Jump to content

Kako izgleda vaš desktop (a.k.a. "radna površina")?

Featured Replies

Izdajico ustaška.jpg. Hail.gifHail.gifHail.gifHail.giflaugh.gif
Print screen sa српскинационалисти.цом:izdajicoustaka.jpg

cekaj, pa sta je ovo? :lol:covek otvorio topik, stavio ovakav naslov i napisao "pu izdajico ustaska". : :blink:

A ne, onaj moderator tamo šalje u мусор pojedinačne postove zajedno sa nazivom topika. Ozbiljna je to firma.

Мој иконостас се није мењао од прошлог пута - исто је празан као и раније.Али зато имам најлепшу машину у граду :).

post-796-12760516643873.jpg

maah dosadan je--

Edited by prima

• 1 month later...
screenshot20100723at083.png
post-349-12802566808067.jpg
desktopvj.jpg
picture1jw.png
  • 2 months later...
Koristio sam dugo taj, a sad koristim ovaj selektovani paket (1 dahooduzimajuci prizori iz zemlje izlazeceg sunca, plus odgovarajuci saundi).themeslg.jpgdesktopxq.jpg
dsc06284p.jpgUploaded with ImageShack

Edited by kapetanm

Koristio sam dugo taj, a sad koristim ovaj selektovani paket (1 dahooduzimajuci prizori iz zemlje izlazeceg sunca, plus odgovarajuci saundi).

themeslg.jpgdesktopxq.jpg

Ja iz tih paketa vadim wallpapere, resizam i plasiram u defaultan folder za w-papere, tako da u mene nema ekstra paketa, samo ovi koji idu redovno i 1 moj sa svime.U to ime jedan novi wall, mislim da sam ga iskopao iz paketa.

Edited by Roger Sanchez

• 3 weeks later...
80388726.jpg
80388726.jpg
narscreen.pngfolder ŠĆČĐ je nastao kad sam brisala prašinu prošle nedelje. od te aktivnosti ponekad nastane fajl imena zzzzzz"#$%kkkšššššš i slično :D