Jump to content

Kako izgleda vaš desktop (a.k.a. "radna površina")?

Featured Replies

da nema neko lep wp Lisabona (panorama, reka, trg, bilo shta) ? unapred hvala...

moj desktop= R:128G:128B:128odlican je!

• 1 month later...
2ai08ox.jpg

Odličan izbor, pogotovo što se tiče tematike wallpapera.

• 2 months later...

(Nema veze sa Macintoshom, vec sa 1 divnom macjom vrstom)fd6pw4.jpg

• 1 month later...

Ja godinama u nazad gledam u ove

• 1 month later...

Nakon što sam manje više do kraja posložio svoj 7, a u slavu sutrašnjeg izlaska Snow Lepparda, evo jedan skrinšot.desktop7b.jpg

Скромно...ikonostas.png

greska

Edited by Boza_zvani_Pub

greska
Јок бре, мој иконостас је заиста такав, без иједне иконе :)

Kad reče ikone, otkad radim u novom poslu sa studentima s vascele planete, svačeg sam se nagledao na desktopima. Indijci su mi najsimpa, sa svojim Ganešima i ostalim svetim životinjkama. Ima, naravno, i mediteranskih tipova sa nekim Opus Dei promidžbenim posterima. Arapi za čudo ne kače slike svog proroka (:evil:), obično imaju formalne porodične fotografije - ono, cela familija, specijalno doterana za slikovanje. Kod dalekoistočnih preovlađuju korporativni wallpaperi (tipa Lenovo, Acer, BMW), ili anime i drugi strip/fantasy karakteri. Oziji najviše kače sami sebe, obično u društvu, majspejs tip fotografije. Vrh je bila devojčica koja je na radnoj površini imala sliku dobre cice u bikiniju, ali skroz profi odrađenu (u FHM fazonu). Dok sam čekao da se Vista smisli i otvori neki od dijaloga, pogledam malo bolje, kad ono - ona. A u prirodi je kao miš, simpa, ali skroz neprimetna. E, šta radi 1 vešta fotošopgrafija.

Edited by Indy

ako je sarenis, onda je nesto iz vladstudio ponude.ali obicno je jednobojno - volim da vidim ikonice... meni je desktop temp folder dok nesto radim...

ovako se i osećam these days:

Bolu te leđa?