Valk Posted May 31, 2010 Share Posted May 31, 2010 Ja mrzim ikonice, jel to problem?Do win7 sam koristila ObjectDock, više ni to. Link to comment
ion Posted May 31, 2010 Share Posted May 31, 2010 ...Na desktop sada snimam sve falove koji mi privremeno trebaju dok nešto radim, posle ih obrišem/preselim...+1 Link to comment
betty Posted May 31, 2010 Share Posted May 31, 2010 Evo moj desktop je baš zanimljiv i živopisan:ko je tamara? a? Link to comment
Ryan Franco Posted May 31, 2010 Share Posted May 31, 2010 Eeeeeeee Ma neki fontovi za kolegenicu, koje sam tu snimio da bi ih attachovao... A i mislio sam da namerno ostavim nešto simbolično na desktopu pre sreenshota, poput npr. majaijelenaaction.mpg. Nisam ni video da ovo već stoji. :D Link to comment
belch Posted June 4, 2010 Share Posted June 4, 2010 i ja isto ne volim ikone na desktopu, sve na čemu radim snimam u my documentsali zato volim avione Link to comment
Roger Sanchez Posted June 4, 2010 Share Posted June 4, 2010 i ja isto ne volim ikone na desktopu, sve na čemu radim snimam u my documentsali zato volim avionepls. zapakiraj i šalji, kbtm.. I wanna. Link to comment
Roger Sanchez Posted June 5, 2010 Share Posted June 5, 2010 Aaa, interface.. mislio sam da imaš kompletić aviona(, koje isto obožavam). fala! Link to comment
belch Posted June 5, 2010 Share Posted June 5, 2010 ma jok, sve se sad tako lako nalazi na netu da ne vidim svrhu držanja takvih stvari na hardu :) Link to comment
jms_uk Posted June 5, 2010 Share Posted June 5, 2010 ma jok, sve se sad tako lako nalazi na netu Poceti odavde :) Link to comment
jms_uk Posted June 8, 2010 Share Posted June 8, 2010 :)Imas to u malo vecoj rezoluciji? Link to comment
Linda Lee Posted June 8, 2010 Share Posted June 8, 2010 Imas to u malo vecoj rezoluciji?Aham, šaljem. :) Link to comment
Recommended Posts