Venom Posted September 10, 2009 Share Posted September 10, 2009 Ne, pokushava da dokuchi tajnu trezora Narodne banke. Link to comment
Valk Posted September 10, 2009 Share Posted September 10, 2009 Ne nego će mi uskoro trebati infuzija zbog premora i nenaspavanosti. Link to comment
расејан Posted September 10, 2009 Share Posted September 10, 2009 Dok sam čekao da se Vista smisli i otvori neki od dijaloga, pogledam malo bolje, kad ono - ona. A u prirodi je kao miš, simpa, ali skroz neprimetna. E, šta radi 1 vešta fotošopgrafija.Ел могу да предложим нову реч? Фотошопање. Скраћено од фотошопљавање.Чујем да се мрда некакав као покрет да се јадној деци објасни да се не убијају од дијета, да не скупљају паре за пластичну (дрвену, металну...) хирургију, јер никада неће личити на фаце са насловних страна. На које, уосталом, не личе ни они што су се сликали - све је то исфотошопано. Ценим да је последња неишопана фотка била на насловној страни пре неких осам година, забуном или саботажом. Link to comment
jms_uk Posted September 10, 2009 Share Posted September 10, 2009 Skoro je neka cica bila, ali zaboravih ko - ako nadjem postovacu. Link to comment
Moća Posted September 11, 2009 Share Posted September 11, 2009 Valjda je i Dzejmi Li Kertis bila na naslovnoj bez fotosopa. A i valjda Vog francuski slikao neke poznate ribe bez fotosopa samo sto je fora u tome sto su sve neke bruka ribe i bez njega. Link to comment
Indy Posted September 13, 2009 Share Posted September 13, 2009 Si to sama smislila? :DZvuči kao fragment iz Brave new world... kad ćemo svi biti inžinjerisani da budemo srećni i ljubazni. Link to comment
Hippie Posted September 13, 2009 Share Posted September 13, 2009 srami se, nisi cito Ellu Wheeler :P Link to comment
Indy Posted September 13, 2009 Share Posted September 13, 2009 Šta da ti kažem, pojede me sram. Ja samo čit'o neke subverzivne, ironične, antiutopiste. Link to comment
Д Posted February 7, 2010 Share Posted February 7, 2010 Ево мој свежи после нове инсталације. Резолуција је можда мало мања, али нашао сам исти у HD резолуцији када будем имао нови монитор. Link to comment
Moća Posted February 7, 2010 Share Posted February 7, 2010 Evo ja prvi put krenuo da se zezam na novom njindonjsu i na benchu naiso na lep wall. Link to comment
Mercuzzio Posted February 7, 2010 Share Posted February 7, 2010 Desktop inspirisan skorim deshavanjima na topicu celebrity drool Link to comment
Dankan Ajdaho Posted February 7, 2010 Share Posted February 7, 2010 Evo ja prvi put krenuo da se zezam na novom njindonjsu i na benchu naiso na lep wall.Ajd baci to u punoj rezoluciji da skinem. Link to comment
Moća Posted February 8, 2010 Share Posted February 8, 2010 http://www.ewallpapers.eu/3D/Abstract/Interesting-3d-shapes.htmlEvo ti link imas jos neke dobre tamo. Link to comment
Recommended Posts