Jump to content
IGNORED

Quizmaster fan club

Marvin (Paranoid Android)

Skočko na ramenu  

182 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Posted (edited)

8*20+100+5+7-9=263 cool.gifEdit: +14 'Ajmo QMeEdit2: kakav user na skocku :fur:

Edited by shexpirosq
Posted

jbt, kviz nikako da počne da smanjuje razliku. a ovog opet kenja u spajalici.. <_< dekoncentrisan je.

Posted

Smanjio je na 60.

Posted

kako se sad ispalio, ovaj mu je greškom otkro dve kombinacije u jednoj, a on opet tref koristi.slagalica mu užasno slabo ide redovno. počeo je da uzdiše. ajde kviz!

Posted

Nemoguce da ovaj uvek prvi pritisne taster. UVEK on ima prednost da prvi odgovara. Tu se pravi najveca razlika.

Posted

kviz jeboteeeeeeeee. sam sebe pobeđuje :(al aj da izgubi od bilo koga drugo, ali ovaj odvratni cvikeraš me strašno nervira.

Posted

E jes' ovog ukenjalo... QM dekoncentrisan, slagalica %#&! angry.gif Al' sad ga je QM sredio na asocijaciji 1. :)

Posted

Bitno je da je najavio borbu dok god postoje teoretske šanse. Idemo, QuMe, BiH je uz tebe! :Hail:

Posted

Мало пикантерија за Quizmaster-офиле:2crvrlv.jpgНа слици је свечано проглашење Quizmaster-а за победника тада qлтног квиза „Бројке и слова”, на Опатији, године (држите се чврсто за своје подсједалне предмете!) 1989 (у тисућама MCMLXXXIX).Као што видите, ваш херој је био махер још у школи: потури оправдање од (како се тада говорило) „др Живага” или „др Еткера”, и док му се разредна секира за свог разболелог ђака, он на егзотичним локацијама испија пјенушаву текућину са (тада ништа мање qлтном) водитељком Ведраном Међиморец, а то преноси читава ЈРТ. Чаче Норису, свака ти част, али поштено одступи, ти овако нешто у животу не би успео да изведеш...Сада је ваљда јасно зашто вашег хероја не могу да деконцентришу онолике атрактивне жене у „Слагалици”: када је он стицао своја прва искуства са плавокосим водитељкама, ове данашње једва да су се биле родиле (excluding Her Majesty Милка, оф скроз!).

Posted
Као што видите, ваш херој је био махер још у школи: потури оправдање од (како се тада говорило) ?др Живага? или ?др Еткера?, и док му се разредна секира за свог разболелог ђака, он на егзотичним локацијама испија пјенушаву текућину са (тада ништа мање qлтном) водитељком Ведраном Међиморец, а то преноси читава ЈРТ. Чаче Норису, свака ти част, али поштено одступи, ти овако нешто у животу не би успео да изведеш...
:o :Hail: Vedrana mi je bila 1 zakon. :blush:
Posted

Zivadin, bre, Zivadin!!!Gledam ja pitanje i krstim se, kad mi sine da zapravo verovatno znam odgovor. I kazem naglas: "Zivorad... Zivorad... ", kad se javlja i QM i kaze: "Zivorad Jovanovic (prezime dodushe nisam chuo, pretpostavljam)", a onda se i ja setim da je Zivadin, dok to izgovara voditeljka, a QM gestikulira sa gnushanjem.

Posted

jbg, na kraju bese 50 razlike u ukupnom zbiru. Da je qm znao Pavica u asocijacijama nakon dve otvorene kolone i glupog Zivadina, bilo bi dovoljno poena za pobedu. Steta. QM, svaka ti cast. :Hail:

Posted

Није ваљда да су и Живадина Јовановића ставили у питања?! У којој је игри то било?

Posted (edited)

Svaka čast na turskom fanatizmu garniranom aršavinskim objašnjavanjem - nakon Slagalice sam mislio da je cvikeraš gotov. Nažalost, par vezanih netačnih odgovora je smanjilo razliku. Cvikeraš u guzicu da se tuče od sreće, QuMu :Hail: mada me uplašio Milkin osmijeh pred dodjelu nagrada. :o :D I ja sam na nekom pitanju isto k'o Venom skiknuo, a QM je dao isti netačan odgovor. Ne mogu da se sjetim koje pitanje.EDIT: Waldorfe, "Ko zna zna", "Ko je bio MIP SRJ u doba NATO-bombardovanja 1999?"

Edited by ArleKino