Hella Posted July 24, 2011 Posted July 24, 2011 (edited) posle onog intervjua kad je pricala o kozmeticarki zbog koje putuje sa Kavkaza u Beograduf, što volim tračeve na saranama.ceo intervju me je ganuo i podsetio zašto sam jedno vreme bio biljana srbljanović. ipak, najdopalo mi se kako je siroti empejac flopnuo nakon što ga je iščitao i razočarao se u život i komunizam. :D Iako funkcionišete na relaciji Srbija-Francuska-Azerbejdžan i dostupni su vam svi svetski kozmetički tretmani, negu kože poverili ste beogradskoj doktorki Biljani Đurđević?Za mene je nega pitanje lične kulture i pre svega zdravlja. Pripadam generaciji modernih žena koje žele da izgledaju dobro i zdravo, i tu ne pravim nikakve kompromise, jednostavno me zanima samo ono najbolje. Imala sam dosta pozitivnih iskustava i sa američkim i francuskim estetskim dermatolozima, a onda sam, pre tri godine, konačno došla do doktorke Biljane Đurđević, koja važi za najbolje čuvanu beogradsku tajnu. Od onda sam njen najveći fan i priznajem da je doktorka jedan od razloga mojih dolazaka u Beograd. U nju imam beskrajno poverenje, izuzetno je obrazovana, veliki stručnjak u svojoj oblasti, permanentno se edukuje na svetskim kongresima, ali je pre svega pametna i suptilna žena. Ona tačno zna kako da učini da sijate iznutra. Pri tom je ordinacija za estetsku dermatologiju “LaDerma” jedina tog tipa u zemlji, a ja zaista mislim da treba dobro voditi računa kome poveravate svoje lice i telo. Edited July 24, 2011 by Hella
luba Posted July 24, 2011 Posted July 24, 2011 ajd ne i ovde da se sire misli inteligentzijske marijane m. dosta mi je sto sam juce videla plakat za predstavu.ja bi volela da se ejmi tamo lepo druzi sa dva dzimija, a kurt da im pripomaze ako zatreba.
rajka Posted July 24, 2011 Posted July 24, 2011 uf, što volim tračeve na saranama.ceo intervju me je ganuo i podsetio zašto sam jedno vreme bio biljana srbljanović. ipak, najdopalo mi se kako je siroti empejac flopnuo nakon što ga je iščitao i razočarao se u život i komunizam. :D ooo, pa ovo je za dame sa stilom <_<
sailorman Posted July 24, 2011 Posted July 24, 2011 uf, što volim tračeve na saranama.ceo intervju me je ganuo i podsetio zašto sam jedno vreme bio biljana srbljanović. ipak, najdopalo mi se kako je siroti empejac flopnuo nakon što ga je iščitao i razočarao se u život i komunizam. :D Znam, sve znam. Ja sam odlucila da taj intervju potisnem u mracne dubine zaborava i pravim se da ga nikad nisam procitala. Al 'jebene cetiri hiljade' ipak ne mogu.
ndjordjevic Posted July 24, 2011 Posted July 24, 2011 Biki je ozbiljno bolesna.Ona je zapravo tek posle ovog juce uverenija da je 4000 dinara dobra cifra za ono sto je kupljeno. Sada su mi i oni baloni posle Slobine smrti jasniji. Dgjbm, bizarno je vazda bilo u modi. Jebeni retard.+1
Willow Posted July 24, 2011 Posted July 24, 2011 (edited) Lajk.Gomila pozera Beogradski ljubitelji soula, i dalje mahom ogorčeni zbog propalog šoua na Kališu, teško da ikada oprostiti Ejmi taj prejeb i kintu koju su pukli za ulaznicu. Edited July 24, 2011 by Willow
Аврам Гојић Posted July 24, 2011 Posted July 24, 2011 (edited) Dolaze mi neke mp-ovske misli kad citam ovo.ovo je zrelo za neku ustanovu@willow: ti, dabome, razumes da je Biki iskreno odusevljena ovom smrcu? Edited July 24, 2011 by Marko M. Dabovic
Tihajeza Posted July 24, 2011 Posted July 24, 2011 Lajk.Publika Gomila, i dalje ogorčena povodom propalog šoua na Kališu, teško da ikada oprostiti Ejmi taj prejeb i kintu koju su pukli za ulaznicu.problem je što biljana misli da je smrt pevačice dodatni kvalitet koncerta, za koji je BG publika imala sreću da plati tričavih (jebenih) 4 soma rsd.
Willow Posted July 24, 2011 Posted July 24, 2011 (edited) @willow: ti, dabome, razumes da je Biki iskreno odusevljena ovom smrcu?Ne bih rekao da Biki sada likuje; naprotiv, mislim da je potresena, i da je pred njom nekoliko teških sati ili noći. Uz to, Ejmina skora smrt je bila tako očigledna, devojka je umirala pred našim očima iz dana u dan jbg. Sve u svemu, R.I.P. za Ejmi, i ostaje nada da će joj razočarani ljubitelji soula jednom oprostiti onu ispalu na Kališu. Edited July 24, 2011 by Willow
dig_chohano Posted July 24, 2011 Posted July 24, 2011 Ne bih rekao da Biki sada likuje; naprotiv, mislim da je potresena, i da je pred njom nekoliko teških sati ili noći.Ti si bog.
Caligula Posted July 24, 2011 Posted July 24, 2011 (edited) Ne bih rekao da Biki sada likuje; naprotiv, mislim da je potresena, i da je pred njom nekoliko teških sati ili noći.Jasno je da je ono twitovala dok je bila u shoku. btw Biki je odabrala drugaciji put od Ejmi: beskompromisnu borbu protiv bora i najbolje kozmeticare. Odatle i empatija, jad i patnja, teski sati i noci, & potpuno bezrezervno razumevanje narkomanije i destruktivnih poriva u Ejmi. Edited July 24, 2011 by CowBoy
luba Posted July 24, 2011 Posted July 24, 2011 Ne bih rekao da Biki sada likuje; naprotiv, mislim da je potresena, i da je pred njom nekoliko teških sati ili noći. Uz to, Ejmina skora smrt je bila tako očigledna, devojka je umirala pred našim očima iz dana u dan jbg. Sve u svemu, R.I.P. za Ejmi, i ostaje nada da će joj razočarani ljubitelji soula jednom oprostiti onu ispalu na Kališu.malo su ti reci u kontradikciji, ne moze da bude ispala ako je umirala pred nasim ocima.jos jednom molim, price o neshvacenoj, ali otmenoj spisateljici na njen topik.
fonTelefon Posted July 24, 2011 Posted July 24, 2011 ajd ne i ovde da se sire misli inteligentzijske marijane m. dosta mi je sto sam juce videla plakat za predstavu.ja bi volela da se ejmi tamo lepo druzi sa dva dzimija, a kurt da im pripomaze ako zatreba.za neodrzan koncert kazna je druzenje sa ova dva momka.http://media.ebaumsworld.com/mediaFiles/picture/681853/80740140.jpg
fonTelefon Posted July 24, 2011 Posted July 24, 2011 eh. ja bi se i sa ovakvim elvisom druzila.sta ces.da nisam prezauzet sad bih stomak i bakenbarde pustio. tih par iljada dindzi su odlican investicija, deca su se smejala raspadnutoj ejmi za sitne pare si dobio ono sto bi morao da ih gnjavis o preteranoj potrosnji alkohola i opijata. Uostalom njih je duzan i dalje organizator ne izvodjac.
Recommended Posts