jms_uk Posted September 21, 2008 Share Posted September 21, 2008 Sta je ova ikonica skroz levo u trayu, lici na televizor sa smajlijem? Findermislim da mu najblizi MS ekvivalent Windows Explorer. Link to comment
henrik larsson Posted September 27, 2008 Share Posted September 27, 2008 Nešto me ufatilo, al ne brinite, biće još Link to comment
Roger Sanchez Posted September 30, 2008 Share Posted September 30, 2008 malo promjene... (samo wall ) Link to comment
Аврам Гојић Posted October 1, 2008 Share Posted October 1, 2008 Hustlere, ovo je prvi normalan desktop koji sam video na temi. Ostali su računarski ekvivalent magazina "Kuća Stil" Pokazao bih ovde moj dekstop, ali se ne vidi od ikona, a i ekran laptopa bi trebalo malo zaprati. Link to comment
nbg4ever Posted October 1, 2008 Share Posted October 1, 2008 Kao fol motivacioni. Ne pomaze... Link to comment
BOOGIEMAN Posted October 4, 2008 Share Posted October 4, 2008 Kad smo vec kod motivacije, evo par za Krusty-ja i naravno, tvoj omiljeni DH (ali plz nauci da igras sa Wardenkom ako mislis da dostignemo 20 lvl) Link to comment
henrik larsson Posted October 4, 2008 Share Posted October 4, 2008 Uau :o De si našo taj? Link to comment
banecare1 Posted October 4, 2008 Share Posted October 4, 2008 ovde je i uredno u poredjenju sa ofisnim desktopom. nikada se necu organizovati kako valja, a planiram godinama Link to comment
henrik larsson Posted October 4, 2008 Share Posted October 4, 2008 Pa kako desktop može da bude uredan ako bilo šta ozbiljno radiš na kompu? Osim ovih što ih nalickaju pred slikanje. Link to comment
dig_chohano Posted October 4, 2008 Share Posted October 4, 2008 Licko sam ga, jebo sam mu kevu Link to comment
Zmitjkoe Posted October 4, 2008 Share Posted October 4, 2008 Pa kako desktop može da bude uredan ako bilo šta ozbiljno radiš na kompu? Osim ovih što ih nalickaju pred slikanje.Ako se primedba odnosila na moj desktop: pa bas zato sto radim desktop mi je cist. U toku rada novostvorene fajlove saljem na desktop ili odmah u odgovarajuce foldere. Na kraju rada svi fajlovi idu u foldere i na svoje mesto e da bi ih sledeci put znao gde da ih trazim (i na backup disk). U haosu se ne snalazim, ni na kompjuteru, ni u zivotu. Takodje volim neutralan monohromatski desktop (dosta radim u PS); fotke, ma kako atraktivne, me iritiraju i dekoncentrisu. Link to comment
Indy Posted October 5, 2008 Share Posted October 5, 2008 Pa kako desktop može da bude uredan ako bilo šta ozbiljno radiš na kompu? Osim ovih što ih nalickaju pred slikanje.Evo, 1 nalickan za slikanje. Zezam se, puno koristim keyboard shortcuts. :D Vista Ultimate© Geek®, sve ikone + toolbar su hidden. Link to comment
Recommended Posts