Jump to content
IGNORED

Amy Winehouse

Zoe

Recommended Posts

Posted (edited)
@cowboy:ne postoji nikakav nacin da izvodjac vrati pare od ulaznica. izvodjac dobija ugovoreni iznos za nastup i to je sve.
Ma jasno je meni to, samo se gorko zezamshowbiz, rekoh: pare. tacka. Edited by CowBoy
  • Replies 964
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Аврам Гојић

59

• Zoe

46

• Caligula

42

• yolo

39

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted (edited)
Pre cu da gledam raspalu Ejmi kako baulja po sceni i seda na monitore, nego da gledam, sta ja znam, nekog Dzoa Kokera ili Marka Knopflera koje komotno mozes zameniti matricom i skloniti sa scene, toliko harizme imaju.
Trista raspalih pijanih američkih ceca ne može ni da prismrdi jednom Nofleru. Edited by gotivac
Posted
Klasično šupkanje vlastima...AW je klasičan isprdak muzičke industrije koji o muzici nema blage veze, poredjenje sa nekim drugim narkomankama koje su ranije dobro pevale je neumesno i ima veze samo sa ne(pre)poznavanjem muzike...korektno moj kurac!
ti se u pevanje i talente razumes ko Marica u trigonometriju nabreklih spolovila.Amy jeste jedan od najvecih talentata ali dzabe je to kad se flasira preko mere i ne slusa svog tatu. zabavljanje sa onim simpanzoidnim retardom takodje je pripomoglo da se raspadne ko nadula dunavska svinja koju pogodis kamenom.bese li ona pre neku godinu fasovala Hep B?
Posted
Trista raspalih pijanih engleskih ceca ne može ni da prismrdi jednom Nofleru.
+ osamsto pesto
Posted
čekaj, ajmo cipelariti slinavog Mobija!!! on nije talenat a nije ni ispalio za cert, nemojte da to prođe nezapaženo!!!
ja sam vec poceo. meni su ionako moby i coldplay najvece sline koje su se pojavile u muzici u zadnjih dvadeset godina i koristim svaku priliku da ih opljunem. al moby je sinoc to i potvrdio kad je otpevao vec unapred uvezbani rehab a jutros na tviteru kaze eto nastupao je s pijanom amy, jako tuzno... sad mogu da ga mrzim mirne duse. pre nisam imao zasto, covek je ameba. sad mi lakse kad sam provalio da je redak smrad.
Posted
Trista raspalih pijanih američkih ceca ne može ni da prismrdi jednom Nofleru.
Amy je Amerikanka? ohmy.gif Jbt, da sam jučer umro..
Posted (edited)

at adamok, to je tvoje legitimno pravo. samo čekam da neko reaguje na ovo, kao što je vasudaba stao u odbranu talenta. valjda i sline imaju neka prava?

Edited by assück
Posted
..o kom talentu pričamo, možda misliš da je dotična zaista nešto sama uradila u muzici?!
hesuse, ti si valjda najveci strucnjak za muziku otkad je muzike.
Posted (edited)
Trista raspalih pijanih američkih ceca ne može ni da prismrdi jednom Noflerovom tonu.
erm...jel si siguran da govorimo o istoj osobi?aj da te ne zajebavam, cenim da ti mislis da je Ejmi ista varijanta kao Britni, ne znam, Shakira, Rihanna i ostale digitalizovane nistice. nije, jbg, proveri i sam.sto se tice Knopflera, ja pricam samo o tome sta dobijas na koncertu, danas, a ne koliki je uticaj nekog muzicara i koliko ja volim (a jako volim) Dire Straits i Markove solo radove. (sad kad pogledam post na koji si odgovorio vidim da sam mogao da budem precizniji, ovako je ispalo da sam se posro po Knopfleru koji mi je jedan od najdrazih likova u muzici ikad) Edited by Marko M. Dabovic
Posted

back to white...koji vam je bre, it's only rock'n'roll. jebo pare, bitna je zajebancija. da su rock scenu kroz istoriju činili isključivo extra talentovani muzičari sa besprekornom tehnikom i vrhunskim live performansom, ne bi bilo zilion nekih genijalnih bendova koji su nam menjali živote. a neki od njih su čak i velika imena.

Posted
erm...jel si siguran da govorimo o istoj osobi?aj da te ne zajebavam, cenim da ti mislis da je Ejmi ista varijanta kao Britni, ne znam, Shakira, Rihanna i ostale digitalizovane nistice. nije, jbg, proveri i sam.sto se tice Knopflera, ja pricam samo od toga sta dobijas na koncertu, danas, a ne koliki je uticaj nekog muzicara i koliko ja volim (a jako volim) Dire Straits i Markove solo radove.
Ma zezam se malo, kad kažem "američkih" mislim na industriju zabave kakvoj htela ne htela, i Ejmi pripada. To što je ona nešto drugo nego Rijana, Šakira na žalost ne ide njoj u prilog, kad upadne u industriju desi se it's better to burn out than to fade away, videli smo to kod Kobejna... :(
Posted
back to white...koji vam je bre, it's only rock'n'roll. jebo pare, bitna je zajebancija. da su rock scenu kroz istoriju činili isključivo extra talentovani muzičari sa besprekornom tehnikom i vrhunskim live performansom, ne bi bilo zilion nekih genijalnih bendova koji su nam menjali živote. a neki od njih su čak i velika imena.
Takvo vreme doslo. Radio sam ceo dan, i hocu da za svoje pare budem dobro zabavljen. Rok i njegovi derivati su, u velikim arenama i na livadama, izvodjacka umetnost u kojoj se ocekuju maksimalna komocija publike i zanatska perfekcija. Produkcijski standardi nekih od najcuvenijih koncertnih dogadjanja XX veka bili su neuporedivo nizi od danasnjih. Vudstok je, sto se tice menadzmenta, bio opasna improvizacija, na Altamontu su bajkeri ubijali publiku i tako dalje.
Posted (edited)
Takvo vreme doslo. Radio sam ceo dan, i hocu da za svoje pare budem dobro zabavljen.
jbmmu, zar to nije dvosmerna ulica? Neko pokupi te pare koje si dao o ode sa njima, zbog njih je (a ne zbog tebe) i dosao.Ovo objasnjava ono moje sa prosle strane. Missim, ako je rokenrol, cemu ulaznica, aj da rokamo i rollamo iz zadovoljstva. Nece to tako. Edited by CowBoy
Posted

sad bez zajebancije, što su joj dozvolili da izadje u ovako očajnom stanju? što nisu odkazali i gotovo?jbg, valjda toliko ljudi u njenom timu može kontrolisati unos alkohola...inače, nisam neki veliki fan ali mislim da je talenat neosporan. nije ni prva ni poslednja koja će verovatno jako loše završiti, šteta.te silne rehabilitacije su očigledno čist marketing pošto ona sama izgleda nema ni volje ni snage za tako nešto. jebena muzička industrija!

Posted

adame, a sto je problem sto joj je moby pjevao rehab?pa da su joj to menadzeri pjevali na uvce 3x dnevno, mozda bi bilo drugacije i bolje za nju.zena je bolesna, nema tu ni trunke romantike.