Jump to content
IGNORED

THE WIRE (2002)

3opge

Recommended Posts

Posted

Da se prijavim i ja...Pogledao prvu sezonu. Bilo je zadovoljstvo...

Posted
Pogledao prvu sezonu. Bilo je zadovoljstvo...
Hvala na pažnji i doviđenja ili Vidimo se za sedam dana?
Posted
Hvala na pažnji i doviđenja ili Vidimo se za sedam dana?
:huh:
Posted

Tvoje "Bilo je zadovoljstvo", da li znaci da odustajes ili nastavljas?

Posted
Tvoje "Bilo je zadovoljstvo", da li znaci da odustajes ili nastavljas?
A, ti rezonuješ ko ja... Na prvu loptu ironija... :)Ne, ne... Bilo mi je zadovoljstvo gledati prvu sezonu. Danas sam pogledao još tri epizode naredne sezone...
Posted

Zavrsio i trecu sezonu! Jebemti, kako je ovo dobro! K'o da sam na nekoj drozi. Meni najjaca sezona do sad. Rusi, lomi, melje! :Hail:

Posted
Zavrsio i trecu sezonu! Jebemti, kako je ovo dobro! K'o da sam na nekoj drozi. Meni najjaca sezona do sad. Rusi, lomi, melje! :Hail:
Ja gledam po drugi put, na S4e3 sam trenutno... i strašno mi je milo oko srca što vidim ovoliko :ziga: smajlija na ovom topiku.
Posted

Meni treca, da budem iskren, nekako bila najslabija. Sto i dalje znaci da je bolja od vecine drugih televizijskih programa, naravno. Ali cetvrta i peta... uuuuhhh... Druze Slajo, pripremi se za zavisnos'!

Posted
Ja gledam po drugi put, na S4e3 sam trenutno... i strašno mi je milo oko srca što vidim ovoliko :ziga: smajlija na ovom topiku.
Jbg, mora. Jednostavno, nema nista lepse na ovom svetu od ovog osecaja, kad ti neko umetnicko delo nahrani dusu. Znam da zvuci :puke: i :yucky: , ali tako je, najiskrenije. Sad kad sam zavrsio trecu sezonu, place mi se sto je gotovo, mogu tek da zamislim kako ce mi biti kad odgledam celu seriju.
Meni treca, da budem iskren, nekako bila najslabija. Sto i dalje znaci da je bolja od vecine drugih televizijskih programa, naravno. Ali cetvrta i peta... uuuuhhh... Druze Slajo, pripremi se za zavisnos'!
Ma ajde, nema sanse. Sve je to, u stvari, 1 ravna linija kvaliteta, jer sve je smisljeno sa visim ciljem u vidu. "Sira slika". Medjutim, linija zadovoljstva raste geometrijskom progresijom, jer se sve gradi, slaze jedno na drugo, dobija se kompletn(ij)a slika likova, grada, celog zapleta i desavanja u tom gradu. Treca sezona ima

politicka muljanja, the big case, Stringerov pad, McNulty-jeve odnose sa Kimom, Lesterom, Bunkom, Danielsom, njegov pokusaj da promeni svoj zivot (tj. ovde imamo shvatanje kakav mu je zivot i sta zeli, videcemo dalje kako ide s tim), Omar, Prez, Daniels i Ronda, "legalizaciju droge" i majora Colvina itd, itd.

Ako se ne varam, nakon trece sezone seriji je pretilo otkazivanje, pa je ova sezona posluzila i kao neka vrsta zaokruzivanja. Na srecu privremeno.

Posted (edited)

U trecoj je Hamsterdam? Uuuu.. onda mozda i povlacim rec. A i zavrsni kadrovi uz Solomona Burkea te oduvaju i rasplacu. Super je treca, evo, bio sam priglup! Sumrak svesti!

Edited by Buck Naked
Posted (edited)
U trecoj je Hamsterdam? Uuuu.. onda mozda i povlacim rec. A i zavrsni kadrovi uz Solomona Burkea te oduvaju i rasplacu. Super je treca, evo, bio sam priglup! Sumrak svesti!
moram da priznam da me chicha Solomon skoro rasplakao sa 'brzim vozom', jebote kako leze ta bluza na kraj trece.... Edited by 3opge
Posted

Da se upišem da sam pogledao i drugu sezonu...

Posted (edited)

Sad mi Buck skrenuo paznju na Walonahttp://en.wikipedia.org/wiki/Steve_Earle

....Several albums have been released since, as well as a book of haiku and a collection of short stories called Doghouse Roses. He also wrote and directed a play about the death penalty. Earle also tours often, playing over 200 shows per year. His concerts tend to be either solo acoustic shows or ensemble affairs with one of his two backing bands, the Dukes or the Bluegrass Dukes.Earle is the subject of a documentary film entitled Just an American Boy, directed by Amos Poe, which explores his political views as well as his music. In 2005, he caused consternation among his fans by allowing the song "The Revolution Starts Now" to be used by General Motors in a TV advertisement for pick-up trucks...Earle is also the subject of an acclaimed biography, Steve Earle: Fearless Heart, Outlaw Poet, by the noted New York-based music writer David McGee.The Wire...Earle's song "I Feel Alright" is used in a montage to close out season two. He also performs the opening theme of the fifth season, performing "Way Down in the Hole".
a ko nije gledao - the chronicles http://www.hbo.com/thewire/chronicles/al lose je, osim ovog sa mcnultyem i bunkom Edited by Hustler
Posted

Momci, sve ste pomenuli, osim soice i odlicne muzike u istoj. Ja sam tek na pocetku 5 epizoda I sezone, skinuta II, stavljena III. Za sad je odlican utisak ostavila realnost serije kao i odnosi medju pandurima i krimosima. Serija veoma obecava, a sudeci po vasim postoviima, jedna od najboljih ikad. Homicide i The Shield su mi jedne od najomiljenijih pandurskih serija, tako da ce i The Wire lepo da se uklopi :)Zahvaljujem za spoilere.

Posted

U sredu dobih komplet sa amazona, upravo sad sam zavrsio sa 1. sezonom. Sta reci, cak mi je bolje nego pre par godina kad sam prvi put gledao. Najbolja serija ikad... For sure. Most def, yo.