Tale Posted April 24, 2014 Posted April 24, 2014 E, imalo to rok trajanja. Za razliku od džempera/jakni/rolki/majica/kardigana koje sam ja "pravio". Te i dan-danas viđam u mint stanju.
Frank Pembleton Posted April 24, 2014 Posted April 24, 2014 E ajde i ovdi da pitam:Ona prica sto sam pisao od ranije prijavi se neko kao kucna pomocnica kod mene i sad treba da plate doprinosi porez sta vec...Jel to moze na uplatnicu ili mora ono elektronski na sajtu sa sve elektronskim potpisom na cipu LK?
darling Posted April 24, 2014 Posted April 24, 2014 E, imalo to rok trajanja. Za razliku od džempera/jakni/rolki/majica/kardigana koje sam ja "pravio". Te i dan-danas viđam u mint stanju. tko si ti, hugo bos himself? :)
ivy Posted May 8, 2014 Posted May 8, 2014 da li postoji i ako postoji u cemu je razlika izmedju sirceta/octa i kvasine?
nenad Posted May 8, 2014 Posted May 8, 2014 da li postoji i ako postoji u cemu je razlika izmedju sirceta/octa i kvasine? nema nikakve razlike.
ivy Posted May 8, 2014 Posted May 8, 2014 nema nikakve razlike. e hvala.. a zasto se kaze ,,otiso na kvasinu,, ?
nenad Posted May 8, 2014 Posted May 8, 2014 e hvala.. a zasto se kaze ,,otiso na kvasinu,, ? zbog vina. tj zbog cinjenice da kada vino krene da se pretvara u kvasinu, ono se u sustini pokvarilo (vise ne moze da se pije).
Аврам Гојић Posted May 8, 2014 Posted May 8, 2014 (edited) e hvala.. a zasto se kaze ,,otiso na kvasinu,, ? matoro vino kad se pokvari, pretvori se u kvasinu, sirce. tako i covek, sad je vino, a sutra pukne i postane nesto bezvredno edit: brzi Nenad Edited May 8, 2014 by Грешни Василије
Frank Pembleton Posted May 23, 2014 Posted May 23, 2014 E šta bi sa onim ženama za čišćenje stanova?Ima neke preporuke?I telefon. Послато тетејцем
Recommended Posts