Jump to content
IGNORED

Kako izgleda vaš desktop (a.k.a. "radna površina")?

Recommended Posts

• 2 weeks later...
  • Replies 315
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Indy

23

• Roger Sanchez

22

• Аврам Гојић

12

• belch

12

Moram da se pohvalim, otkrio sam rainmeter!Zanimam se satima, trenutno sam na ovomepozt.pngali moram naći neko elegantno rešenje za ove ikonce, i naravno usput isprobati još milion novih gluposti. :)

Edited by bob loblaw

Da li neko u stvari provodi bilo koje vreme gledajuci u wallpaper? :D Uvek je nesto otvoreno preko njega, a najcesce web browser (99.9% vremena).A lepo izgleda, nije da ne izgleda.

Naravno da ne, ali sam kao umereni control freak uvek jako držao do urednosti svoga desktopa, a ovo sad je samo mali korak dalje...plus ima odredjenih korisnih stvari kao ovi rss feedovi, i to što mogu odmah sa desktopa da vidim kako mi stoje hardovi sa mestom (meni bitno, bukvalno svaki dan mučim muku sa prostorom. Žao mi da brišem filmove, a treba ih redovno apdejtovati)

Mada budimo realni, u pitanju je impresioniranje devojaka...mislim idu kola, telefon, pa desktop, to znaju svi :D

Da li neko u stvari provodi bilo koje vreme gledajuci u wallpaper?
+1Meni je uvek bilo nejasno to šminkanje desktopa, podešavanje vidžeta i sl.Staviš neku lepu fotku za pozadinu, paziš da nema mnogo ikona zbog efikasnog snalaženja i to je to.
bukvalno svaki dan mučim muku sa prostorom
Rešenje je jednostavno - kupi veći hard.Doduše sada su jake cene hardova, ali srediće se to za par meseci.
mene ne može da impresionira niko ko koristi windows explorer umesto total komandera sleep.gif
:lol: Znao sam da negde grešim... <_<
Rešenje je jednostavno - kupi veći hard.Doduše sada su jake cene hardova, ali srediće se to za par meseci.
Imam 500gb + externi 250gb, i planirao sam da kupim još jedan od terabajt dok nisu cene otišle u honduras...sad se moram strpeti par meseci, nema druge.
  • 3 weeks later...
  • 6 months later...

Da budem iskrena, meni MATLAB prirodniji. Ko sto rekoh ranije, raditi u MATLABu je kao handriti matricnu algebru rucno. Vrlo intuitivno.Ali Mathematica nosi snjur za simbolicka izracunavanja.