John Coltrane Posted December 24, 2008 Share Posted December 24, 2008 da nema neko lep wp Lisabona (panorama, reka, trg, bilo shta) ? unapred hvala... Link to comment
foto Posted December 25, 2008 Share Posted December 25, 2008 moj desktop= R:128G:128B:128odlican je! Link to comment
henrik larsson Posted February 22, 2009 Share Posted February 22, 2009 Odličan izbor, pogotovo što se tiče tematike wallpapera. Link to comment
Indy Posted May 11, 2009 Share Posted May 11, 2009 (Nema veze sa Macintoshom, vec sa 1 divnom macjom vrstom) Link to comment
Buck Naked Posted July 10, 2009 Share Posted July 10, 2009 E, ovo su desktopi!http://www.flickr.com/photos/w00kie/sets/180637/show/ Link to comment
Low-Life Posted July 10, 2009 Share Posted July 10, 2009 Ja godinama u nazad gledam u ove Link to comment
Roger Sanchez Posted August 27, 2009 Share Posted August 27, 2009 Nakon što sam manje više do kraja posložio svoj 7, a u slavu sutrašnjeg izlaska Snow Lepparda, evo jedan skrinšot. Link to comment
Boza_zvani_Pub Posted September 2, 2009 Share Posted September 2, 2009 (edited) greska Edited September 2, 2009 by Boza_zvani_Pub Link to comment
расејан Posted September 2, 2009 Share Posted September 2, 2009 greskaЈок бре, мој иконостас је заиста такав, без иједне иконе :) Link to comment
Indy Posted September 2, 2009 Share Posted September 2, 2009 (edited) Kad reče ikone, otkad radim u novom poslu sa studentima s vascele planete, svačeg sam se nagledao na desktopima. Indijci su mi najsimpa, sa svojim Ganešima i ostalim svetim životinjkama. Ima, naravno, i mediteranskih tipova sa nekim Opus Dei promidžbenim posterima. Arapi za čudo ne kače slike svog proroka (), obično imaju formalne porodične fotografije - ono, cela familija, specijalno doterana za slikovanje. Kod dalekoistočnih preovlađuju korporativni wallpaperi (tipa Lenovo, Acer, BMW), ili anime i drugi strip/fantasy karakteri. Oziji najviše kače sami sebe, obično u društvu, majspejs tip fotografije. Vrh je bila devojčica koja je na radnoj površini imala sliku dobre cice u bikiniju, ali skroz profi odrađenu (u FHM fazonu). Dok sam čekao da se Vista smisli i otvori neki od dijaloga, pogledam malo bolje, kad ono - ona. A u prirodi je kao miš, simpa, ali skroz neprimetna. E, šta radi 1 vešta fotošopgrafija. Edited September 2, 2009 by Indy Link to comment
pt 2.0 Posted September 2, 2009 Share Posted September 2, 2009 ako je sarenis, onda je nesto iz vladstudio ponude.ali obicno je jednobojno - volim da vidim ikonice... meni je desktop temp folder dok nesto radim... Link to comment
Valk Posted September 10, 2009 Share Posted September 10, 2009 ovako se i osećam these days: Link to comment
Recommended Posts