Kudravi Gaucos Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 'Gora' u Radnickoj na Cukarickoj padini. Kada dolazis od Ade posle prvog semafora stotinak metara sa desne strane. Ima zastava sa imenom firme na trotoaru.Imaju ozbiljnu opremu za outdoor aktivnosti.Takodje "Devetka" na kraju Savske i mislim da ima ponesto u onoj zgradi gde je JAT, kod crkve Sv. Marka, ali sam zaboravio kako se zove.
Aleksija Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 valjda moze i ovde:treba mi sto vise pristojnog i pristupacnog (jednostavnog, razumljivog) materijala - online ili stampani, svejedno - o kritickom misljenju, narocito u vezi sa periodom adolescencije. da li uopste nesto o ovome postoji na srpskom/hrvatskom?relativno je hitno.ako se neko seti necega, hvala.
kgmr Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 imam ja ovo:'logicki i epistemoloski pristup kritickom misljenju', ali nema direktne reference na adolescenciju, s tim da kapiram da ces moci da iskoristis. clanak.
Aleksija Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 hvala, sad cu da te pitam jos nesto u pm-u :)(ovo se zove formalizacija forumske komunikacije)
pachule Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 Ima li neko ideju gde u Beogradu moze da se kupi onaj platneni orman-polica za stvari, ali da ima metalnu konstrukciju? (da moze sam da stoji, a ne da se kaci na vec postojecu sipku u ormanu)valjda ce neko shvatiti o cemu pricam
jms_uk Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 valjda ce neko shvatiti o cemu pricam ja shvatio jer imam :D, ali ne znam gde u BG moze da se nadje :(
pachule Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 A tvoja je ta samostojeca? Videla sam na ikeinom sajtu da imaju neke 2 varijante (to moze i odavde da se naruci) ali se obe kace u vec postojeci orman. U svakom slucaju fala Vi.
jms_uk Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 A tvoja je ta samostojeca? Videla sam na ikeinom sajtu da imaju neke 2 varijante (to moze i odavde da se naruci) ali se obe kace u vec postojeci orman. U svakom slucaju fala Vi. evo ga ovaj sto ja imam.
FranziskaKafka Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 Cemu sluze oni brojevi na "dnu" carape ili cak i sa strane (ako se ne varam), kao sastavni deo nje, obicno uradjeni u drugoj boji tako da se bas vide? Sta znace, tj. sto ih nema na svim carapama (nebitno da li su muske ili zenske)?
Ros Posted October 9, 2008 Author Posted October 9, 2008 Cemu sluze oni brojevi na "dnu" carape ili cak i sa strane (ako se ne varam), kao sastavni deo nje, obicno uradjeni u drugoj boji tako da se bas vide? Sta znace, tj. sto ih nema na svim carapama (nebitno da li su muske ili zenske)? valjda broj cipela, tj. "broj noge" za koje pasu te carape.
FranziskaKafka Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 Hm... A kad pise 005 (kao na ovim mojim koje trenutno imam)? Znaci teorijski moze i do 999?
Recommended Posts