steins Posted June 24, 2011 Posted June 24, 2011 Kako bre malo ko govori? Pa samo ti si šest puta rekao da ne valja ništa, da je u rangu sa NKOTB, da ne može s legendama u isti koš... ajd malo se uozbilji, rekao sam da je dobra pevačica koja odlično radi to što radi. A sa legendama /makar onim pobrojanim/ ne može. Bar ne za sada. I jeste u ovom trenutku bliža NKOTBu /tj Take That/ nego legendama. Prosto nema taj kvalitet. Možda će ga u nekom trenutku steći /ja u to lično ne verujem/, sada ne. ili da ti objansim harperovski - imam prijatelja, sjajan pijanista, u mladjim kategorija pobrao silne nagrade, nastupao po celom svetu i uvek bio zapažen. Danas radi sa klincima, ima gomilu trofeja po vitrinama i svetski je poznat u svojim krugovima. Ali nije legenda. Niti će biti.
Pontijak Posted June 24, 2011 Posted June 24, 2011 samo si ti falio kao naknadni serator da ga malo sumiras.jos jedan coveculjak se nasao pogodjenim pa bi da kao da me uvredi
Caligula Posted June 24, 2011 Posted June 24, 2011 ovo đavoloadvokatisanje za ejmi je ispalo savršen retartd detektor
Ryan Franco Posted June 24, 2011 Posted June 24, 2011 Čekaj, da li dobro vidim da ste upravo korinđar i ti mene nazvali retardom? :mellow:Očekujem izvinjenje u najkraćem roku.
Caligula Posted June 24, 2011 Posted June 24, 2011 McCabe, ako odes na ovaj link videces da je covek samo to ostavio, sto ce reci da je post viseznacan - moze da bude licni sud a moze biti i udica za one koji se samoprozovu.Ja tebe ni u jednom trenutku nisam pomenuo, nije ni korijandar, postoji mogucnost da se korijanderov post odnosio i na mene - u sustini sve je to nebitno.Ja sam ga ponovio ovde zato sto se slazem sa utiskom da je ova tema dobar lakmus papir za srpsku i svetsku bolestinu koja se tice mitova, trzisne ekonomije, slobode pojedinca etc. Svasta ovde ima.Tim pre sto se topik na poslednjih dvadesetak strana pretvorio u kupus.
yolo Posted June 24, 2011 Posted June 24, 2011 Čekaj, da li dobro vidim da ste upravo korinđar i ti mene nazvali retardom? :mellow:Očekujem izvinjenje u najkraćem roku.ne "ucitavaj", to je jedan od najvecih komplimenata koji si mogao da dobijes s obzirom od koga je.
Аврам Гојић Posted June 24, 2011 Posted June 24, 2011 (edited) ... Edited June 24, 2011 by Marko M. Dabovic
Caligula Posted June 24, 2011 Posted June 24, 2011 ne "ucitavaj", to je jedan od najvecih komplimenata koji si mogao da dobijes s obzirom od koga je. ti se bas primio
Ras Posted June 24, 2011 Posted June 24, 2011 dajte neku pevaljku http://www.youtube.com/watch?v=AVq6NzDbnTs
bergasa19 Posted June 24, 2011 Posted June 24, 2011 (edited) Je li ovu pesmu Koja napravio? Edited June 24, 2011 by bergasa19
Ras Posted June 24, 2011 Posted June 24, 2011 Je li ovu pesmu Koja napravio?pojma nemamznam da je bio producent nekih albuma boya i op, bar na početku njihove karijereneko će zasigurno znati
Recommended Posts