ToniAdams Posted November 16, 2013 Posted November 16, 2013 ma zajebavam se.evo ti pravog spojlera: ne ocekuj konacno objasnjenje, uzivaj u voznjikolko god sam bio nezadovoljan krajem (to sam samo ja, tebi mozda bude kul, mada sumnjam), serija je donela toliko toga dobrog, pa i novog, po pitanju naracije npr, da sam sada jako srecan sto je isla.
Feindouno Posted November 16, 2013 Posted November 16, 2013 Prestani da gledas dok ti je jos zanimljivo.Bolji savjet neces dobiti.
Lrd Posted November 16, 2013 Posted November 16, 2013 Za sada mi konačno objašnjenje nije toliko bitno. Zapravo, nije uopšte. E, bravo. Tek ćeš da uživaš. :)
gervasius twinkleminkleson Posted November 17, 2013 Posted November 17, 2013 Koliko zavidim :(Da mi je da josh jednom pogledam Lost [i The Wire] prvi put :D
Hella Posted November 17, 2013 Posted November 17, 2013 Prestani da gledas dok ti je jos zanimljivo.Bolji savjet neces dobiti.+1
Miljenko Posted November 17, 2013 Posted November 17, 2013 Ja sam pogledao par epizoda, onako slucajno i nisam probao da odgledam od pocetka. Ima vremena. Prvo Fringe da zavrsim(koji je bas po mom ukusu), krenula sezona Lost Girl, ima sta da se gleda.
morgana Posted November 17, 2013 Posted November 17, 2013 nijedna serija u zivotu mi nije donijela vise zadovoljstva od losta.volim ga i mrzim ga sto me prevario u finalu. ali volim ga i dalje. crko dabogda.
Dagmar Posted November 17, 2013 Posted November 17, 2013 Meni samo nije jasno kakko nisu ukapirali da je bolje da ne otkriju nista na kraju... da ostane misterija.
Weenie Pooh Posted November 17, 2013 Posted November 17, 2013 Pa da, najbolje da su poslednjih par godina prikazivali samo crn ekran kojim kruži ono "LOST" sa početka, time bi sigurno svi bili zadovoljni <_<Nije to tako lako, kad napraviš mystery zaplet ti imaš džentlmenski sporazum sa publikom koji te obavezuje da im ponudiš nekakav odgovor na pitanja koja postavljaš. Oni su evidentno mislili da je dovoljno dobar odgovor... šta god ono bilo, crni duhovi protiv belih duhova, ne znam.
Arkadija Posted November 17, 2013 Posted November 17, 2013 nijedna serija u zivotu mi nije donijela vise zadovoljstva od losta.volim ga i mrzim ga sto me prevario u finalu. ali volim ga i dalje. crko dabogda.+ milion
Aleksandar88 Posted November 17, 2013 Posted November 17, 2013 Najbolja serija ikad, pusti hejtere, uzivaj dok mozes.
djuras Posted November 17, 2013 Posted November 17, 2013 (edited) ili bar izbojkotuj poslednju sezonu5. ima idealan kraj, jedno 25 puta bolji od onog sranja sto su nam servirali u velikom finalu Edited November 17, 2013 by djuras
ToniAdams Posted November 23, 2013 Posted November 23, 2013 el cuo neko za ovo?http://www.imdb.com/title/tt0200338/?ref_=nm_flmg_act_40
Recommended Posts