gone fishing Posted March 29, 2008 Posted March 29, 2008 Da li je neko od fan-ova serije probao igru rađenu po njoj: Lost:Via Domus
mokuci Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 (edited) Da li je neko od fan-ova serije probao igru rađenu po njoj: Lost:Via Domusdanas sam tako proveo dan u fun clubu. moje preporuke za do novih epizoda! ;) Edited March 30, 2008 by mokuci
Amos Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 nisam htela nijedan da radim, sta ako, nedajboze, ispadnem majkl ili neko bljak.Jeste malo risky, ali nisam tako loše prošao. Prvo mesto, sa 63% procenta, Hugo. Sve ide svojim tokom, sutra je loto.
Conspirator Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 (edited) Edited April 12, 2008 by Conspirator
pcelica Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 i, kad je sledeca epizoda?sledece godine ili nesto ranije?
luba Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 ajde malo hajpa. jos pet dana.za kriziranje, missing pieces.a izgleda da sam promasila sa tata/cerka tripom, bar kako kazu fanovi, navodno nisu the others pucali.jucerasnji podcast je dosta zanimljiv.
gervasius twinkleminkleson Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 naravno da nisu othersi pucali. ovi sa brodica, prebacio hih lapidus heliopterom na ostrvo, a i imaju moderno naoruzanje.nego, smijel' kogod da se kladi da je kapetan isto benov chovjek?
luba Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 naravno da nisu othersi pucali. ovi sa brodica, prebacio hih lapidus heliopterom na ostrvo, a i imaju moderno naoruzanje.nego, smijel' kogod da se kladi da je kapetan isto benov chovjek?isto mislila, ali posto fulam sa pogadjanjima u poslednje dve epizode, onda ne smem.nego, apsolutni tres hituvek me utesi kad shvatim da ima i vecih ludaka od mene.ja ipak samo komp zovem benri.
Takeshi Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 Prica se da ABC hoce da ubaci jos sat vremena za finale sezone, pa da traje 2 sata. Pa nek ide zivot, LOST za sve pare :P
mraki Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 Prica se da ABC hoce da ubaci jos sat vremena za finale sezone, pa da traje 2 sata. Pa nek ide zivot, LOST za sve pare :PNije samo prica, to je gotova stvar... :DPrvi deo finala pod nazivom There's No Place Like Home bice prikazan 15. maja, a drugi deo (dupli) 29. maja.Znaci, jos 6 epizoda do kraja sezone, ukljucujuci 3 finalane...
gervasius twinkleminkleson Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 odlichna. samo mi je zao alex :(
luba Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 blago vama.ja moram da cekam do veceras zbog glupog posla.i sto je najcrnje, ponela poslednje dve epizode, kao da se podsetim pred gledanje, kad ovaj glupi kompjuter nece da ih pusti. mrzim posao.
Weenie Pooh Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 odlichna. samo mi je zao alex :( Meni nje i nije žo, ali mi je žao Saida koji ne shvata da je Benri jedini imao motiv da ubije njegovu Nađu. Glupi torturista. Epizoda odlična, bojao sam se da će kaubojština ugušiti priču ali ovaj put se to nije desilo.Nije mi jasna Hurley situacija, šta će im baš on?
Recommended Posts