Jump to content
IGNORED

Klasična muzika

Amelija
Valk
Message added by Valk,

Topik klasične muzike posvećen je predivnoj  @nezvanova koja se u junu 2022. vratila u svetlost od koje je bila satkana.

Nedostaje nam njen blag, vedar i srčan duh, radovanje sreći svakoga od nas i saosećanje u teškim trenucima.

Dobra si bila kao dobar dan, Danka naša draga, slava ti i pokoj duši.

Recommended Posts

Posted
6 hours ago, alamo said:

VA - Klavirsko nebo #2 // Piano Sky #2

Bravo

Posted
9 hours ago, alamo said:

VA - Klavirsko nebo #2 // Piano Sky #2

Hvale vredan poduhvat, ponovo!

Nedavno sam čuo, mislim da je bila promocija na Kolarcu, za još jedan potencijalno vrlo zanimljiv album klavirske muzike: Vasilije Mokranjac The Complete Piano Works, svira Ratimir Martinović, objavio The Grand Piano Records (2019).

Ukoliko neko dođe do informacije gde u Bgd kupiti Cd neka podeli.

Posted (edited)

+1

inače neki dan bijaše godišnjica smrti najvećeg majstora, stoga, uživajmo u tempu ovog izvođenja

Edited by James Marshall
Posted

branka parlic sutra u novom sadu u bulevarbooks-u.

koliko vidimm, ulaz je beplatan, a pitam znalce jel vredi da se cimam iz zra, jel moze taj prostor da primi publiku toliku i koliko ima smisla slusati takvu muziku u tom prostoru? fala unapred! 

Posted

Fin je prostor i može da bude dobar zvuk ali isto tako se pribojavam da će da bude gužva jer iako se ne radi o komercijalnom artistu ipak je reč o lokalnom umetniku.

Ako ti je do finog druženja idi, ako ti je do slušanja muzike...dođi ranije da zauzmeš mesto :lol:

Ja sam odsutan tako da jedno mesto više :D

Posted

Da, to je promocija ploče, nemoj da očekuješ koncertni vajb

Posted

Jeste promocija ploče, ali je najavljeno i izvođenje Wichita Vortex Sutra, a Ginzberga deklamuje Jovan Obradović - Shpira.

Slično kao što su se naši stari okupljali u knjižarama uz gusle i Njegoša.

Posted

Učinilo mi se iz prethodnog posta da poznaješ ortaka mi pa sam se iznenadio :)

Posted

Ne zaista, samo imam najavu i planiram da stignem pre nezvanove da zauzmem tvoju stolicu.

Posted

Ponekad mi bude žao što mi posao zahteva odsutnost <_<

Posted

Kao da posao/obaveze ne zahtevaju odsutnost i kada si na 12,7 metara od nekog događaja?

Biće prilike...