ArleKino Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 Ništa, moraću poželjeti sreću tvom suparniku da izvuče pristojan poraz, da ne prođe baš kao Fortitudo onomad sa Maccabijem. ;)
Кристофер Лумумбо Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 Hvala na čestitkama :) Ovaj protivnik bio je interesantan jer je antitalenat za slagalicu, skromno rešava brojke i skočka, ali poseduje veoma dobro znanje i odličan je na asocijacijama. U četvrtfinalu je preokrenuo 80 poena razlike koliko je bilo na dve igre do kraja. Ipak, protiv mene nije mogao da nadoknadi hendikep iz prve igre, pa je samo ublažio poraz.Finale je na programu od četvrtka do nedelje (4 partije).Ti redovno imas bolji skor od kompjutera, ili barem jednak, tako da ne znam sta covek moze da uradi a da ne bude u minusu od samog pocetka.
hattori Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 Hvala na čestitkama :) Ovaj protivnik bio je interesantan jer je antitalenat za slagalicu, skromno rešava brojke i skočka, ali poseduje veoma dobro znanje i odličan je na asocijacijama. U četvrtfinalu je preokrenuo 80 poena razlike koliko je bilo na dve igre do kraja. Ipak, protiv mene nije mogao da nadoknadi hendikep iz prve igre, pa je samo ublažio poraz.Finale je na programu od četvrtka do nedelje (4 partije). :Hail: :Hail:mislim da mogu u ime administracije da obecam barem 1 PPP majicu, bez obzira na rezultat.:)
dare... Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 QM samo nam ne govori rezultat unapred... Pusti nas da navijamo do kraja!
pp34 Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 udri ih kumeako u 4. emisiji razlika bude prevelika da bi te protivnik mogao stici, moga bi da u slagalici opalis neku forumsku rec koja ima prelazak NE u A i obrnuto . ili bar U u OO :)
FranziskaKafka Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 QM samo nam ne govori rezultat unapred... Pusti nas da navijamo do kraja! Ma, garant je pobediJo, pa nam sad vadi mas'. Jedino je pitanje ko casti: forum, Quizmaster ili both. :)
ArleKino Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 udri ih kumeako u 4. emisiji razlika bude prevelika da bi te protivnik mogao stici, moga bi da u slagalici opalis neku forumsku rec koja ima prelazak NE u A i obrnuto . ili bar U u OO :)Recimo:N A E O R O I M Z ARiječ: NEAOORIZMA
Delija67 Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 Recimo:N A E O R O I M Z ARiječ: NEAOORIZMAJos bolje:N A E O M R O I M T Z ARec: NEAOORIZMAGreota da se bace dva preostala slova
pacey defender Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 ili recimo> T O E E S N O A T E E A E J C EANSTEETOOCEEJA
Кристофер Лумумбо Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 QM izgubio u prvoj cetvrtini. U minusu je 50 poena. Bice bolje QM!!!
korindjar Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 Ahh, steta. A vodio je do pred kraj i onda ovaj pocne da kida
dare... Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 (edited) Ehh... Preskočih Vuka Draškovića na Poligrafu... I oduševih se kad QM krenu kao i uvek žestoko u slagalici gde ubi 48 poena...I onda osvoji još 32 u svim ostalim igrama... Strašno!Horor film... :( Pojedoh se živ, a verujem da se QM, perfekcionista kakav jeste poždrao bar 10 puta više... Samo je skočka dobro odigrao, a ostalo ga jednostavno nije htelo... Sreća ga nije htela na pitanjima gde je bar 4-5 puta kljucnuo drugi (ima neka fora sa tim desnim tasterom, ali nije sportski da QM to komentariše, ali ja kao navijač mogu <_< ). Na asocijacijama QM nikada ne blista baš previše, ali ga ovoga puta baš nije htelo (i ja sam iz kućne fotelje na asocijacijama bio glupav i bez ideja).A brojevi(228), su 20 poklonjenih poena protivniku i čist primer školske blokade gde se od drveta ne vidi šuma. Onaj prvi zadatak gde su oboje imali tačan broj je bio bar tri puta teži od ovog drugog. Klasična blokada.Ali sudbina... šta je tu je...Quizmasteru ne daj se sekirati!!!!! Ako je za utehu, od ovoga garant gore ne može, a razliku ćeš (odnosno već jesi jer mi gledamo snimak ;)) ubiti u prve dve igre sledeće partije...Ima tu da se igra još ohoohoooo...Ne daj se... Mi navijamo iz sve snage! :) Edited June 19, 2008 by dare...
MrX Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 ...Nazalost nisam gledao, ali posle ovakve analize kao da sam pratio. Ovako strucnu analizu ne daje ni Milan Zivadinovic Ziva. Nadam se da ce ipak QM da mu objasni. Turinski.
nautilus Posted June 20, 2008 Posted June 20, 2008 zeleo bih da pozdravim clanove foruma parapsihopatologija na kome cesto boravim...... trudicu se da idem jako i do samog kraja.QM veceras u slagalici, Car
Recommended Posts