February 8, 201015 yr Ево мој свежи после нове инсталације. Резолуција је можда мало мања, али нашао сам исти у HD резолуцији када будем имао нови монитор.Требало је да га снимиш кад часовник показује 11:59 :).
February 8, 201015 yr evo i mene. desktop feat. rasejanova slika sa ovog topika.edit -povukao neke davnoprošle multiquotove. Edited February 8, 201015 yr by Alphons
February 9, 201015 yr evo i mene. desktop feat. rasejanova slika sa ovog topika.hehe uradio sam isto pre par dana
May 30, 201014 yr kako ste uredni <_<na mom desktopu je preko 80 ikonica, te se pozadina i ne vidiisto! a jos sam pre sto godina stavila neku sugavu pozadinu sa omarom i meknoltijem iz vajra tako da to sve ukupno izgleda ko jedna povracka..ali ne brigaj, naucila me keva da kazem ljudima kad mi se sprdaju sa radnim stolom u kancu: ko ima red u glavi nema na stolu.. :D
May 30, 201014 yr isto i i kod mene. krenem da brisem ikonice tek kada vise nema mesta da stanu.pozadinu nisam menjao. ostala je ona koja je bila tu kada sam digao windows. Edited May 30, 201014 yr by kojot
May 30, 201014 yr ma val i gotivac su neiskreni, maknuli su kvačicu sa šou ikone, sambogzna kakve sve shortcute na desktopu imadeju. Ja ne volim gužvu baš, a Windows 7 sam u potpunosti iskoristio, vrti mi se bar 100 wallpapera. Ovo gore je jedini čiji je stvoritelj moja malenkost.
May 31, 201014 yr ma val i gotivac su neiskreni, maknuli su kvačicu sa šou ikone, sambogzna kakve sve shortcute na desktopu imadeju. Pogledaj pažljivije, Recycle Bin mi je na desktopu. :PInače, do pre godinu - dve, desktop mi je bio kao radni sto - nepregledan. A onda sam hteo da probam kako je ovima što ih nemaju na desktopu i - navikao se. Na desktop sada snimam sve falove koji mi privremeno trebaju dok nešto radim, posle ih obrišem/preselim...