Jump to content

Quizmaster fan club

Skočko na ramenu 182 members have voted

1. 1. Quizmaster treba da istetovira Skočka na ramenu:

• Da
      160
    • Ne
      23

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

nautilus said:
zeleo bih da pozdravim clanove foruma parapsihopatologija na kome cesto boravim...... trudicu se da idem jako i do samog kraja.QM veceras u slagalici, Car
:Hail:Opet je imao reč sa isto slova kao i "kompjuter"
  • Replies 1k
  • Views 245.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Quizmaster
    Quizmaster

Nisam dugo pisao u ovoj rubrici, a u međuvremenu se svašta događalo u mom životu. I dalje radim kao urednik časopisa "Kviskoteka", ali nakon četiri zanimljive godine življenja u Zagrebu vratio sam se

• Quizmaster
    Quizmaster

Uoči današnjeg gostovanja u radio emisiji "Vreme sporta i razonode" bio sam u "Srpskoj kafani" kod Ateljea 212, u društvu izvrsnih kvizaša, anagramista, matematičara, programera, palindromista, koji i

• Moj proslavljeni vic "ja sam samo vaga, bundo", koji je objavljen na ovom forumu, a onda u raznim varijantama počeo kružiti internetom, pojavio se i u "Slagalici"!!!  

Posted Images

:lol: jel snimo neko?

E, bas me zanima ima li namestanja u ovoj slagalici... Mislim, 034.

nautilus said:
zeleo bih da pozdravim clanove foruma parapsihopatologija na kome cesto boravim...... trudicu se da idem jako i do samog kraja.QM veceras u slagalici, Car
ajmo kviz care, give em hell!

Džordž Lukas, čoveče!!!!!

teacher said:
e, jes... kako odma' nije povezao sa Americkim grafitima :( (lako je meni da seruckam iz fotelje)

jebote život, izgubi čovek :cry: ajmo poznavaoci slagalice, jel ovo dostižna razlika? rasturiše ga one spajalice, zbrlj u ko zna zna, demoralisan u asocijacijama, kviz trgni se, nije još gotovo!

Ne mogu da verujem kakvu srecu ima ovaj lik. Mislim, 34 u igri moj broj, uvek prvi pritisne tastera na lakom pitanju... Dobar je takmicar, ali ima i mnogo srece.EDIT - prvi put nije pobedio u obe slagalice, a ima jos dve do kraja, tako da ova razlika uopste nije nedostizna.

Edited by kojot

e jebiga :( konačno zakačim slagalicu i ovako ispade.ima li još da se igra ili je završeno?

Edited by Biohemija

ovaj forum je sekta, pa to je strasno :lol: jbg, qm, bas te nije islo sa onim serijama i filmovima. Protivnik malo arogantan (partizan napadao zvezda dala golove). prezasicenost :Hail:edit|> kad je repriza?

Edited by pacey defender

teacher said:
Ovde je tako moglo da se macne ohohooo bodova na do pola otvorenoj slagalici... (reditelj Američkih grafita)Ali što neko reče... Lako je nama iz fotelje... <_< Još ima šanse... Ako ga prosere, bar jedna od sledeće dve emisije...
  BGhost said:
Fokusiraj se na osvojanje glavne nagrade.
Milka Canic?:D
  pacey defender said:
Protivnik malo arogantan (partizan napadao zvezda dala golove).
vaistinu, lucky bastard, potcenjuje master kviza, ali bože sreće objasniće njemu čika QM angry.gif
  nautilus said:
zeleo bih da pozdravim clanove foruma parapsihopatologija na kome cesto boravim...... trudicu se da idem jako i do samog kraja.
Cula i vid'la. :Hail:Ali sve se mislim da mozda zbog nas gubi koncentraciju, tj. da vrsimo prevelik pritisak otkad se "otkrio". :unsure:
  pacey defender said:
jbg, qm, bas te nije islo sa onim serijama i filmovima. Protivnik malo arogantan (partizan napadao zvezda dala golove).
Sad će pasti zaključavanje, a kao opcija uvijek ostaje okruživanje Milke. angry.gif