Jump to content

Kako izgleda vaš desktop (a.k.a. "radna površina")?

Featured Replies

deskx.jpg
  • 2 weeks later...
  • Replies 315
  • Views 52.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

Moram da se pohvalim, otkrio sam rainmeter!Zanimam se satima, trenutno sam na ovomepozt.pngali moram naći neko elegantno rešenje za ove ikonce, i naravno usput isprobati još milion novih gluposti. :)

Edited by bob loblaw

Da li neko u stvari provodi bilo koje vreme gledajuci u wallpaper? :D Uvek je nesto otvoreno preko njega, a najcesce web browser (99.9% vremena).A lepo izgleda, nije da ne izgleda.

Naravno da ne, ali sam kao umereni control freak uvek jako držao do urednosti svoga desktopa, a ovo sad je samo mali korak dalje...plus ima odredjenih korisnih stvari kao ovi rss feedovi, i to što mogu odmah sa desktopa da vidim kako mi stoje hardovi sa mestom (meni bitno, bukvalno svaki dan mučim muku sa prostorom. Žao mi da brišem filmove, a treba ih redovno apdejtovati)

Reveal hidden contents

mene ne može da impresionira niko ko koristi windows explorer umesto total komandera sleep.gif

On 14. 1. 2012. at 1:05, Indy said:
Da li neko u stvari provodi bilo koje vreme gledajuci u wallpaper?
+1Meni je uvek bilo nejasno to šminkanje desktopa, podešavanje vidžeta i sl.Staviš neku lepu fotku za pozadinu, paziš da nema mnogo ikona zbog efikasnog snalaženja i to je to.
  On 14. 1. 2012. at 1:14, bob loblaw said:
bukvalno svaki dan mučim muku sa prostorom
Rešenje je jednostavno - kupi veći hard.Doduše sada su jake cene hardova, ali srediće se to za par meseci.
  On 14. 1. 2012. at 1:26, funk soul sister said:
mene ne može da impresionira niko ko koristi windows explorer umesto total komandera sleep.gif
A kako reagujes na bash? :D screenshotry.png
:lol: Znao sam da negde grešim... <_<
  On 14. 1. 2012. at 1:28, salerokada said:
Rešenje je jednostavno - kupi veći hard.Doduše sada su jake cene hardova, ali srediće se to za par meseci.
Imam 500gb + externi 250gb, i planirao sam da kupim još jedan od terabajt dok nisu cene otišle u honduras...sad se moram strpeti par meseci, nema druge.
+1(ali svidjaju mi se sacasti tribali)
  On 14. 1. 2012. at 1:31, Indy said:
A kako reagujes na bash? :D
pa da :D
Nautilus naughty.gifa evo i deska. gnome 3>>> unityscreenshotat20120113114.jpg

P.S.Mislim da se cena HDD-ova neće drastično spuštati sledećih godinu dana...

• 3 weeks later...

na jobu18284117.jpg

• 6 months later...
post-906-0-09196900-1345728159_thumb.jpg

Izdala si MATLAB. :(

Reveal hidden contents

Da budem iskrena, meni MATLAB prirodniji. Ko sto rekoh ranije, raditi u MATLABu je kao handriti matricnu algebru rucno. Vrlo intuitivno.Ali Mathematica nosi snjur za simbolicka izracunavanja.