ragasto Posted April 26, 2021 Posted April 26, 2021 Meni i nije, em se dobija lossless em se dobija 360 Audio a tu se njegova muzika odlično uklapa. Pretpostavljam da Sony hoće da probije novi format (koji i nije tako nov, al' ajde) pa im treba neko tog kalibra.
Indy Posted April 26, 2021 Posted April 26, 2021 Ne vidim gde se tamo spominje "360 Audio"? Spoiler Kako bilo, ta plejlista nije Enova muzika (mada mi mi to nije prva asocijacija za HiFi), nego lista koju je on sastavio... Izgleda utanjile pare od U2
ragasto Posted April 26, 2021 Posted April 26, 2021 Tu je, samo malo skrajnuto, ili bar ne u prvom planu...ko zna zašto. Možda prvo treba ljudima da objasne šta je Lossless. Daaaaaa, presušuju pare svima, dolaze polako na naplatutm besplatni sadržaji. Na kraju će svi da daju časove sviranja preko Skajpa. 1
Indy Posted April 27, 2021 Posted April 27, 2021 RnR historija... (fotka 4 meseca i kusur dana iza ubistva Lennona... kako bese ono, the show must go on.)
Indy Posted April 29, 2021 Posted April 29, 2021 The Gizz izbacili nove kasete i naravno slikaju ih na kanti za djubre
Malkmus Posted June 12, 2021 Posted June 12, 2021 (edited) Analize politike i društva, sećanja, "alternative knowledge", (p)androginija... Edited June 12, 2021 by Malkmus
Indy Posted July 1, 2021 Posted July 1, 2021 Sprema se Ringov 81. rodjendan... mozda stvarno ima nesto u vezi tog peace & love 2
AcaRadio Posted July 1, 2021 Posted July 1, 2021 Kako se on fenomenalno drži za svoje godine, za razliku od Pola, mlađeg dve godine od njega, koji se baš gadno postario i prilično izgubio glas poslednjih desetak godina.
Recommended Posts