Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Piše ti kad klikneš na svoje ime gore, "content I follow".Kad ja kliknem kaže "Sorry, we could not find any content you are following." :)
+1, proverio
  • Replies 2.8k
  • Views 292.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• ZokiAsov
    ZokiAsov

Ti ko moj burazer kad je za vikend odgledao 39 epizoda sopranovih, od po sat vremena. Zove me u ponedeljak, kaze nesto sam se ukocio... 

• Dankan Ajdaho
    Dankan Ajdaho

Samo da prijavim da sam u zadnjih mesec i po dana odgledao kompletnu seriju od početka do kraja.   Odgledao sam do kraja jer sam mazohista u duši.   Ne pamtim iskreno govoreći da j

• https://www.bbc.com/serbian/lat/svet-69362465   srećna godišnjica svima koji slave

Posted Images

mto ti je za otkrivanje poturica. toni ovamo mrzi kraj, ovo ono, a u stvari, sojerovu sliku ljubi.
i žao mu što nije on završio sa Kejt, pa je sve ovo sad osveta :D

Toni <_<Tacno sam znao, manirom iskusnog manijaka folouje sve teme na ovom napacenom forumu.

vrh, ima 38 strana tema koje pratim! znaci pricam o spiscima tema.

pratis i poeziju! uvek sam znala da si romantik u dusi, grubijan neznog srca, sve ko sojer. (i roj kin)

fala na podrsci

pratis i poeziju! uvek sam znala da si romantik u dusi, grubijan neznog srca, sve ko sojer. (i roj kin bin)

kis maj heri jelou bat. izgleda da sam svaki topik koji sam pocastio svojim pisanjem avtomacki poceo da pratim.

• 3 weeks later...

odlucio sam da poslednju epizodu zamenim kabinom u sumi i dobijem 1 odlicnost!

• 2 weeks later...

završih putovanje "Oceanic" leta 815dve godine posle sletanjasamo dve reči opisuju zadnje dve sezone "pih" i "tja"

lindelof danas komentarise odluku demokrata da vrate boga u program stranke (prilicno negodovanje na konvenciji):

Damon Lindelof@DamonLindelofSomething tells me those who booed at the DNC yesterday might have some issues with the Lost finale. #AddingCorkToThePlatform

Edited by Takeshi

U stvari kad se "stvari malo slegnu".. idealn kraj bi bio sa za završetkom petog serijala!Da je JJ malo više forsirao "incident" pri kraju V serijala, sve bi bilo sjajno!Digili u vazduh neki "energetski džep" i time je nastala sva konfizija... "karantin", "lostzzila", mešanje budućnosti i prošlosti ... ma sveVeliki beli ekran na kraju finala V sezone i svi mirni ...

• 4 weeks later...

greska..

Edited by gervasius twinkleminkleson

• 4 months later...

s01e01, krecemfinale bojkotujem