Jump to content
IGNORED

Svastara

Lancia

Recommended Posts

Posted

Meni i nije, em se dobija lossless em se dobija 360 Audio a tu se njegova muzika odlično uklapa. Pretpostavljam da Sony hoće da probije novi format (koji i nije tako nov, al' ajde) pa im treba neko tog kalibra.

Posted

Ne vidim gde se tamo spominje "360 Audio"?

Spoiler

faq.png

Kako bilo, ta plejlista nije Enova muzika (mada mi mi to nije prva asocijacija za HiFi), nego lista koju je on sastavio... Izgleda utanjile pare od U2 :tongue:

Posted

Tu je, samo malo skrajnuto, ili bar ne u prvom planu...ko zna zašto. Možda prvo treba ljudima da objasne šta je Lossless.

vABg2Xh.png

Daaaaaa, presušuju pare svima, dolaze polako na naplatutm besplatni sadržaji. Na kraju će svi da daju časove sviranja preko Skajpa. 

• +1 1
Posted

RnR historija... (fotka 4 meseca i kusur dana iza ubistva Lennona... kako bese ono, the show must go on.)

beatles-wives.png

Posted

The Gizz izbacili nove kasete :D i naravno slikaju ih na kanti za djubre:tongue:

gixx.png

• 3 weeks later...
  • 3 weeks later...
Posted (edited)

Analize politike i društva, sećanja, "alternative knowledge", (p)androginija...

Edited by Malkmus
  • 3 weeks later...
Posted

Sprema se Ringov 81. rodjendan... mozda stvarno ima nesto u vezi tog peace & love :D

ringo.png

• +1 2
Posted

Kako se on fenomenalno drži za svoje godine, za razliku od Pola, mlađeg dve godine od njega, koji se baš gadno postario i prilično izgubio glas poslednjih desetak godina. 

Posted

• +1 2