Jump to content

Quizmaster fan club

Skočko na ramenu 182 members have voted

1. 1. Quizmaster treba da istetovira Skočka na ramenu:

• Da
      160
    • Ne
      23

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

Vala, pomogao si mi i zaslužio si nagradu :)

Kvisko brao za knjigu, cestitke i odmene. :)

Oću i ja, oću i ja! Sa posvetom, a kupiću.

Edited by Buck Naked

Може и мени једна, за почетак... :) Са уручењем у некој лепој башти.

Meni može i u lepom celofanu.:D

Oho, krenulo me cool.gif

meni u masnom papiru od bureka na kom su ispisani stihovi bukovskijevljevi isprskani krvlju devica novosadskih.

Dragi forumaši, večeras krećem na turneju, tokom koje ću promovisati svoju knjigu "World of Anagrams" i u susretima sa veoma interesantnim ljudima popularizovati enigmatiku. Koliko mi je poznato, ja sam prvi enigmata koji radi ovako nešto. U stilu čuvenog velemajstora Bore Kostića (dobro, da ne preterujem, on je igrao šah širom planete, na Ekvatoru, sa kraljevima, itd) biću ambasador srpske enigmatike, a domaćini će mi biti neki od najboljih svetskih anagramista, te prijatelji sa popularnog foruma "Parapsihopatologija", internet kutka koji vrlo cenim. Za sada imam zakazane sledeće termine: - 15. i 16. avgust - Minhen - domaćin forumaš Rosbacher (u naredna dva dana verovatno idem u Nojs da posetim najboljeg nemačkog anagramistu Hans-Petera Rajha)- 19. i 20. avgust - Amsterdam - domaćin forumaš Miralem - susret sa holandskim enigmatom i autorom programa za anagramiste Ono Zversom - 21. i 22. avgust - London - promocija knjige i susret sa najboljim britanskim anagramistima - domaćin Dejvid Burk- 24. avgust - verovatno Rim, a u nekoj varijanti i Mesina - susret sa drugom iz osnovne škole Vukašinom i italijanskim anagramistom Santijem Spadarom - 27, 28. i 29. avgust - Zagreb - turnir u rešavanju logičkih problema "Zagreb open" - susreti sa poznatim hrvatskim enigmatimaU Novi Sad se vraćam najkasnije 1. septembra, tako da postoji mogućnost da na kraju posetim još neke ljude, recimo u Bosni i Hrvatskoj. Ukoliko ima zainteresovanih da budu moji domaćini (za šta će kao poklon dobiti primerak knjige "World of anagrams"), nek mi se jave na mejl [email protected], koji ću najverovatnije koristiti tokom turneje. Naravno, i oni koji žive u Nemačkoj, Holandiji, Engleskoj ili Italiji takođe mogu da mi se jave ako žele da se vidimo.post-307-12817612757068.jpg

Dragi forumaši, večeras krećem na turneju, tokom koje ću promovisati svoju knjigu "World of Anagrams" i u susretima sa veoma interesantnim ljudima popularizovati enigmatiku.
Sve najbolje sa knjigom, zelimo ti "Slogans + Form = Award"! :-) Nadamo se uskoro i internacionalnoj turneji preko sedam mora...
Za sada imam zakazane sledeće termine: - 15. i 16. avgust - Minhen - domaćin forumaš Rosbacher (u naredna dva dana verovatno idem u Nojs da posetim najboljeg nemačkog anagramistu Hans-Petera Rajha)
ovaj deo trase sa uspehom obavljen. malo je bilo vremena, ali dovoljno za prvi kontakt sa minhenom (pivo i kolenica). ne nadjosmo rajha, pa je doslo do male izmene plane. u ovom momentu je quisko negde na prilazima briselu, odakle ce danas nastaviti za amsterdam.

Amsterdam je takodje bio sjajan, a tamo sam imao i vise vremena, pa sam obisao neke od velikih atrakcija (Van Gogov muzej, muzej Madam Tiso i kucu Ane Frank), plus sam isao gradom uzduz i popreko. Zahvaljujem se Miralemu na gostoprimstvu :)Nakon toga busom sam otisao do Londona (feribot od Denkerka do Dovera). Promocija knjige je prosla vrlo uspesno, posto sam ih prodao za 150 evra i jos poklonio neke saradnicima.

jel istina da Miralem za 10e cuda pravi? U svom smijestaju.

Nakon toga busom sam otisao do Londona (feribot od Denkerka do Dovera). Promocija knjige je prosla vrlo uspesno, posto sam ih prodao za 150 evra i jos poklonio neke saradnicima.
Теби канда све лакше, како пут напредује... Кол'ко кила књига си понео?

Nakon 15-16 dana završena je moja enigmatsko-turistička turneja (Novi Sad - Minhen - Amsterdam - London - Pariz - Zagreb - Novi Sad). S obzirom da u koferu nije preostala nijedna od 20 ponetih knjiga (većinu sam ih prodao, a neke sam poklonio saradnicima), ocenjujem da je ovo putešestvije bilo zanimljivo i uspešno u svakom pogledu. Neki opširniji izveštaj uskoro, kad mi budu gotove slike.

• 2 weeks later...

Fotoreportažu sa moje enigmatsko-turističke turneje možete pročitati na blogu LOGIKA , čiji domaćin je poznati somborski enigmata Nikola Živanović. post-307-12840483463013.jpgNa ovom mestu ispričaću još jedan zanimljiv događaj iz Pariza. Kad sam stigao tamo u jutarnjim časovima, otišao sam u obližnji internet kafe, gde sam pročitao poruku od naše drage forumašice Maudau da je, na žalost, trenutno u Srbiji, i da se nećemo videti. Nije prošlo 10 minuta, a u obližnjoj uličici naleteo sam na izlog nekakve firme za stratešku komunikaciju (obratite pažnju na naziv :lol: ).post-307-12840485434153.jpg

Edited by Quizmaster