January 14, 201213 yr Moram da se pohvalim, otkrio sam rainmeter!Zanimam se satima, trenutno sam na ovomeali moram naći neko elegantno rešenje za ove ikonce, i naravno usput isprobati još milion novih gluposti. :) Edited January 14, 201213 yr by bob loblaw
January 14, 201213 yr Da li neko u stvari provodi bilo koje vreme gledajuci u wallpaper? :D Uvek je nesto otvoreno preko njega, a najcesce web browser (99.9% vremena).A lepo izgleda, nije da ne izgleda.
January 14, 201213 yr Naravno da ne, ali sam kao umereni control freak uvek jako držao do urednosti svoga desktopa, a ovo sad je samo mali korak dalje...plus ima odredjenih korisnih stvari kao ovi rss feedovi, i to što mogu odmah sa desktopa da vidim kako mi stoje hardovi sa mestom (meni bitno, bukvalno svaki dan mučim muku sa prostorom. Žao mi da brišem filmove, a treba ih redovno apdejtovati) Reveal hidden contents Mada budimo realni, u pitanju je impresioniranje devojaka...mislim idu kola, telefon, pa desktop, to znaju svi :D
January 14, 201213 yr mene ne može da impresionira niko ko koristi windows explorer umesto total komandera
January 14, 201213 yr On 14. 1. 2012. at 1:05, Indy said: Da li neko u stvari provodi bilo koje vreme gledajuci u wallpaper?+1Meni je uvek bilo nejasno to šminkanje desktopa, podešavanje vidžeta i sl.Staviš neku lepu fotku za pozadinu, paziš da nema mnogo ikona zbog efikasnog snalaženja i to je to. On 14. 1. 2012. at 1:14, bob loblaw said: bukvalno svaki dan mučim muku sa prostoromRešenje je jednostavno - kupi veći hard.Doduše sada su jake cene hardova, ali srediće se to za par meseci.
January 14, 201213 yr On 14. 1. 2012. at 1:26, funk soul sister said: mene ne može da impresionira niko ko koristi windows explorer umesto total komandera A kako reagujes na bash? :D
January 14, 201213 yr On 14. 1. 2012. at 1:26, funk soul sister said: mene ne može da impresionira niko ko koristi windows explorer umesto total komandera Znao sam da negde grešim... <_< On 14. 1. 2012. at 1:28, salerokada said: Rešenje je jednostavno - kupi veći hard.Doduše sada su jake cene hardova, ali srediće se to za par meseci.Imam 500gb + externi 250gb, i planirao sam da kupim još jedan od terabajt dok nisu cene otišle u honduras...sad se moram strpeti par meseci, nema druge.
January 14, 201213 yr On 14. 1. 2012. at 1:26, funk soul sister said: mene ne može da impresionira niko ko koristi windows explorer umesto total komandera +1(ali svidjaju mi se sacasti tribali) On 14. 1. 2012. at 1:31, Indy said: A kako reagujes na bash? :D pa da :D
January 14, 201213 yr On 14. 1. 2012. at 1:26, funk soul sister said: mene ne može da impresionira niko ko koristi windows explorer umesto total komandera Nautilus a evo i deska. gnome 3>>> unity
August 23, 201212 yr Izdala si MATLAB. :( Reveal hidden contents ... Mathematica je meni bila praktičnija za sve što nije obrada signala, though. Ergo, kudos. ^_^
August 23, 201212 yr Da budem iskrena, meni MATLAB prirodniji. Ko sto rekoh ranije, raditi u MATLABu je kao handriti matricnu algebru rucno. Vrlo intuitivno.Ali Mathematica nosi snjur za simbolicka izracunavanja.