October 26, 2025Oct 26 OCD 😁Uvek imas slicne temeMoj je totalni haos a background pic se menja. I ja stalno menjam gde sta stoji. Najbitnije mi je u samom centru pa sto je manje bitno se folderi udaljavaju
October 26, 2025Oct 26 32 minutes ago, mustang said:OCD 😁Uvek imas slicne temeMoj je totalni haos a background pic se menja. I ja stalno menjam gde sta stoji. Najbitnije mi je u samom centru pa sto je manje bitno se folderi udaljavajuMa na drugom monitoru imam gomilu toga na desktopu, to povremeno počistim od stvari koje mi više ne trebaju, ali dok radim na nečemu tu smeštam sve fajlove koji mi trenutno trebaju, skrinšotove i slično, onda par puta mesečno to pospremim do kraja, u medjuvremenu brišem šta uočim da mi ne treba, retko se i dešava jer su mi uvek otvoreni neki programi na oba monitora a računar gasim/restartujem samo kad neki update to zahteva.A backgroud... menja se tu i tamo, najčešće je neka voda, volim vodu...
October 26, 2025Oct 26 Jel se brze trosi baterija ako su pobacani folderi na desktop screen ili ako je ih stavim u C: kategoriju?Baterija mi bukvalno traje dva sata max kada uzmem laptop da radim polulezeci sa kauca Edited October 26, 2025Oct 26 by mustang
October 26, 2025Oct 26 1 minute ago, levi said:zašto folderi na desktopu :/A sto da ne? Pricam za foldere na kojima radim trenutno. (ne moram da ih trazim i klikcem po direktorijumima, tu mi odmah)
November 13, 2025Nov 13 Svidja mi se ovaj dinamicni iOS Astronomy wallpaper koji se mijenja sa geolokacijom i dobom dana. Ovako je izgledao kad sam sletio u Japan: