harper lee Posted June 24, 2011 Posted June 24, 2011 e sad si najebo, krece cipelarenje i po tebi. 1-2-3!Pa, brani me. Ja bih tebe na tenisu branio. :D
wayfaring stranger Posted June 24, 2011 Posted June 24, 2011 Žena se napila, isterali je na binu da ne bi morali da vraćaju pare.Ljudi bili manje ili više razočarani što nisu dobili očekivano, već manje očekivano.I to je sve što se desilo. Ovo posle je smejurija, jedino još čekam saopštenje sinoda povodom koncerta. :Hail: :Hail: Upravo tako. Ubacis prostu situaciju medju intelektualce, a oni izvrnu kosmos da ti objasne uzrok, posledicu, svoje dubinsko vidjenje, analizu, sintezu, toliko zakomplikuju situaciju da na kraju ne znaju ni sta je bila situacija. Pri tome izbace na povrsinu svo crnilo iz sebe, izvredjaju nas provincijalce, a ne vide sebe, iako znaju razliku izmedju karatkerne osobine i organa, seljaka i ljaksea. Zivot u Bg-u je previse mentalno zahtevan. Ne mogu svi da izdrze.Pevaljka-tezgaljka nije mogla da odradi cat walk do kraja zbog krivih stikli i napuklog kajisa na sandali. Klasican Freak show. Iako su znali da je zavrsila koncert u backstageu, poslali je na uvid publici, smatrajuci srbe onakvima kakvim neki forumasi smatraju nas provincijalce. Jel ste videli, videli ste?! Mozete da se razidjete. Pa sta ste ocekivali za te pare. Da vam peva. Ma daj. Verovatno su mislili da u Srbiji nema interneta, a telefonske linije su nam u prekidu pa niko van Donjeg Prćilovca nece saznati sta se desilo, a i ako sazna, who cares? Malo reklame na kojoj su cak i zaradili.No lepo je citati komentare i svadje. U suton u srcu cujes neku nepoznatu muziku ......
Ryan Franco Posted June 24, 2011 Posted June 24, 2011 lesinari su ovde menadjeri, a imamo i biljku (posredstvom texta) i gazzu, kojima je sve dosadilo i jedino ih krv moze uzbuditi. imamo i tog tvog ortaka kog branis i koji je, nako, bas svasta nadrobio.pazi, pošto je ovo otprilike šesti put da neko ljude optužuje da se rajcaju na krv ne bih dalje diskutovao na tu temu jer mislim da je dovoljno jasno zašto to ne mora da bude slučaj. a ta optužba je onako malo - teška. stvar je pojednica da li će to videti kao antičku tragediju, biblijsku alegoriju, srednjevekovni ep, rijaliti šou, horor film, štagod ili će sve to nazvati proseravanjem. a ne branim ortaka već njegov tekst. dobro, branim malo i ortaka. kapiram da moralne gromade sa foruma mogu da se posluže i reportom.
Miralem Posted June 24, 2011 Posted June 24, 2011 Kakav topik. Ljudi koji su otisli na ovaj koncert pa posle krenuli da kukaju i serendaju kako su zajebani najobicniji su licemeri. Na koncert se ne ide da se cuje savrsena interpretacija ovoga ili onoga, za to se nabavi kvalitetan snimak kvalitetne interpretacije i odslusa se na kvalitetnom uredjaju. Na koncert se ide da bi se prisustvovalo/ucestvovalo. Oni koji su otisli da uzivo vide i cuju Ejmi Vajnhaus.... pa, videli su i culi Ejmi Vajnhaus. U cemu je problem? To sto su oni sveli tu pevacicu na njen izvanredan glas i zanemarili sve ostalo sto ona takodje jeste nije problem koncerta vec njihovih ocekivanja. Hteli su za svoje pare da dobiju onaj deo Ejmi Vajnhaus koji im se dopada a dobili su ceo paket. Ja bih to nazvao dobro ulozenim novcem. U smislu prisustva/ucestvovanja svi oni su prisustvovali posebnom dogadjaju (neko bi rekao istorijskom) koji po fenomenoloskom znacaju daleko prevazilazi izvodjacku perfekciju kojoj su se nadali. Sve drugo je tupljenje kurca.cek bre. znaci, ja mogu da odem na posao, stignem na vreme, sednem za sto i... popijem 6 piva, nazvrljam cica glisu na papir i to dam gazdi. i kazem mu da on ne placa masinu radilicu, nego mene sa svim svojim pozitivnim (u manjoj meri) i negativnim osobinama, i da ima to da postuje. ustvari, ajd ti to pokusaj, pa mi reci ako je uspelo.
harper lee Posted June 24, 2011 Posted June 24, 2011 cek bre. znaci, ja mogu da odem na posao, stignem na vreme, sednem za sto i... popijem 6 piva, nazvrljam cica glisu na papir i to dam gazdi. i kazem mu da on ne placa masinu radilicu, nego mene sa svim svojim pozitivnim (u manjoj meri) i negativnim osobinama, i da ima to da postuje. ustvari, ajd ti to pokusaj, pa mi reci ako je uspelo.Naravno da mozes. I trpeces posledice kao sto ce ih trpeti i Ejmi Vajnhaus, samo drugacije i u skladu sa tvojim znacajem.
Ryan Franco Posted June 24, 2011 Posted June 24, 2011 Ahahahaha :Hail: legendo al si im skresao so fakin kul juhu
Miralem Posted June 24, 2011 Posted June 24, 2011 pazi, pošto je ovo otprilike šesti put da neko ljude optužuje da se rajcaju na krv ne bih dalje diskutovao na tu temu jer mislim da je dovoljno jasno zašto to ne mora da bude slučaj. a ta optužba je onako malo - teška. stvar je pojednica da li će to videti kao antičku tragediju, biblijsku alegoriju, srednjevekovni ep, rijaliti šou, horor film, štagod ili će sve to nazvati proseravanjem. pazi, pijana narkomanka koja baulja po stejdzu je pijana narkomanka koja baulja po stejdzu, a ne nesto o cemu svako moze imati svoje misljenje i mi to moramo postovati u ime toleranciju i nek cveta hiljadu cvetova.a ne branim ortaka već njegov tekst. dobro, branim malo i ortaka. kapiram da moralne gromade sa foruma mogu da se posluže i reportom.po vise osnova.
Аврам Гојић Posted June 24, 2011 Posted June 24, 2011 (edited) Iako su znali da je zavrsila koncert u backstageu, poslali je na uvid publici, smatrajuci srbe onakvima kakvim neki forumasi smatraju nas provincijalce. Jel ste videli, videli ste?! Mozete da se razidjete. Pa sta ste ocekivali za te pare. Da vam peva. Ma daj. Verovatno su mislili da u Srbiji nema interneta, a telefonske linije su nam u prekidu pa niko van Donjeg Prćilovca nece saznati sta se desilo, a i ako sazna, who cares? Malo reklame na kojoj su cak i zaradili.Naravno. Sve je to bio fazon samo da namaknu kvoter miliona evra u Srbiji. I zaradili su do jaja pare od otkazivanja cele turneje, to je bas super reklama za muzikanta u vremenu kada vise niko ne kupuje muziku nego su certovi jedini nacin da se namakne ozbiljna lova.Boze sta se ovde sve moze procitati Edited June 24, 2011 by Marko M. Dabovic
Ryan Franco Posted June 24, 2011 Posted June 24, 2011 pazi, pijana narkomanka koja baulja po stejdzu je pijana narkomanka koja baulja po stejdzu, a ne nesto o cemu svako moze imati svoje misljenje i mi to moramo postovati u ime toleranciju i nek cveta hiljadu cvetova.ne radi se o poštovanju u ime nečega nego je to jedna simbolička pojava i mislim da je logično da imaš neki emotivni odnos prema tome, naročito ako je u pitanju umetnik koga voliš. okej mi je da to neko ne razume, a u principu, okej mi je i da neko to ne može da razdvoji od nekrofilije i voajerizma. dokle god ti i pointtejken nemate vlast - ja sam zadovoljan. :)
Miralem Posted June 24, 2011 Posted June 24, 2011 Naravno da mozes. I trpeces posledice kao sto ce ih trpeti i Ejmi Vajnhaus, samo drugacije i u skladu sa tvojim znacajem.u skladu sa sopstvenim znacajem cu da izletim u roku od odmah, ali to nije poenta. ona je da ako za nesto das pare, imas pravo i na kontrauslugu. ako das pare za koncert, ne mogu da ti uvale bolesnu narkomanku koja se, uz muzicku pratnju, valja po bini. to nije koncert. jebote, gledao sam i kebru i nektarijevica uzivo, oni su leon the proffesional za amy. pa ti onda vidi.
Miralem Posted June 24, 2011 Posted June 24, 2011 ne radi se o poštovanju u ime nečega nego je to jedna simbolička pojava i mislim da je logično da imaš neki emotivni odnos prema tome, naročito ako je u pitanju umetnik koga voliš. okej mi je da to neko ne razume, a u principu, okej mi je i da neko to ne može da razdvoji od nekrofilije i voajerizma. dokle god ti i pointtejken nemate vlast - ja sam zadovoljan. :)voli je ti i imaj koj god hoces odnos, ali ne mozes da bauljanje nekoga kome su se dusa i telo zamalo razdvojili predstavljas kao rnr il nesto u tom smeru. missim, mozes, ali onda nisi u pravu i pricas kojestarije koje mozes (i bolje je) za sebe da zadrzis, sa sve svojim emotivnim odnosom. subjektivne istine se ne broje, zao mi je. a kad pt i ja dodjemo na vlast, odma cemo te uz ladan zid, da znas samo.
harper lee Posted June 24, 2011 Posted June 24, 2011 u skladu sa sopstvenim znacajem cu da izletim u roku od odmah, ali to nije poenta. ona je da ako za nesto das pare, imas pravo i na kontrauslugu. ako das pare za koncert, ne mogu da ti uvale bolesnu narkomanku koja se, uz muzicku pratnju, valja po bini. to nije koncert. jebote, gledao sam i kebru i nektarijevica uzivo, oni su leon the proffesional za amy. pa ti onda vidi.Pa, ako nije poenta sto si pokusavao da je postignes. Ti ces izgubiti posao ali te nece razvlaciti po svetskim medijima, ko zna sta je od toga bolje. :D Ono sto pokusavam da ti kazem je da su ljudi koji su dali pare dali pare za koncert a ne za DVD. Koncert je ziva svirka i na njemu je sve moguce, pa i da se muzicar raspadne nasred bine, da mu pukne zica (Klepton - takodje Beograd), da odsvira slabije od onoga na sta su ljudi navikli (Horovic - vidi primer iz prethodnog posta) i tako dalje i tome slicno. Ako hoces koncert sa unapred propisanim profesionalnim standardima i bez rizika da oni nece biti ostvareni plati kartu pa idi slusaj sintisajzer.
Ryan Franco Posted June 24, 2011 Posted June 24, 2011 voli je ti i imaj koj god hoces odnos, ali ne mozes da bauljanje nekoga kome su se dusa i telo zamalo razdvojili predstavljas kao rnr il nesto u tom smeru. missim, mozes, ali onda nisi u pravu i pricas kojestarije koje mozes (i bolje je) za sebe da zadrzis, sa sve svojim emotivnim odnosom. subjektivne istine se ne broje, zao mi je. a kad pt i ja dodjemo na vlast, odma cemo te uz ladan zid, da znas samo.pa super. samo što ćeš onda zabraniti nastanak bilo kakvog umetničkog izražavanja, bilo gde, bilo o čemu. mislim, ko će da čeka da komisija za objektivnost utvrdi stepen dozvoljene subjektivnosti? dok se taj sistem ne razvije, uživajte u ejminoj muzici, rastkovim tekstovima i naravno, mojim postovima. :)
wayfaring stranger Posted June 24, 2011 Posted June 24, 2011 Naravno. Sve je to bio fazon samo da namaknu kvoter miliona evra u Srbiji. I zaradili su do jaja pare od otkazivanja cele turneje, to je bas super reklama za muzikanta u vremenu kada vise niko ne kupuje muziku nego su certovi jedini nacin da se namakne ozbiljna lova.Boze sta se ovde sve moze procitati don't be heavy mentaly. znalo se da je pre turneje bila na terapiji. razlog vise da ima i neku vrstu kontrole tokom turneje ili da neko bude sa njom 24h. velika kinta je u pitanju da bi se sve prepustilo spontanom desavnju. nemoj biti vjeverica.
Recommended Posts