda ilincic u magazinu net-a-porter(ovo moze i na globalni vodic) Edited December 24, 2007 by morgana
apotekarica Posted December 25, 2007 Posted December 25, 2007 s njom sam uradila prvi intervju u zivotu pre ravno 14 godina (za godine, ne za roksandu, koja je u to vreme, btw, vreme dizajnirala sesire)ne mogu bash da kazem da sam je lansirala, ali eto ^_^
apotekarica Posted December 25, 2007 Posted December 25, 2007 ali si lansirala jos jedan biser ponekad* pozelim da te lansiraju u kinshasu na jedno metar dana da se malo odmorim od tvojih nadahnutih postova*cuj, ponekad
goldberry Posted December 26, 2007 Posted December 26, 2007 evo jos jednom mode za poneti, ovaj put prednovogodisnje izdanje 28.12.2007. od 18 do 21h opet u Velikoj galeriji SKCa
Leia Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 evo jos jednom mode za poneti, ovaj put prednovogodisnje izdanje 28.12.2007. od 18 do 21h opet u Velikoj galeriji SKCahajde okaci poneku fotku sa eventa, i za nas koji ne mozemo da dodjemo :)
goldberry Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 imate fotke ovde sa svih prethodnih http://www.culturalfront.net/moda_za_poneti.html
Leia Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 ali te fotke su tako male, nista se ne vidi :( ovako nekako recimo bi bilo efektnije bar ja mislim - mozda da uslikate te stvari onako svaku posebno pa da postavite na sajt, od svakog dizajnera po nekoliko?sto ne napravite i on-line shop?jel imate neko stalno prodajno mesto u gradu?super je ideja ali poradite jos malo na prezentaciji, pa ne zove nam se faks dzabe fakultet primenjenih umetnosti
Recommended Posts