Jump to content
IGNORED

Quizmaster fan club


Marvin (Paranoid Android)

Skočko na ramenu  

182 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Dragi forumaši, večeras krećem na turneju, tokom koje ću promovisati svoju knjigu "World of Anagrams" i u susretima sa veoma interesantnim ljudima popularizovati enigmatiku. Koliko mi je poznato, ja sam prvi enigmata koji radi ovako nešto. U stilu čuvenog velemajstora Bore Kostića (dobro, da ne preterujem, on je igrao šah širom planete, na Ekvatoru, sa kraljevima, itd) biću ambasador srpske enigmatike, a domaćini će mi biti neki od najboljih svetskih anagramista, te prijatelji sa popularnog foruma "Parapsihopatologija", internet kutka koji vrlo cenim. Za sada imam zakazane sledeće termine: - 15. i 16. avgust - Minhen - domaćin forumaš Rosbacher (u naredna dva dana verovatno idem u Nojs da posetim najboljeg nemačkog anagramistu Hans-Petera Rajha)- 19. i 20. avgust - Amsterdam - domaćin forumaš Miralem - susret sa holandskim enigmatom i autorom programa za anagramiste Ono Zversom - 21. i 22. avgust - London - promocija knjige i susret sa najboljim britanskim anagramistima - domaćin Dejvid Burk- 24. avgust - verovatno Rim, a u nekoj varijanti i Mesina - susret sa drugom iz osnovne škole Vukašinom i italijanskim anagramistom Santijem Spadarom - 27, 28. i 29. avgust - Zagreb - turnir u rešavanju logičkih problema "Zagreb open" - susreti sa poznatim hrvatskim enigmatimaU Novi Sad se vraćam najkasnije 1. septembra, tako da postoji mogućnost da na kraju posetim još neke ljude, recimo u Bosni i Hrvatskoj. Ukoliko ima zainteresovanih da budu moji domaćini (za šta će kao poklon dobiti primerak knjige "World of anagrams"), nek mi se jave na mejl zradisavljevic@yahoo.com, koji ću najverovatnije koristiti tokom turneje. Naravno, i oni koji žive u Nemačkoj, Holandiji, Engleskoj ili Italiji takođe mogu da mi se jave ako žele da se vidimo.post-307-12817612757068.jpg

Link to comment
Dragi forumaši, večeras krećem na turneju, tokom koje ću promovisati svoju knjigu "World of Anagrams" i u susretima sa veoma interesantnim ljudima popularizovati enigmatiku.
Sve najbolje sa knjigom, zelimo ti "Slogans + Form = Award"! :-) Nadamo se uskoro i internacionalnoj turneji preko sedam mora...
Link to comment
Za sada imam zakazane sledeće termine: - 15. i 16. avgust - Minhen - domaćin forumaš Rosbacher (u naredna dva dana verovatno idem u Nojs da posetim najboljeg nemačkog anagramistu Hans-Petera Rajha)
ovaj deo trase sa uspehom obavljen. malo je bilo vremena, ali dovoljno za prvi kontakt sa minhenom (pivo i kolenica). ne nadjosmo rajha, pa je doslo do male izmene plane. u ovom momentu je quisko negde na prilazima briselu, odakle ce danas nastaviti za amsterdam.
Link to comment

Amsterdam je takodje bio sjajan, a tamo sam imao i vise vremena, pa sam obisao neke od velikih atrakcija (Van Gogov muzej, muzej Madam Tiso i kucu Ane Frank), plus sam isao gradom uzduz i popreko. Zahvaljujem se Miralemu na gostoprimstvu :)Nakon toga busom sam otisao do Londona (feribot od Denkerka do Dovera). Promocija knjige je prosla vrlo uspesno, posto sam ih prodao za 150 evra i jos poklonio neke saradnicima.

Link to comment
Nakon toga busom sam otisao do Londona (feribot od Denkerka do Dovera). Promocija knjige je prosla vrlo uspesno, posto sam ih prodao za 150 evra i jos poklonio neke saradnicima.
Теби канда све лакше, како пут напредује... Кол'ко кила књига си понео?
Link to comment

Nakon 15-16 dana završena je moja enigmatsko-turistička turneja (Novi Sad - Minhen - Amsterdam - London - Pariz - Zagreb - Novi Sad). S obzirom da u koferu nije preostala nijedna od 20 ponetih knjiga (većinu sam ih prodao, a neke sam poklonio saradnicima), ocenjujem da je ovo putešestvije bilo zanimljivo i uspešno u svakom pogledu. Neki opširniji izveštaj uskoro, kad mi budu gotove slike.

Link to comment
  • 2 weeks later...

Fotoreportažu sa moje enigmatsko-turističke turneje možete pročitati na blogu LOGIKA , čiji domaćin je poznati somborski enigmata Nikola Živanović. post-307-12840483463013.jpgNa ovom mestu ispričaću još jedan zanimljiv događaj iz Pariza. Kad sam stigao tamo u jutarnjim časovima, otišao sam u obližnji internet kafe, gde sam pročitao poruku od naše drage forumašice Maudau da je, na žalost, trenutno u Srbiji, i da se nećemo videti. Nije prošlo 10 minuta, a u obližnjoj uličici naleteo sam na izlog nekakve firme za stratešku komunikaciju (obratite pažnju na naziv :lol: ).post-307-12840485434153.jpg

Edited by Quizmaster
Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...