June 8, 201014 yr cekaj, pa sta je ovo? :lol:covek otvorio topik, stavio ovakav naslov i napisao "pu izdajico ustaska". :
June 8, 201014 yr A ne, onaj moderator tamo šalje u мусор pojedinačne postove zajedno sa nazivom topika. Ozbiljna je to firma.
June 9, 201014 yr Мој иконостас се није мењао од прошлог пута - исто је празан као и раније.Али зато имам најлепшу машину у граду :).
October 12, 201014 yr Koristio sam dugo taj, a sad koristim ovaj selektovani paket (1 dahooduzimajuci prizori iz zemlje izlazeceg sunca, plus odgovarajuci saundi).
October 12, 201014 yr Koristio sam dugo taj, a sad koristim ovaj selektovani paket (1 dahooduzimajuci prizori iz zemlje izlazeceg sunca, plus odgovarajuci saundi). Ja iz tih paketa vadim wallpapere, resizam i plasiram u defaultan folder za w-papere, tako da u mene nema ekstra paketa, samo ovi koji idu redovno i 1 moj sa svime.U to ime jedan novi wall, mislim da sam ga iskopao iz paketa. Edited October 12, 201014 yr by Roger Sanchez
October 31, 201014 yr folder ŠĆČĐ je nastao kad sam brisala prašinu prošle nedelje. od te aktivnosti ponekad nastane fajl imena zzzzzz"#$%kkkšššššš i slično :D