May 21, 20222 yr Solidna mašina po zaista fer ceni, obzirom da su prenaduvane. Volim i kako izgledaju te Lenco mašine u kombinaciji metala i drveta - super retro izgled!
May 21, 20222 yr Solidno teska 11kg. To mi je on bas rekao. Poceo je da ih nabavlja i popravlja prije 12 godina i od tada su cijene samo skakale.
May 22, 20222 yr Kupio sam Harman Kardon HK6500 Uparujem ga sa Sony X229ES, pa ću uskoro da kupim i zvučnike i tako da kompletiram setap.
May 22, 20222 yr 23 hours ago, borris_ said: Kolega mi nudi Lenco L78, to mu je hobi, popravlja Lenco aparate iz 70ih (trenutni ih ima 2). Vjerovatno cu ga uzeti, 200€. uzimaj. ako je verovati ebay cena mu je oko 3 puta toliko
May 27, 20222 yr 31 minutes ago, salkodinamitas said: Može li preporuka za radio aparat u vikendici? Vako nešto: https://www.ctshop.rs/jbl-tuner-2-black-bluetooth-zvucnik-fm-radio-crni.html Ili: https://www.amazon.com/dp/B07FZ49KJJ/?tag=1stmusic-20 Da ipak imaš bluetooth backup ako FM smori
May 29, 20222 yr On 27.5.2022. at 4:55, salkodinamitas said: Može li preporuka za radio aparat u vikendici? sta hoces da slusas, lokalne FM stanice? obavezno uzmi retro risiver iz 70ih, nista sladje od okretanja velikog tocka.
May 30, 20222 yr 22 minutes ago, salkodinamitas said: na kraju će biti tako, ovaj JBL niko nema I bolje što nema, da me ne psuješ posle. Skup, nije neki zvučnik, ružan. Uh, dobro je Tak da ću se ispraviti i predložiti ko zorge neki lep old skul komad a za mjuz sa telefona/interneta neki bluetooth zvučnik za poneti.
May 30, 20222 yr Koje će se stanice uopšte slušati na tom FM-u i koji je kvalitet zvuka koji te stanice emituju?
June 28, 20222 yr sta se inace radi... uzeo 2 odlicna Infinity RS3000 zvucnika sa ulice plus jos 2 mala, stona Infinityja. na oba RS3000 bila je otisla naravno prstenasta pena na poliuretanskim wooferima kao i na svim starim zvucnicima. kupio kit ne ebayu i zamenio oba penasta prstena na wooferima, zvucnici sada carski zvuce na mom Pioneeru SX-650 koii je takodje u fazi popravke. najosetljiviji deo posla je centriranje woofera tokom lepljenja prstenova za ram da prilikom ekskurzija ne cesu kalemove. uradio to bez greske.