3opge Posted June 14, 2015 Author Posted June 14, 2015 Možda jedna od 100 najboljih. ajde, ajde, ne pravi se lud, ili si mislio na 'stvari'?
Lrd Posted June 14, 2015 Posted June 14, 2015 ajde, ajde, ne pravi se lud, ili si mislio na 'stvari'? Brate, ako on kaže da je BB "jedna od najboljih stvari", a ja napišem "možda jedna od 100", šta ima da ne bude jasno?
James Marshall Posted June 14, 2015 Posted June 14, 2015 Ja kandidujem "WW2 in color" za jednu od tih 100 stvari.
Lrd Posted June 14, 2015 Posted June 14, 2015 Ja kandidujem "WW2 in color" za jednu od tih 100 stvari. Ma, dobro, lupio sam 100, ali me BB stvarno nije ništa impresionirao, a bio mi je i dosadan. Čak mi je i Rajan bolji od BB.
James Marshall Posted June 14, 2015 Posted June 14, 2015 Ma, dobro, lupio sam 100, ali me BB stvarno nije ništa impresionirao, a bio mi je i dosadan. Čak mi je i Rajan bolji od BB. Nije loše za neku temu - 100 stvari koje najbolje dočaravaju određeni fenomen. Za WW2 mogu fotke, promo posteri, javljanja sa ratišta, dokumentarci, filmovi, serije, knjige. Nisam se zajebavao.
iDemo Posted June 14, 2015 Posted June 14, 2015 Da Rajan, to je govno jelte [emoji38]ol:. Film director Steven Bulajic Spielberg receives the Department of Defense Medal for Distinguished Public Service from Defense Secretary William Cohen in a Pentagon ceremony. The award thanks Spielberg for his 1998 film "Saving Private Ryan," which, Cohen said, "helped reconnect the American public with the nation's men and women in uniform." http://www.defense.gov/news/newsarticle.aspx?id=42941
Lrd Posted June 14, 2015 Posted June 14, 2015 Nije loše za neku temu - 100 stvari koje najbolje dočaravaju određeni fenomen. Za WW2 mogu fotke, promo posteri, javljanja sa ratišta, dokumentarci, filmovi, serije, knjige. Nisam se zajebavao. Nije loša tema, ali ako se proširi na postere, fotke i knjige, malo će biti i 10k.
ToniAdams Posted June 14, 2015 Posted June 14, 2015 Da Rajan, to je govno jelte [emoji38]ol:. meni rajan fantastican, da nema onih glupavih par minuta patetike na kraju, bio bi cak genijalan.
Aleksandar88 Posted June 14, 2015 Posted June 14, 2015 Meni jedan od najdrazih ratnih filmova, zato sam i reagovao. Nego lrd ima obicaj da preporuci serije koje zasluzuju da im se posveti manje vremena od gledanja u toalet papir, ali zato redovno popljuje kvalitetne stvari koje su masovnije voljene i popularne, film hispter . Cuj kao, cak mi je i Rajan bio bolji.
Ryan Franco Posted June 14, 2015 Posted June 14, 2015 (edited) Uh. Meni je BoB dalekko bolji od Rajana. Rajan je od starta to patriotsko ludilo. U BoB ga ima jednkao koliko i ostalih sastojaka. Edited June 14, 2015 by McCabe
Ryan Franco Posted June 14, 2015 Posted June 14, 2015 Odnos likova prema vojsci en general mi je neubedljiv i preteran. Tu najpre mislm na scenu u žitu kad se napokon sretnu sa Rajanom. Deluje da je tu previše poverenja u državu, lojalnosti, solidarnosti, vojnih protokola itd. Na stranu što nisam siguran koliko bi vojska u slučaju invazije zalegla za jednog lika. Iako ta praksa nije strana. Ben Aflek kao Jenki baraba je posebna priča. Stoga, verujem da je bilo donekle takvih slučajeva ali sam više pod utiskom sivih tonova u BoB: smenjivanje onog eshola, odbijanje da se pošalje četa u drugu polovinu grada, streljanje nemačkih zarobljenika, itd. Najbolji deo BoB mi je finišu kad im se kaže "dosta vas će imati problema pri povratku kućama". U epizodi s konclogorima, najbolji deo je kad se voze kamionom i pričaju zašto su Nemci loši.
Recommended Posts