Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
Valk
Message added by Valk,

Topik klasične muzike posvećen je predivnoj  @nezvanova koja se u junu 2022. vratila u svetlost od koje je bila satkana.

Nedostaje nam njen blag, vedar i srčan duh, radovanje sreći svakoga od nas i saosećanje u teškim trenucima.

Dobra si bila kao dobar dan, Danka naša draga, slava ti i pokoj duši.

Klasična muzika

Featured Replies

• Replies 1.3k
  • Views 105.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• pre blokada javio mi se sin, bio je malo je zabrinut, ali me ipak podrzao u nameri da odem. i usput mi poslao fotku ploce koju je slusao. mnogo me je raznezio, to je ploca zbog koje je dobio ime koje

• I*m with the pilots
    I*m with the pilots

Iako sam Branku Parlic gledala i slusala toliko puta, uvek se radujem ponovnom susretu - muzicarka je sama po sebi jako zanimljiva. Gostovala je skoro na radiju u emisiji "Vreme muzike" na RTB2, gde j

• Prve večeri mi je zanimljivo bilo izvođenje Mr Sunshine (Bryers). Orkestar je činilo nešto više od 20 mladih instrumentalista studenata FMU i večno mladi Miša Savić. Dirigovala je Nataša Penezić, mogu

Posted Images

a misa majski sinoc na kolarcu?

Sta je svirao? Da li nastavio staru celisticku tradiciju kradjenja gambinog repertoara?

u prvom delu je svirao betovena (lose) i bramsovu sonatu (OK mada to stvarno ne volim)u drugom delu je peglao po spanskom repertoaru (de falja i druzba) i to je, iako tek to ne volim da slusam, bilo stvaaaarno dobro, prava ruska svirka, emocije i pirotehnika istovremeno, mogao je covek da utone u to.medjutim bisevi su bili spektakl. ja sam otisao posle treceg, misleci da je tu kraj, no ispostavilo se da nije. neki deda pored mene je rezignirano prokomentarisao - ovi su odlicni za kafanu.realno, repertoar totalno nije moj cup of tea, a vise volim (od savremenika) kako sviraju otkaceniji celisti ali sad sta je tu je. 1800 dinara je realno smesno za ovakav koncert.

Thx. Nasao programPrevise Spanaca i za moj ukus, ali cena je prihvatljiva za jednog Majskog. Berezovksi ce tek da vas ojadi. :o Violinski program veceras i u nedelju nije los.

Edited by anantaram

berezovski ce mene tesko da ojadi. u areni cu ga gledati mozda za dzabe a mozda ni za to, nekako mi se to skrnavljenje ne radi.

da je ovako zvucalo, dopalo bi mi se naravno. sedeo sam u nekom recimo 9 redu do prolaza u sredini i bio je totalni zvucni debalans izmedju klavira i cela, kada su unisono svirali klavir je skoro potpuno poklapao celo i to me je dekoncentrisalo da se opustim

bila lepa teta ova marta, mene podseca na margitu /ekv/.mislim da bi i ona bila isto tako lepa, sedokosa, luda bakica, da je nekom srecom pozivela...eh...a lista, kao precanka iz grada koji se sa pravom ponosi cinjenicom da je ugostio mladog lista/svirao 1820. godine na otvaranju nekadašnjega dvorca lazarevih, a današnjeg kaštela u ečki/ samo da pomenem u sklopu dvestotegodisnjice njegovog rodjenja.http://www.youtube.com/watch?v=M2A47M44iBM&feature=related

Tajanstveni Monsieur Ste Colombe (1640-1700?), jedan od majstora da gambehttp://www.youtube.com/watch?v=Zc1BxtF-Wq4

Edited by anantaram

Borisov program :isuse: Izmedju Paganinijevih varijacija i La Valse ne vidim nista vredno paznje. I La Valse moze cesto da padne zrtvom iskrenih namera.Stize i Luganski u novembru, Sopen i List. :) http://www.youtube.com/watch?v=sfqS1rnn82A

Edited by anantaram

Asturias za klavir, takodje na Borisovom programu, mozda i nije losehttp://www.youtube.com/watch?v=yhhmGmD_Eec

Edited by anantaram

Anantarame, 11. decembra nastupaju "Beogradski madrigalisti" na Kolarcu, e sad, ne znam tačno šta će biti na repertoaru, ali biće sigurno i nešto od italijanske renesanse...(ulaz slobodan)