Jump to content
IGNORED

Amy Winehouse

Zoe

Recommended Posts

Posted (edited)
Nesnosan je zivot ispred ogledala.
ispred ogledala, sam, u liftu. tu se detektuje najveca samoca. reko onomad ernesto sabato...isto sam neshto mislila da ce da se snadje, nekako... Edited by thermal bug
  • Replies 964
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Аврам Гојић

59

• Zoe

46

• Caligula

42

• yolo

39

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted
ispred ogledala, sam, u liftu.
А јел' код вас на сваком спрату има огледало у лифту?
Posted
А јел' код вас на сваком спрату има огледало у лифту?
liftovi su svuda, druze pace, i prokleta ogledala, degod da se okrenesh. al nemojmo ni o tome...
Posted (edited)

Oprosti, draga Ejmi, što nisam onog danabio da te podržim kraj Kalemegdana.Dobila si zvižduke (i to je za ljude),ali mnogo veći čovek može da se budeako ljubav pruži da zaleči se rana!amyw.jpg(Mislim da je bila dobra osoba, ali i jako nesrećna... Voleo bih da je ljudi pamte po ovakvim slikama, a ne po onim tužnim scenama sa koncerta u Beogradu. R.I.P.)

Edited by Quizmaster
Posted

Ejmin lokalni pab juče1zv9zdv.jpg2lnwgo0.jpg

Posted

biki-twitt

Biljana Srbljanovic@leyakeller Biljana Srbljanoviceto. je l vam i dalje zao para? cetiri jebene hiljade dinara.
Posted
biki-twitt
brojtro, Kolumbo, pogledaj prethodnu stranu + split Obozavanje Biljane. vec je dobila svoju meru bukakea
Posted
brojtro, Kolumbo, pogledaj prethodnu stranu + split Obozavanje Biljane. vec je dobila svoju meru bukakea
priznaj da si uzivao dok si u istom postu pisao reci biljana i bukake.
Posted
Posted Image
Posted
Tko nije.
Posted

Pobegao iz civilizacije za vikend, pa me danas sačekala vest da je Club 27 u subotu proširio postavu. :( RIP

Posted (edited)

iz nekog još neutvrđenog razloga, rastužila me njena smrt mnogo više nego što obično u takvim slučajeveima biva...mlad život, protraćen talenat, tužan kraj... žao mi deteta, bašmada, rastužio me i svet oko mene. gledam na fejsbuku, pojedini javno liju krokodilske suze, a sećam se njihovih sprdajućih statusa posle koncerta i linkova s onom tupavom pesmom-parodijom "ti propadaš jer se drogiraš"...

Edited by spin&doktors