Jump to content

Kako izgleda vaš desktop (a.k.a. "radna površina")?

Featured Replies

Palo je 1 lickanje -_-2hzs5yt.jpg

158b0c1.pngLickanje-free, vazda je ovakav. Sem što se menjaju boje.

Edited by kovik

napokon da vidim da jos neko koristi transparentne prozore. meni se kao cude kako me ne zabole oci <_< .edit: evo delica starog desktopa

post-1328-1223348246.jpg

Edited by mei

Niš' se ne vidi na tom delicu :rolleyes: A inače prozori su regularnog opasitija, transparentne su samo te zezalice koje stoje na desktopu:2i8u8md.png

da se ispravim, mislila sam na terminal windows.celina (sa koje je delic) je suma od (transparentnih) prozora sa nekim imenima.a moj trenutni desktop je sramota za prikazivanje ;-) (od neurednosti).

Edited by mei

Netransparentni terminali su suviše retro... :) A za messy desktope je kde4 idealan - nema ikona na deskopu, nema ni nereda.Edit: nepismen

Edited by kovik

prvi kde screenshot sa crno-sivo-belim kombinacijama mi se mnogo dopada.(predjoh sa ubuntu-a na mac pre par nedelja, nista od kde4-a za sada. malo zauzetost, malo lenjost, sve u svemu jedan haos, jos uvek mi je u pozadini default slika :-D)

bez lickanjafp08zd.jpg

Edited by Heaviside

Moj skromni desktop:slickadesktopnaep1.jpg:rolleyes:

Hm, uopće na kraju nije bilo teško.Video Smithsa na desktopu, courtesy of Dreamscene, with sound of course... :lol:smiths2ei8.jpg

Edited by Roger Sanchez

43075282mk4.th.jpg

Go go Glazgov Rangers :lol:

sta mi vredi kad je Shimpr i ovde pobedio...2lxbla8.jpg

Screenshot.png

Konačno se naterah da sredim desktop na kome je do malopre vladao haos.Eve ga, posebno upicanjen za slikanje. ^_^ Pq1g5xir.jpg