July 24, 201113 yr Nesnosan je zivot ispred ogledala.ispred ogledala, sam, u liftu. tu se detektuje najveca samoca. reko onomad ernesto sabato...isto sam neshto mislila da ce da se snadje, nekako... Edited July 24, 201113 yr by thermal bug
July 24, 201113 yr ispred ogledala, sam, u liftu.А јел' код вас на сваком спрату има огледало у лифту?
July 24, 201113 yr А јел' код вас на сваком спрату има огледало у лифту?liftovi su svuda, druze pace, i prokleta ogledala, degod da se okrenesh. al nemojmo ni o tome...
July 24, 201113 yr Oprosti, draga Ejmi, što nisam onog danabio da te podržim kraj Kalemegdana.Dobila si zvižduke (i to je za ljude),ali mnogo veći čovek može da se budeako ljubav pruži da zaleči se rana!(Mislim da je bila dobra osoba, ali i jako nesrećna... Voleo bih da je ljudi pamte po ovakvim slikama, a ne po onim tužnim scenama sa koncerta u Beogradu. R.I.P.) Edited July 24, 201113 yr by Quizmaster
July 25, 201113 yr konacno u moru artikla, jedan odlican! izuzetno dirljiv, inteligentan i kvalitetan tribute;http://new.music.yahoo.com/blogs/stopthepresses/392230/amy-winehouses-slow-fade-five-years-of-fallowness/kompletan text Russella Branda;http://www.russellbrand.tv/2011/07/for-amy/izmedzu ostalog, sokirana sam cinjenicom da nema trecheg albuma Edited July 25, 201113 yr by Hippie
July 25, 201113 yr biki-twitt Biljana Srbljanovic@leyakeller Biljana Srbljanoviceto. je l vam i dalje zao para? cetiri jebene hiljade dinara.
July 25, 201113 yr biki-twittbrojtro, Kolumbo, pogledaj prethodnu stranu + split Obozavanje Biljane. vec je dobila svoju meru bukakea
July 25, 201113 yr brojtro, Kolumbo, pogledaj prethodnu stranu + split Obozavanje Biljane. vec je dobila svoju meru bukakeapriznaj da si uzivao dok si u istom postu pisao reci biljana i bukake.
July 25, 201113 yr priznaj da si uzivao dok si u istom postu pisao reci biljana i bukake.Posted Image
July 25, 201113 yr Pobegao iz civilizacije za vikend, pa me danas sačekala vest da je Club 27 u subotu proširio postavu. :( RIP
July 25, 201113 yr iz nekog još neutvrđenog razloga, rastužila me njena smrt mnogo više nego što obično u takvim slučajeveima biva...mlad život, protraćen talenat, tužan kraj... žao mi deteta, bašmada, rastužio me i svet oko mene. gledam na fejsbuku, pojedini javno liju krokodilske suze, a sećam se njihovih sprdajućih statusa posle koncerta i linkova s onom tupavom pesmom-parodijom "ti propadaš jer se drogiraš"... Edited July 25, 201113 yr by spin&doktors