MaryPoppins Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 e, da - drugovi novobeograđani mogu da se prijave ovim putem (ukoliko takvih ima) za isporuku majica na licu mesta, s njine strane reke. lokacija po dogovoru, svejedno mi, al ako može da nisu neki daleki blokovi. vreme takođe po dogovoru, ne znam kad završavam sastanke. (da li sam pomenula da sam na godišnjem?)
MaryPoppins Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 lejdiz and džentlmen of the forum what say you? oćemo da delimo te majice ili jok? ja sam počela, kao pravi kirbi, da idem po kućama. uslovno rečeno. juče dostavila biohemiji, na dogovorenom mestu. more i tako, možda. ajmo dok sam još tu, ko zna di sam sledeće nedelje, a one tamo (posle sledeće) sam u poseti baltičkim zemljama.
foto Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 pa ajde zakazi vreme i mesto pa da se vidjamo. samo, pls, nemoj 'danas za danas' nego da se dogovorimo dan ranije. ja sam na raspolaganju sutra(posle 14h) i tokom celog vikenda.PM bi bio koristan za nas koji ne svracamo na 'Razno' toliko cesto.
Töölönlahti Posted June 12, 2010 Posted June 12, 2010 Godinu, osam meseci i 22 dana kasnije...Da nema možda još tih majica?Ako ne... Hoće l' biti još tih majica?
Nesh Posted June 13, 2010 Posted June 13, 2010 (edited) +1 Al samo ako se salju i u juznije krajeve! Edited June 13, 2010 by Nesh
radisa Posted June 13, 2010 Posted June 13, 2010 Ajde MP, ne budi sisa, napravi nam još maica... :)Prošli putsam i ja propustio, daklem +1
Recommended Posts