Jump to content
IGNORED

Stanje u zdravstvu(TM)

JozoMujica

Recommended Posts

Posted

Uhapsilo Penis Maximusa aka Đoku Maksića. Malo mi neverovatno da on padne na korupciju od sve božije bašte, istina ne poznajem ga previše ali tip se zadnjih 10 ako ne 15 godina posvetio timu za transplantacije i ne deluje kao neko ko bi tražio pare. 

Posted
1 hour ago, desboj said:

Uhapsilo Penis Maximusa aka Đoku Maksića. Malo mi neverovatno da on padne na korupciju od sve božije bašte, istina ne poznajem ga previše ali tip se zadnjih 10 ako ne 15 godina posvetio timu za transplantacije i ne deluje kao neko ko bi tražio pare. 

Tjah, ovo je tačno, odnosno ispravno. Opet, gotovo dvomesečni izostanak privatluka čini čuda. Jebeno je to kad ti se prihodi prepolove :fantom:

• 3 weeks later...
Posted

Sad pročitah da je umro dr Džodić iz Onkološkog. [emoji53]

Sent from my SM-J710F using Tapatalk

Posted

Da, on je bolovao od karcinoma ali je umro od Korone.

• 2 weeks later...
Posted
1 hour ago, steins said:

ako se ne varam, 18. 

Ja posle radnog dana u ovome, ne osećam tri prsta desne ruke ceo dan pošto mi je kičma ionako izraubovana.:D

Plus, posledice zračenja koje se posle nekog vremena svode na dijareju ili hronični umor i klaustrofobiju :D:D:D

A da nije to sa prstima jer mnogo vrtiš žicu na nekom cto? 😁

Na početku mi bila frka od zračenja ali kad vidim ekipu, počevši od šefa koji je 30+ godina interventni radiolog, preko kolega tehničara i instrumentarki koji provode ceo vek u sali, i da su svi savršenog zdravlja, malo sam se opustio. Toliko da ću ovaj posao tražiti i po germanosferi.

Posted
8 hours ago, desboj said:

A da nije to sa prstima jer mnogo vrtiš žicu na nekom cto? 😁

Na početku mi bila frka od zračenja ali kad vidim ekipu, počevši od šefa koji je 30+ godina interventni radiolog, preko kolega tehničara i instrumentarki koji provode ceo vek u sali, i da su svi savršenog zdravlja, malo sam se opustio. Toliko da ću ovaj posao tražiti i po germanosferi.

Ma nije, imam  kritičnu stenozu kanala u vratnoj kičmi pa mi baš ne prija da se mlatim predugo sa onolikim olovom.

Najbolja fora je bila letos kad sam cimnuo glavu unazad da me ne udare vrata, i pao u nesvest. Ovi ostali prekukali pošto su pomislili da sam umro. :D

Moj dobar drug je zajedno sa mnom došao na radiologiju - u početku je bio toliko uplašen zračenja da nije hteo da udje u dijagnostiku. Danas je interventni kardiolog :D 

Posted
2 hours ago, steins said:

Ovi ostali prekukali pošto su pomislili da sam umro. 

:isuse:

2 hours ago, steins said:

Moj dobar drug je zajedno sa mnom došao na radiologiju - u početku je bio toliko uplašen zračenja da nije hteo da udje u dijagnostiku. Danas je interventni kardiolog :D 

To je ono kad te oće sve što nećeš. Da mi je neko rekao pre 15 godina da ću raditi u BG i oženiti se Beograđankom ozbiljno bih sumnjao u njegovo mentalno zdravlje...

Posted
5 minutes ago, desboj said:

:isuse:

To je ono kad te oće sve što nećeš. Da mi je neko rekao pre 15 godina da ću raditi u BG i oženiti se Beograđankom ozbiljno bih sumnjao u njegovo mentalno zdravlje...

MOj pokojni otac je bio radiolog, oboleo od radijacijske bolesti, otišao u invalidsku penziju i umro posle 6 meseci. Jedine dve stvari koje nisam hteo su Radiologija i Pedijatrija :D

Posted

Ko je ovo govedo bahato?

Kao da čujem prekodrinski naglasak

Posted

Ladno nisam napisao ispod videa, glava teleća je direktor palilulskog doma zdravlja. 

Posted

Taj covek ne ume cestito ni da prica. Fascinirana sam.

Posted

vrsni radikalni kadar, pretpostavljam?

Posted

Tesko govedo. No, nije njegov nastup puno gori od zdravstvenih radnika prema pacijentima, tako da ne treba tu nista dirati.