расејан Posted February 8, 2010 Share Posted February 8, 2010 Ево мој свежи после нове инсталације. Резолуција је можда мало мања, али нашао сам исти у HD резолуцији када будем имао нови монитор.Требало је да га снимиш кад часовник показује 11:59 :). Link to comment
Alphons Posted February 8, 2010 Share Posted February 8, 2010 (edited) evo i mene. desktop feat. rasejanova slika sa ovog topika.edit -povukao neke davnoprošle multiquotove. Edited February 8, 2010 by Alphons Link to comment
banecare1 Posted February 9, 2010 Share Posted February 9, 2010 evo i mene. desktop feat. rasejanova slika sa ovog topika.hehe uradio sam isto pre par dana Link to comment
Valk Posted May 30, 2010 Share Posted May 30, 2010 (edited) Edited May 30, 2010 by Valkyrie Link to comment
morgana Posted May 30, 2010 Share Posted May 30, 2010 kako ste uredni <_<na mom desktopu je preko 80 ikonica, te se pozadina i ne vidi Link to comment
MayDay Posted May 30, 2010 Share Posted May 30, 2010 kako ste uredni <_<na mom desktopu je preko 80 ikonica, te se pozadina i ne vidiisto! a jos sam pre sto godina stavila neku sugavu pozadinu sa omarom i meknoltijem iz vajra tako da to sve ukupno izgleda ko jedna povracka..ali ne brigaj, naucila me keva da kazem ljudima kad mi se sprdaju sa radnim stolom u kancu: ko ima red u glavi nema na stolu.. :D Link to comment
Кристофер Лумумбо Posted May 30, 2010 Share Posted May 30, 2010 (edited) isto i i kod mene. krenem da brisem ikonice tek kada vise nema mesta da stanu.pozadinu nisam menjao. ostala je ona koja je bila tu kada sam digao windows. Edited May 30, 2010 by kojot Link to comment
Roger Sanchez Posted May 30, 2010 Share Posted May 30, 2010 ma val i gotivac su neiskreni, maknuli su kvačicu sa šou ikone, sambogzna kakve sve shortcute na desktopu imadeju. Ja ne volim gužvu baš, a Windows 7 sam u potpunosti iskoristio, vrti mi se bar 100 wallpapera. Ovo gore je jedini čiji je stvoritelj moja malenkost. Link to comment
JozoMujica Posted May 31, 2010 Share Posted May 31, 2010 ma val i gotivac su neiskreni, maknuli su kvačicu sa šou ikone, sambogzna kakve sve shortcute na desktopu imadeju. Pogledaj pažljivije, Recycle Bin mi je na desktopu. :PInače, do pre godinu - dve, desktop mi je bio kao radni sto - nepregledan. A onda sam hteo da probam kako je ovima što ih nemaju na desktopu i - navikao se. Na desktop sada snimam sve falove koji mi privremeno trebaju dok nešto radim, posle ih obrišem/preselim... Link to comment
Ryan Franco Posted May 31, 2010 Share Posted May 31, 2010 Evo moj desktop je baš zanimljiv i živopisan: Link to comment
Recommended Posts