Jump to content
IGNORED

Lost

jms_uk

Recommended Posts

Posted

dajte sansu miru, hare kriska, tako ti meni mekejbe zvucis! nema supstance u tome sto pises i nista ti ne vjerujem. finale losta je zlocinac a ti si relativizator.

Posted

Why is it so hard to believe, Morgana?

Posted

Meni je Mekkejbova pomirljivost i prihvatanje finala sasvim normalno, jer jeste tolika razzlika između gledanja na gomile i godinama iz nedelje u nedelju.

• 2 weeks later...
Posted

e zaboravila sam da napisem da ce forumas mekejb imati status belog medveda zbog ovakvog pogleda na lost.

Posted

super. buduci da je bas otvorena sezona lova na bele medvede, a slucajno sam strastven lovac :fantom:http://www.youtube.com/watch?v=YjJOIHb4vxs

Posted

jel dzeka i dalje progoni prokletstvo ostrva ili je konacno snimio nesto novo?

Posted

pa bio je u world war z, ali to nisam smela da gledam.

Posted

a jesi gledala onog sojera sa densovanjem? jel valja?

Posted

nisam uspela da nadjem. kad ulovis medjeda, podji u potragu za tim futluzom, molim te.

Posted
pa bio je u world war z, ali to nisam smela da gledam.
Recimo ovako, ako je sudeći po tom filmu, Nikola Đuričko je daleko jača faca u Holivudu od Foksa. Ulogu koju je Foks imao mogli su mirne duše da daju meni ili bilo kome drugom.
Posted
:Da jel moze da se izdrzi film uopste?
Ubiješ IQ za 30 i ne očekuješ krv u zombi filmu i sasvim može.
Posted

Otprilike tako nešto, u stvari ja ti preporučujem da ga odgledaš samo zbog igre "Spot the Matthew Fox". Nećeš biti nešto obogaćena posle filma, ali nećeš ni misliti da si izgubila sat i po - dva, koliko već traje.I da, ne guglaj ništa unapred na temu M.F i WWZ ako odlučiš da gledaš :)

Posted

fala, znaci film za 1. januar. kad dru godar i dejmon nisu mogli da se snadju, jasno mi da moram da iskljucim mozak.