MiddleClass Posted September 1, 2014 Posted September 1, 2014 da ima lutka tetka od barbike bila bi ista dzulijet aha, sigurno je plasticna, vidi se u onom filmu sa anzelinom. i drugo, ja gledam licnost, a ne spoljasnost -_- Droooool
luba Posted September 1, 2014 Posted September 1, 2014 da ima lutka zenski ken, bila bi ista kejt. necu vise, idem da razgovaram sa nekim ko ceni licnost a ne sise i dupe.
renne Posted September 1, 2014 Posted September 1, 2014 nisam nikad gledao a nećću ni sada nmema pojma zašto sam ovo napisao, valjda sam pijan :D
eye of the beholder Posted September 1, 2014 Posted September 1, 2014 pijan ponedeljkom uveče... to je život Propustih prvu epizodu ali neka ima vremna da se uključim ...:)
gervasius twinkleminkleson Posted September 1, 2014 Posted September 1, 2014 A gdje ima ta prva plus?
ToniAdams Posted September 2, 2014 Posted September 2, 2014 A gdje ima ta prva plus? u srbiji brale. hteli ste nezavisnost, eto vam je sad
MiddleClass Posted September 2, 2014 Posted September 2, 2014 u srbiji brale. hteli ste nezavisnost, eto vam je sad +milion
porucnik vasic Posted September 2, 2014 Posted September 2, 2014 nisam nikad gledao a nećću ni sada nmema pojma zašto sam ovo napisao, valjda sam pijan :D Ја почео, Ајант ме онако почео да гази...
renne Posted September 2, 2014 Posted September 2, 2014 pijan ponedeljkom uveče... to je život Propustih prvu epizodu ali neka ima vremna da se uključim ...:) Slavio godišnjicu braka pa zaglavio u Durmitoru
porucnik vasic Posted September 3, 2014 Posted September 3, 2014 Одгледах прву сезону. Кад сте се озбиљно навукли. Ово досад...тјах...
morgana Posted September 3, 2014 Posted September 3, 2014 (edited) a vidi ovog sto troluje topik nevoljenjem ako mozes, izdrzi jos sezonu ili dvije, tu negdje vec moze da se donese ozbiljan sud, obzirom na dinamiku losta. ako ti se ne svidi do tada, mislim da nema sanse da ces biti zadovoljan daljnjim tokom. Edited September 3, 2014 by morgana
malkin Posted September 3, 2014 Posted September 3, 2014 ja sam izdržao ravno 3.5 epizode, ako se dobro sećam, i postalo je nepodnošljivo. jel trebalo da istrajem duže ili ovo znači da sam beznadežan slučaj?
ToniAdams Posted September 3, 2014 Posted September 3, 2014 (edited) samo za brata sojera Edited September 3, 2014 by ToniAdams
porucnik vasic Posted September 4, 2014 Posted September 4, 2014 a vidi ovog sto troluje topik nevoljenjem ako mozes, izdrzi jos sezonu ili dvije, tu negdje vec moze da se donese ozbiljan sud, obzirom na dinamiku losta. ako ti se ne svidi do tada, mislim da nema sanse da ces biti zadovoljan daljnjim tokom. Верујем да је Вини наша преко три милиона рупа у свему овоме. Интересантно је како с фркају око ресета времена. Ако би истекло десило би се шта? Гледам кад сам могао да издржим и пету сезону Оливије и другара. Једноставно више сам очекивао.
Recommended Posts