gospa buba Posted July 24, 2011 Posted July 24, 2011 (edited) Nesnosan je zivot ispred ogledala.ispred ogledala, sam, u liftu. tu se detektuje najveca samoca. reko onomad ernesto sabato...isto sam neshto mislila da ce da se snadje, nekako... Edited July 24, 2011 by thermal bug
расејан Posted July 24, 2011 Posted July 24, 2011 ispred ogledala, sam, u liftu.А јел' код вас на сваком спрату има огледало у лифту?
gospa buba Posted July 24, 2011 Posted July 24, 2011 А јел' код вас на сваком спрату има огледало у лифту?liftovi su svuda, druze pace, i prokleta ogledala, degod da se okrenesh. al nemojmo ni o tome...
Quizmaster Posted July 24, 2011 Posted July 24, 2011 (edited) Oprosti, draga Ejmi, što nisam onog danabio da te podržim kraj Kalemegdana.Dobila si zvižduke (i to je za ljude),ali mnogo veći čovek može da se budeako ljubav pruži da zaleči se rana!(Mislim da je bila dobra osoba, ali i jako nesrećna... Voleo bih da je ljudi pamte po ovakvim slikama, a ne po onim tužnim scenama sa koncerta u Beogradu. R.I.P.) Edited July 24, 2011 by Quizmaster
Hippie Posted July 25, 2011 Posted July 25, 2011 (edited) konacno u moru artikla, jedan odlican! izuzetno dirljiv, inteligentan i kvalitetan tribute;http://new.music.yahoo.com/blogs/stopthepresses/392230/amy-winehouses-slow-fade-five-years-of-fallowness/kompletan text Russella Branda;http://www.russellbrand.tv/2011/07/for-amy/izmedzu ostalog, sokirana sam cinjenicom da nema trecheg albuma Edited July 25, 2011 by Hippie
kim_philby Posted July 25, 2011 Posted July 25, 2011 biki-twitt Biljana Srbljanovic@leyakeller Biljana Srbljanoviceto. je l vam i dalje zao para? cetiri jebene hiljade dinara.
Аврам Гојић Posted July 25, 2011 Posted July 25, 2011 biki-twittbrojtro, Kolumbo, pogledaj prethodnu stranu + split Obozavanje Biljane. vec je dobila svoju meru bukakea
kim_philby Posted July 25, 2011 Posted July 25, 2011 brojtro, Kolumbo, pogledaj prethodnu stranu + split Obozavanje Biljane. vec je dobila svoju meru bukakeapriznaj da si uzivao dok si u istom postu pisao reci biljana i bukake.
Аврам Гојић Posted July 25, 2011 Posted July 25, 2011 priznaj da si uzivao dok si u istom postu pisao reci biljana i bukake.Posted Image
fonTelefon Posted July 25, 2011 Posted July 25, 2011 priznaj da si uzivao dok si u istom postu pisao reci biljana i bukake.Tko nije.
Al-Khwarizmi Posted July 25, 2011 Posted July 25, 2011 Pobegao iz civilizacije za vikend, pa me danas sačekala vest da je Club 27 u subotu proširio postavu. :( RIP
spin&doktors Posted July 25, 2011 Posted July 25, 2011 (edited) iz nekog još neutvrđenog razloga, rastužila me njena smrt mnogo više nego što obično u takvim slučajeveima biva...mlad život, protraćen talenat, tužan kraj... žao mi deteta, bašmada, rastužio me i svet oko mene. gledam na fejsbuku, pojedini javno liju krokodilske suze, a sećam se njihovih sprdajućih statusa posle koncerta i linkova s onom tupavom pesmom-parodijom "ti propadaš jer se drogiraš"... Edited July 25, 2011 by spin&doktors
Recommended Posts