Svarog Posted August 22, 2020 Posted August 22, 2020 iz nekog razloga na YT se pojavila gomila "reactions" videa u kojima crnci slušaju Rage Against The Machine. pretpostavljam da je neko prvi odradio snimak, verovatno na osnovu komentara, pa onda krenulo lančano. kontam da sve ima neke veze i sa Black Live Matter i nedavnim dešavanjima. par stvari je vrlo zanimljivo. - niko nema pojma ko su RATM. meni to nadrealno. da l je generacijska stvar, black/white stvar... nebitno. - šok kada shvate da "white boys" su politički bend i da pljuju po policiji i KKK. - i komentari tipa "he is rapping!!!", "this is rap-rock!!!"... kao da belci sem Eminema ne repuju. ja izbegavam te reactions snimke kada mi se pojave kao preporučeni, ali ovo sam krenuo da gledam zbog RATM. i bilo mi je zabavno. ako ništa drugo bar sam još nekoliko puta preslušao RATM ono što mi se posebno svidelo kako se svi nakon samo par sekundi potpuno prime na groove koji RATM prave, i krene bacakanje iako nije "njihova" vrsta muzike i snimljeno je pre skoro 30 godina, čak i kad ne povežu o čemu se tačno radi u tekstovima.
Skyhighatrist Posted August 22, 2020 Posted August 22, 2020 1 hour ago, Svarog said: - niko nema pojma ko su RATM. meni to nadrealno. da l je generacijska stvar, black/white stvar... nebitno. - šok kada shvate da "white boys" su politički bend i da pljuju po policiji i KKK. - i komentari tipa "he is rapping!!!", "this is rap-rock!!!"... kao da belci sem Eminema ne repuju. I ja sam primetio ovo u poslednjih par nedelja
ragasto Posted August 22, 2020 Posted August 22, 2020 Rage je puštan na protestima, i čak im se prvi album vratio na Billboard listu... https://consequenceofsound.net/2020/06/rage-against-the-machine-charts/
Indy Posted August 22, 2020 Posted August 22, 2020 6 hours ago, Svarog said: ja izbegavam te reactions snimke +1000
palfoot Posted September 20, 2020 Posted September 20, 2020 devojka sa plavom kosom na koncertu slowdive je moj idol. ustvari, ovo je moj autoportret - devojka sa plavom kosom koja plače od sreće na pesmi o zlatokosi džejmsa džojsa, a epska emo interpretacija pršti li pršti. nema dalje.
jms_uk Posted October 9, 2020 Posted October 9, 2020 Paul Heaton praised for 'lovely' Q Magazine gesture https://www.bbc.co.uk/news/entertainment-arts-54485919 Quote Singer Paul Heaton has been praised for his generosity, after the final editor of Q Magazine revealed how he supported staff when the publication closed. Writing on Twitter, Ted Kessler explained how the star made a large donation to the magazine, which was shared amongst 40 staff. "It really was the most amazingly kind, selfless, generous act," he said. "For some, it meant a bill could be paid." In thanks, the staff commissioned a Q Award to honour the star.
klimt Posted October 11, 2020 Posted October 11, 2020 Danas 11.10.2020. u 23:32 HRT2 dokumentarac "U potrazi za Felom" o Fela Kutiju. Na Eonu može "da se vrati" i gleda u narednih nedelju dana, čini mi se. 1
Indy Posted November 9, 2020 Posted November 9, 2020 Neka Anthony B. i dalje živi kroz svoju omiljenu muziku (i koja je to sjajna lista)
Ras Posted November 25, 2020 Posted November 25, 2020 Sećam se da sam bar jednom linkovao tekst Marije Dinov Vasić koja povremeno piše za Južne vesti. Ovoga puta o netom održanom NIMUS-u: Quote Kultura nije "tercijalna ljudska potreba", kako je to najčešće formulisano u ekonomskim teorijama. Kultura je identitetska supstanca. Quote Kulturan čovek će se u svakoj situaciji ponašati dolično, to jest, u skladu sa svojom kulturološkom matricom. Kulturan čovek neće svojim ponašanjem ugrožavati druga bića, bez obzira na neophodnost svojih ličnih potreba. Kulturan čovek će svojim ličnim primerom ponašanja i delovanja uticati na kreiranje kulturne klime vremena u kojem živi. Tako se "virus" kulture prenosi sa jednog čoveka na drugog, sve dok obuhvat "infekcije" ne pretegne na stranu zdravih odnosa u društvenoj zajednici. Virus vs NIMUS 1
Indy Posted November 28, 2020 Posted November 28, 2020 Oplakah... Ljiljana Petrović-Buttler, za Vreme 2 2
Recommended Posts