Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Svastara

Featured Replies

iz nekog razloga na YT se pojavila gomila "reactions" videa u kojima crnci slušaju Rage Against The Machine.

pretpostavljam da je neko prvi odradio snimak, verovatno na osnovu komentara, pa onda krenulo lančano.

kontam da sve ima neke veze i sa Black Live Matter i nedavnim dešavanjima.

par stvari je vrlo zanimljivo.

- niko nema pojma ko su RATM. meni to nadrealno. da l je generacijska stvar, black/white stvar... nebitno.

- šok kada shvate da "white boys" su politički bend i da pljuju po policiji i KKK.

- i komentari tipa "he is rapping!!!", "this is rap-rock!!!"... kao da belci sem Eminema ne repuju.

ja izbegavam te reactions snimke kada mi se pojave kao preporučeni, ali ovo sam krenuo da gledam zbog RATM. i bilo mi je zabavno. ako ništa drugo bar sam još nekoliko puta preslušao RATM :D ono što mi se posebno svidelo kako se svi nakon samo par sekundi potpuno prime na groove koji RATM prave, i krene bacakanje iako nije "njihova" vrsta muzike i snimljeno je pre skoro 30 godina, čak i kad ne povežu o čemu se tačno radi u tekstovima.

• Replies 1.8k
  • Views 155.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• MocaVukotic
    MocaVukotic

Pustili su ga u abbey road studios, vrlo zanimljiva emisija    

• Skyhighatrist
    Skyhighatrist

• MUZEJ NOVOG VALA U ZAGREBU     Ove godine u Zagrebu bi se trebao otvoriti MUZEJ NOVOG VALA, zamišljen kao multimedijski opremljen prostor u kojem su izloženi predmeti, umjetnička djela,

Posted Images

1 hour ago, Svarog said:

- niko nema pojma ko su RATM. meni to nadrealno. da l je generacijska stvar, black/white stvar... nebitno.

- šok kada shvate da "white boys" su politički bend i da pljuju po policiji i KKK.

- i komentari tipa "he is rapping!!!", "this is rap-rock!!!"... kao da belci sem Eminema ne repuju.

I ja sam primetio ovo u poslednjih par nedelja :D

6 hours ago, Svarog said:

ja izbegavam te reactions snimke

+1000

Bebel Gilberto nije oduvek volela kameru:

• 4 weeks later...

devojka sa plavom kosom na koncertu slowdive je moj idol. :heart:

ustvari, ovo je moj autoportret - devojka sa plavom kosom koja plače od sreće na pesmi o zlatokosi džejmsa džojsa, a epska emo interpretacija pršti li pršti. nema dalje.

• 3 weeks later...

Paul Heaton praised for 'lovely' Q Magazine gesture

https://www.bbc.co.uk/news/entertainment-arts-54485919

Singer Paul Heaton has been praised for his generosity, after the final editor of Q Magazine revealed how he supported staff when the publication closed.

Writing on Twitter, Ted Kessler explained how the star made a large donation to the magazine, which was shared amongst 40 staff.

"It really was the most amazingly kind, selfless, generous act," he said. "For some, it meant a bill could be paid."

In thanks, the staff commissioned a Q Award to honour the star.

Danas 11.10.2020. u 23:32 HRT2 dokumentarac "U potrazi za Felom" o Fela Kutiju.

Na Eonu može "da se vrati" i gleda u narednih nedelju dana, čini mi se.

Upravo odgledao, hvala za info :thumbsup:

• 4 weeks later...

Lančijin alter-ego, koja je to 1 slatkica:)

lurie.jpg

Praznici nam stižu 😀

Neka Anthony B. i dalje živi kroz svoju omiljenu muziku (i koja je to sjajna lista)

• 2 weeks later...

Sećam se da sam bar jednom linkovao tekst Marije Dinov Vasić koja povremeno piše za Južne vesti.

Ovoga puta o netom održanom NIMUS-u:

Kultura nije "tercijalna ljudska potreba", kako je to najčešće formulisano u ekonomskim teorijama. Kultura je identitetska supstanca.

Kulturan čovek će se u svakoj situaciji ponašati dolično, to jest, u skladu sa svojom kulturološkom matricom. Kulturan čovek neće svojim ponašanjem ugrožavati druga bića, bez obzira na neophodnost svojih ličnih potreba. Kulturan čovek će svojim ličnim primerom ponašanja i delovanja uticati na kreiranje kulturne klime vremena u kojem živi. Tako se "virus" kulture prenosi sa jednog čoveka na drugog, sve dok obuhvat "infekcije" ne pretegne na stranu zdravih odnosa u društvenoj zajednici.

Virus vs NIMUS

Oplakah... Ljiljana Petrović-Buttler, za Vreme

butler.jpg

:lolol: