Jump to content
IGNORED

THE WIRE (2002)

3opge

Recommended Posts

Posted
ma ja sam otiso korak dalje, izbo sam jednog srafcigerom.
"ima par dobrih fora, i to je to"bull-fighting.jpg

bullfighting6.jpg

Posted
Meni se opet gleda.Moram da se suzdrzavam, nema par mjeseci da sam zadnji put odgledao seriju :)
ja preventivno imam ograničen net a na hardu samo četvrtu i petu sezonu (koje doduše već znam napamet)inače bih mnogo manje vremena provodila radeći ono što moram a više..well.. you know..
Posted
ja se toliko razočaram kad nekoga ubedim da pogleda makar prvu epizodu, a oni na to kažu - što je ovo dosadno, ko sve ostale csi serije isuse.gifa part of me diesodnosi sa takvim ljudima uglavnom dožive shift+delete sudbinu, avaj.kako neko može posle who shot snot da ne bude forever hooked?to nema veze sa zastupljenošću serije, to ima veze sa tim da li ti ljudi nešto žele da nauče ili im televizija/filmovi/knjige služe samo da im brže prođe vreme (ili sam u ovom trenutku isfrustrirana pa mi se tako čini).
jedan moj drug pogledao prvu epizodu zice i rekao da ne zeli gledati jos jednu pandursku seriju... :isuse:pa ima malcice veze sa zastupljenoscu, jer na sto vise mesta procitas o nekoj seriji pre ces poceti da je gledas. sad npr. svugde vrvi od got-a pa se to je li mora pogledati, jer jbg svi gledaju, pa da budes u koraku sa ljudima <_<. a ja npr. nigde ne mogu procitati o zici osim ovde... dok o got-u na svakom cosku se pise..
Posted

Što ste tako isključivi, ljudi, pa nije Wire baš instant navlaka. Teško je od starta ispratiti ko tu s kim šta petlja, za koga i protiv koga radi McNulty, ko je ko na ulici, ko koga u policiji drži u džepu, o čemu se tačno radi u seriji...Wire te hvata na atmosferu, kad se navikneš na taj neki razvučeni ritam i praćenje po šest mini-zapleta odjednom, kad ti postane stalo do sudbine i tamo nekih najmanje bitnih likova. Da se dođe do te tačke treba odgledati dosta epizoda. A mnogo ljudi ima anti-hype reakciju, pa počnu da gledaju nadrkano - "dobro, ajde baš da vidim šta tu navodno ima..."Ja sam odgledao prvu sezonu Wire sa uživanjem, ali onda me mrzelo da skidam dalje. Skoro sve je delovalo lepo upakovano, nisam hteo da kvarim sebi utisak tako što ću da gledam kako ipak skidaju McNultija sa broda da hvata nekog novog dilera... ili da pratim Dee avanture u zatvoru... ili tamo neko jebavanje oko lučkih švercera, ej!Tek par godina kasnije sam skinuo, i bilo mi je odlično. Nije mi smetao ni lučki setting kao ni oni kasniji (školski, politički, medijski). Još mi je najmanje bitan ispao onaj kraj Barksdale ekipe u trećoj (?) sezoni. Tu čovek već gleda širu sliku i prati dešavanja u celom Baltimoru, a ne samo tamo neku cops vs. robbers limunadu.

Posted

Ja sam u pocetku imao otpor prema Wireu. Drugarica me je mjesecima tjerala da odgledam, ja sam krenuo prvu epizodu, iz nekog razloga stao na pola, i opet par mjeseci nisam dirao. To sto su svi pricali kako je Wire najbolja serija ikad i da moram da je gledam mi je samo stvaralo otpor :DOnda kad sam konacno krenuo, za sekund sam pogledao sve sto sam imao, i postao jedan od tih koji smaraju ostale govoreci kako je The Wire nesto najbolje ikad i kako moraju da je pogledaju :)

Posted
To sto su svi pricali kako je Wire najbolja serija ikad i da moram da je gledam mi je samo stvaralo otpor :D
To ti kažem. Zato sad gomila vas hipstera ne gleda GoT, najbolju seriju ikad :fantom:tumblr_lhrw8vCRwy1qhjow9o1_500.jpg
Posted

ta serija ne zasluzuje da se pominje na ovom svetom topicu.

Posted

Oh, indeed6dce374c864511e180c9123138016265_7.jpg

Posted

Cool :lol:Mada i dalje svetogrdje. Pogotovo spajanje ovog neandertalca :isuse: i Dee-jeve replike.

Posted

A vidi tek ovog sa kim su spojili...littlefingercarcetti.jpg

Posted

jebemu, toliko je gotovo sve, a pod tim ubrajam i got, bledo u poredbi sa zicom, da nema leba da iscitam segu

Posted (edited)

meni neprijatno kada ih čitam. nažalost moderacija obrisa moj prethodni komentar <_<

Edited by korindjar